x تبلیغات
مشاوره ازدواج

اختلاف خانواده‌ در عقد

 در دوران آشنایی, دختر و پسر با یکدیگر رفت‌ و آمد می‌کنند تا با اخلاق یکدیگر بیشتر آشنا بشوند. طبیعی است که در این دوران تا حدود زیادی با یکدیگر تفاهم نداشته باشند و یا حتی شروع به بحث و دعوا کنند و اختلاف خانواده‌ در عقد ایجاد شود.

 
این دوران از هر لحاظ اهمیت زیادی دارد چرا که اگر به‌ درستی فرد مقابل را نشناسید سرنوشت خود را به بازی گرفته‌ اید. از جهت دیگر هر چقدر هم تلاش کنید تا یکدیگر را بشناسید باز هم نقاط ناپیدایی از شخصیت افراد وجود دارد.
 
 دلیل اختلاف خانواده‌ در عقد
دوره نامزدی حد فاصل دوران آشنایی اولیه و ازدواج است که دختر و پسر در این بازه زمانی فرصت می‌یابند که بیشتر با یکدیگر رفت‌ و آمد کنند تا همدیگر را بهتر بشناسند.
 
درحقیقت می‌توان گفت تا زمانی‌ که دختر و پسر زیر یک سقف زندگی نکنند نمی‌توانند خصوصیات اخلاقی یکدیگر را بشناسند حتی شاید در دوران نامزدی تلاش کنند تا قدری بهتر از آن‌چیزی که هستند به‌نظر بیایند.
 
ممکن است در حد فاصل دوران نامزدی دختر و پسر متوجه شوند که نمی‌توانند با یکدیگر زندگی کنند و هر دو به عبارت دیگر آدم زندگی یکدیگر نیستند.
 
در این صورت ممکن است دختر یا خانواده‌اش ناراحت شوند که این ازدواج صورت نگرفت اما حقیقت امر این است که بهم خوردن دوران نامزدی خیلی بهتر از بهم خوردن در دوران عقد و عروسی است چراکه در چنین مواقعی در ازدواج شکست‌ خورده یک کودک نیز قربانی خواهد شد.
 
اما در این‌ بین موضوعی که به وجود می‌آید این است که مهم‌ ترین دلیل مشاجرات در دوران نامزدی کدام‌اند؟
 
۱٫خانواده
مسائل مربوط به خانواده‌ها سهم بزرگی در اختلافات دوره نامزدی دارد. ممکن است خانواده‌ها به دلایل مختلفی مثل ترس از تنها شدن و یا توهم توطئه شروع به دخالت در زندگی دختر و پسر کنند؛ زوج های جوان نیز احتمالاً ممکن است از این دخالت‌ها به سطوح بیایند و اوضاع بدتر شود.
 
زوج درمانگران که با چنین رفتارهایی کاملاً آشنا هستند علت رفتارهای نامناسب خانواده را ریشه‌ یابی می‌کنند و از دختر و پسر می‌خواهند تا شرایط را مدیریت کنند.
 
مسائل اقتصادی
مسائل اقتصادی نیز از مهم‌ترین اختلافات دوران آشنایی می‌باشد. زوجین جوانی که قصد آشنایی با یکدیگر را دارند آرام‌آرام از شرایط مالی یکدیگر آگاه می‌شوند. بالا رفتن سطح توقع زوجین باعث می‌شود تا مشکلی به مشکلات مسیر ازدواج اضافه شود و رابطه آن‌ها را تحت‌ الشعاع قرار دهد.
 
برقراری رابطه جنسی
مسئله رابطه جنسی در بازه زمانی نامزدی از آن دست مسائلی است که اختلاف زیادی در رابطه زوجین ایجاد می کند. علت عمده مشکلات این است که زوجین درباره دغدغه‌ های جنسی خود گفت‌ و گو نکرده‌اند و این قبیل صحبت‌ها را تابو می‌دانستند؛ درصورتی‌که به‌ محض ازدواج‌ کردن و برقراری رابطه جنسی، متوجه می‌شوند که فرد مقابل از نظر جنسی پارتنر مناسبی برای آنان نمی‌ باشد.
 
روابط اجتماعی
بسیاری از زوجین در دوران نامزدی از روابط اجتماعی و نحوه معاشرت همسر خود گله می‌کنند. حقیقتی که وجود دارد این است که زوجین در دوره متأهلی نمی‌توانند رابطه خود را به‌ نحوی‌ که در دوره مجردی بوده با اطرافیان خود حفظ کنند.
 
در رابطه با خانواده نیز بعضی افراد رفت‌ و آمد زیاد را نمی‌پسندند درصورتی‌که شریک عاطفی آنان کاملاً برعکس است و زمان زیادی را به رفت‌ و آمد خانوادگی می‌گذراند و به‌ همین دلیل هر دوی آنان در عذاب خواهند بود.
 
برای پیشگیری از چنین مشکلاتی باید توجه کنید که پیش‌ از ازدواج درباره این مسائل توافق کنید و ایده‌آل‌های خود را بپرسید.
 
 چگونه می‌توانیم مشاجرات دوره نامزدی را حل‌ و فصل کنیم.
وقتی علل به وجود آمدن مشکلات دوره نامزدی نقد شد، حالا وقت آن است که تلاش کنیم تا این مشکلات را حل کنیم؛ اما چگونه؟
 
 
دو روش کاملاً کاربردی به شما پیشنهاد می‌کنیم
 
مشورت با خانواده‌ها
خانواده‌ها در بروز اختلافات دوره نامزدی معمولاً تجربیات خوبی دارند و می‌توانند کمک زیادی در این زمینه داشته باشند، اما فراموش نکنید که برای کمک خواستن از آنان لازم است تعادل را حفظ کنید.
 
اگر ریز به ریز جزئیات و اختلافات خود را با خانواده در میان بگذارید این تصور اشتباه ایجاد می‌شود که اجازه دارند راجع به هر چیزی که بخواهند اظهار نظر کنند و در زندگی شما دخالت کنند که باعث اختلاف خانواده‌ در عقد می شود. اگر بلد نباشید تا حد مجاز از این مشورت استفاده کنید، خود نیز به‌تنهایی موجب بروز مشکل دیگر خواهید شد.
 
 

اعتیاد به مواد افیونی

 اعتیاد به مواد افیونی چیست؟

 
مواد افیونی یا اُپیوئید داروهایی هستند که توسط متخصصان پزشکی برای تسکین یا مدیریت درد به افراد تجویز می شوند. با این حال، این مسکن‌های با قدرت بالا بسیار اعتیادآور هستند و بیماران می‌توانند به احساس سرخوشی که ایجاد می‌کند وابسته شوند.
 
اپیوئیدها معمولاً در صورت مصرف کوتاه مدت و پیروی از توصیه های پزشکی بی خطر هستند. با این حال، بیماران می توانند به دارو وابستگی پیدا کنند که می تواند منجر به استفاده نادرست و از دست دادن کنترل بر مصرف شود.
 
علل اعتیاد به مواد افیونی چیست؟
اعتیاد به مواد افیونی زمانی اتفاق می‌افتد که فرد درگیر «احساس خوب» ناشی از این دارو شود. هنگامی که فرد مصرف دارو را متوقف می کند یا به پایان نسخه خود می رسد، ممکن است این حس را از دست بدهد یا احساس کند که نمی تواند بدون آن زندگی کند.
 
کسانی که در خطر اعتیاد به مواد افیونی دارند به دنبال دریافت مواد افیونی بیشتری خواهند بود. کسانی که هنوز دوره مصرف مواد افیونی را می گذرانند ممکن است بخواهند دوز مصرفی خود را افزایش دهند یا بیشتر مصرف کنند. این به این دلیل اتفاق می‌افتد که آن ها برای رسیدن به همان مقدار باید دوز بالاتری مصرف کنند.
 
تعدادی از عوامل شناخته شده برای افزایش خطر اعتیاد به مواد افیونی وجود دارد. آن ها عبارتند از:
 
فقر
سابقه شخصی یا خانوادگی سوء مصرف مواد
فشار
اضطراب
افسردگی
بیکاری
 
اعتیاد به مواد افیونی 
رایج ترین انواع مواد مخدر چیست؟
مواد افیونی با تعامل با گیرنده های اپیوئیدی در سیستم عصبی مرکزی بدن، حواس را آرام کرده و درد را تسکین می دهند. مواد افیونی، نوعی داروی افیونی بوده که از گیاه خشخاش به دست می آید. انواع مواد افیونی شامل کدئین، مورفین و تریاک می باشد.
 
انواع دیگر مواد افیونی عبارتند از:
 
مواد افیونی طبیعی
مواد نیمه مصنوعی مانند هروئین، اکسی کدون، هیدروکودون و هیدرومورفون
مواد مصنوعی، مانند فنتانیل و متادون
چگونه تشخیص می دهید که فردی اعتیاد به مواد افیونی دارد؟
اگر فردی اعتیاد به مواد افیونی داشته باشد، ممکن است علائم و رفتارهای زیر را نشان دهد:
 
مصرف دارو بیشتر از مقدار تجویز شده
اتمام زودهنگام نسخه
درخواست دوز بالاتر
مصرف دارو برای مدت طولانی تر از حد نیاز
مراجعه به چندین پزشک
اختلال در الگوی غذا خوردن و خوابیدن
نوسانات خلقی
منزوی شدن از نظر اجتماعی
 
 

تجاوز و سوء استفاده عاطفی چیست؟

 تجاوز و سوء استفاده عاطفی چیست؟

 
خشونت خانگی که به آن خشونت زناشویی نیز می گویند، به هر رفتاری گفته می شود که منجر به بدرفتاری یکی از زوجین نسبت به دیگری شود. خشونت خانگی می تواند در هر نوع رابطه و در بین افراد مختلف رخ دهد. هر نوع خشونت خانگی جدی می باشد بنابراین اگر با بدرفتاری به هر شکلی مواجه هستید، مهم است که کمک بگیرید.
 
تعریف بدرفتاری فیزیکی
هرگونه حمله یا تعرض به شخص که موجب آسیب جسمی یا جراحت یا خطر آسیب یا جراحت شود، خشونت فیزیکی محسوب می شود. ضربه، سیلی، لگد، پرتاب ، یا گرفتن یک فرد بدون اجازه او نمونه هایی از آزار فیزیکی هستند و می توانند باعث آسیب فیزیکی یا روانی به فرد شوند.
 
سوء استفاده  جنسی
رفتاری که هرگونه عمل اجباری جنسی به همراه داشته باشد، سوء استفاده جنسی است. نوازش بدون اجازه، آزار جنسی، اجبار در رابطه یا سایر اعمال جنسی در این دسته قرار می گیرند. ازدواج یک رابطه متعهدانه می باشد و هیچ کدام از زوجین نباید برای رابطه جنسی به اجبار دست بزنند.
 
مالی
سوء استفاده مالی ممکن است شامل دریغ کردن پول یا امتناع شریک از به اشتراک گذاشتن درآمد کار و کسب باشد. محروم کردن فرد از حمایت مالی یا چیزهایی که به حمایت مالی وابسته هستند (لباس، غذا، سرپناه) سوء استفاده مالی است و می تواند نوعی آزار روانی تلقی شود.
 
سوء استفاده مالی ابزار رایجی است که برخی از زوجین برای حفظ و به دست آوردن کنترل شریک زندگی خود از آن استفاده می کنند. متاسفانه عدم حمایت مالی باعث می شود که زوجین نتوانند کنترل خود را به دست بگیرند و به مرور توسط فرد دیگری کنترل شوند.
 
سوء استفاده  روانی
هر رفتاری که باعث ایجاد اختلال در احساس شما نسبت به خودتان شود سوء استفاده روانی می باشد. ممکن است این اختلال شامل زیر پا گذاشتن قوانینی در مورد حق شما برای عمل به اعتقادات مذهبی یا اعمال ارزش ها و اخلاقیات فرهنگی باشد.
 
همچنین ممکن است شریک زندگی شما در تلاش باشد تا عقاید خود را به شما تحمیل کند یا از عقاید خود به عنوان بهانه ای برای رفتار بد با شما استفاده کند.
 
کنترلگری
اگر همسرتان دائماً با شما تماس تلفنی می‌گیرد، پیام‌های متنی می‌فرستد، گذرواژه‌های ایمیل و حساب‌های رسانه‌های اجتماعی شما را تغییر می‌دهد، درخواست می‌کند که فعالیت‌های رسانه‌های اجتماعی خود را محدود کنید یا از ردیابی GPS برای پیگیری فعالیت‌های شما استفاده می‌کند، این یک سوءاستفاده است.
 
ساختن پروفایل‌های جعلی در رسانه‌های اجتماعی برای فریب دادن یا کنترل شما می تواند شکل دیگری از این امر باشد.
 
سوء استفاده  کلامی
پرخاشگری کلامی زمانی است که شخصی از کلمات خود برای آزار دادن شخص دیگری استفاده می کند. توهین کلامی شامل نام بردن، انتقاد مداوم، سرزنش، متهم کردن و صحبت با دیگران به شیوه ای تحقیرآمیز است.
 
کسی که به صورت کلامی یا عاطفی توهین می کند ممکن است از رفتار تهدیدآمیز استفاده کند اما در واقع کاری با او انجام ندهد. با این وجود، تهدیدهای کلامی و ترس از آسیب دیدن می تواند اثراتی به همان اندازه مضر داشته باشد.
 
سوء استفاده عاطفی چیست؟
سوء استفاده عاطفی به عنوان هر عملی تعریف می‌شود که فرد را در معرض رفتاری قرار می‌دهد که می‌تواند منجر به آسیب روانی، اضطراب، افسردگی، اختلال استرس پس از سانحه شود یا باعث شود در زندگی احساس ترس زندگی کند.
 
افراد آزاردهنده ممکن است از تکنیک های توهین، تحقیر یا ترس برای کنترل دیگران استفاده کنند. اگرچه تجاوز و سوء استفاده عاطفی ممکن است در غیاب انواع دیگر سوء استفاده رخ دهد، اما اگر انواع دیگری از سوء استفاده ها رخ دهد، سوء استفاده عاطفی نیز احتمالاً اتفاق می افتد.
 
نشانه های تجاوز و سوء استفاده عاطفی
بازماندگان سوء استفاده روانی یا عاطفی تمایل دارند منزوی باشند. در حالی که سوء استفاده ممکن است اشکال مختلفی داشته باشد، برخی از رایج ترین نشانه های سوء استفاده عاطفی عبارتند از:
 
ترور شخصیت:
این رفتار معمولاً به این معنی است که شما در حد او نیستید. سوء استفاده کننده ممکن است جملاتی را بیان کند که به شما القا کند قادر به انجام هر کاری مانند دیگران نیستید و شما را متهم کند که نمی دانید چگونه کارهای ساده را انجام دهید.
 
خجالت:
افرادی که مرتکب سوء استفاده عاطفی می شوند، اغلب شما را در معرض دید عموم قرار می دهند و ممکن است شما را به خاطر آنچه که فکر می کنند نقص شما می باشد در مقابل دیگران مسخره کنند.
 
به افکار یا احساسات شما توجه نمی کند : شخصی که از شما سوء استفاده می کند ممکن است بیان کند که فیلم هایی که دوست دارید یا سرگرمی هایی که از آن لذت می برید احمقانه یا اتلاف وقت هستند. آن ها ممکن است شما را متهم کنند که سلیقه خوبی ندارید و به مرزهای شخصی شما احترام نگذارند.
 
 

اعتیاد به قمار

 اعتیاد به قمار

 
 قمار نه تنها به بودجه شما آسیب می رساند، بلکه می تواند به سلامت روحی و جسمانی شما نیز آسیب برساند.
 
قمار اغلب به عنوان یک سرگرمی بی ضرر شروع می شود. با این حال، با گذشت زمان می تواند به صورت جدی زندگی شما را به روش هایی که هرگز فکرش را نمی کردید تحت تاثیر قرار دهد.
 
اعتیاد به قمار چگونه شکل می گیرد؟
مغز انسان مملو از مواد شیمیایی است که در پاسخ به محرک های خاصی آزاد می شود و دوپامین یکی از آن هاست. دوپامین در پاسخ به موقعیت‌های لذت‌بخش یا پاداش‌دهنده، مانند غذا خوردن، رابطه جنسی یا در حین تعاملات اجتماعی منتشر می‌شود. همین امر هنگام برنده شدن در قمار نیز اتفاق می افتد .
 
این همان چیزی است که باعث می شود حتی زمانی که دیگر سرگرم کننده به نظر نمی رسد و به آن احتیاجی ندارید به آن ادامه دهید.
 
تحقیقات نشان می دهد که برخی افراد از نظر ژنتیکی بیشتر مستعد اعتیاد به قمار هستند. به همین ترتیب، کسانی که یکی از اعضای خانواده آن ها معتاد به قمار بوده یا کسانی که با فردی که اعتیاد دارد زندگی می‌کنند، ممکن است بیشتر به مشکل قمار مبتلا شوند.
 
علائم 
اگر فکر می کنید که قمار برای شما یا کسی که می شناسید در حال تبدیل شدن به یک مشکل است، به ویژگی های زیر توجه کنید:
 
بی قراری یا تحریک پذیری هنگام تلاش برای توقف قمار
افزایش قمار
صرف زمان زیاد برای قمار
خرج کردن پول زیاد در قمار
قمار حتی زمانی که پولی برای آن ندارید
از دست دادن کنترل بر میزان قمار پ
قمار حتی پس از از دست دادن پول بارها و بارها.
اگر بیش از یکی از موارد بالا را تجربه کرده اید، به احتمال زیاد به قمار اعتیاد پیدا کرده اید.
 
 
اعتیاد به قمار
آیا اعتیاد به قمار خطرناک است؟
مانند هر شکل دیگری از اعتیاد، اعتیاد به قمار می‌تواند اثرات منفی متفاوتی بر روی فرد و افراد نزدیک به او داشته باشد.
 
در کوتاه مدت، اعتیاد می تواند اثرات کوتاه مدتی بر بدن داشته باشد، مانند:
 
افزایش ضربان قلب
افزایش فشار خون
مشکل در خوابیدن
فکر به قمار
از دست دادن اشتها، منجر به کاهش وزن می شود.
اگر اعتیاد در طولانی مدت درمان نشود، اثرات کوتاه مدت می تواند منجر به موارد زیر می شود:
 
بیماری قلبی
سکته
افزایش خطر خودکشی
مشکلات رابطه
مشکلات شدید مالی
درمان اعتیاد به قمار
اگر فکر می کنید که به قمار اعتیاد دارید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که به دنبال کمک حرفه ای باشید .
 
رایج ترین نوع درمان، درمان شناختی رفتاری (CBT) می باشد زیرا می تواند به شما یاد دهد که چگونه افکار منفی خود را شناسایی کرده و با آن کنار بیایید و چگونه آن ها را با افکار مثبت جایگزین کنید.
 
 

سوالات خواستگاری مذهبی که باید از همسر آینده خود بپرسید

 سوالات خواستگاری مذهبی. سوالات خواستگاری پناهیان. اعتقادات در خواستگاری. آیا می خواهید ایمان همسر آینده خود را بسنجید؟ مقاله زیر را از دست ندهید.

بسیاری از ازدواج‌ها و روابط مختلف وجود دارند که علیرغم داشتن باورهای متفاوت، می‌توانند پیشرفت کنند اما برای مدیریت این روابط نیاز به کمک مشاور است و زوجین در زندگی به خصوص در تربیت فرزند حتما مشکلاتی را تجربه خواهند کرد.
 
در ادامه سوالات مذهبی ذکر شده است که نشان می دهد هرکدام از شما چه میزان علاقه مند به مسائل دینی و مذهبی می باشید:
 
خواستگاری مذهبی نی نی سایت
تا چه میزان حضور خدا را در زندگی خود احساس می کنید؟
نظر شما در مورد عبادت روزانه چیست؟
امور مذهبی مانند نماز، روزه چه اهمیتی برای شما دارند؟
آیا در جشن های مذهبی شرکت می کنید؟
آخرین بار کی به مسجد رفته اید؟
ایمان شما چقدر در زندگی شما مهم است؟
از وظایف دینی کدام را جدی تر می دانید؟
 آیا قران را مطالعه کرده اید؟
آیا خانواده و دوستان از ایمان شما حمایت می کنند؟
نظر شما در مورد الکل، رابطه جنسی و مواد مخدر چیست؟
آیا برای شما مهم است که در شبکه های اجتماعی از رابطه خود استوری و پست بگذاریم؟
درک شما از نقش زن در ازدواج چیست؟
خدا چقدر در زندگی شما مهم است؟
برخی از عادت های بدی که روی آن ها کار می کنید چیست؟
در مورد رابطه پیش از ازدواج چه نظری دارید؟ به نظر شما آشنایی پیش از ازدواج باید چگونه باشد؟
خلوص در رابطه برای شما چه معنایی دارد؟
ایمان چگونه بر نحوه زندگی شما تأثیر گذاشته است؟
دیدگاه معنوی شما در مورد امور مالی چیست؟
در زندگی بیشتر به چه چیزی علاقه دارید؟
به نظر شما دوستی با جنسیت های مختلف سالم است؟ چرا و چرا نه؟
نظر شما در مورد دوستان جنس مخالف چیست؟
نماز چقدر در زندگی شما نقش دارد؟
چقدر در مورد ایمانی که دارید تحقیق کرده اید؟
کدام ویژگی در افراد دیگر شما را بیشتر آزار می دهد؟
 
نظر شما در مورد شیوه تربیت فرزند چیست؟ چه روشی را ترجیح می دهید؟
دوستان صمیمی شما چقدر روی رفتارتان تاثیر می گذارند؟
تا چه میزان از زمان روزانه خود را صرف امور مذهبی می کنید؟
نظر شما در مورد خودارضایی چیست؟
آیا دوستانی دارید که در راهی که هستید همراهیتان کنند؟
چه پوششی را برای همسر خود مناسب می دانید؟
از کدام بخش از برنامه روزانه خود بیشتر متنفر هستید؟
کدام زوج اطراف خودتان را تحسین می کنید؟
آیا چیزی در مورد من وجود دارد که بخواهید آن را تغییر دهید؟
در مورد محل کار همسر خود نظر یا عقیده خاصی دارید؟
سرگرمی های شما چیست؟ (فیلم، موسیقی، امور مذهبی، کتاب و غیره)
در مورد روابط با جنس مخالف چه دیدگاهی دارید؟
پوشش مناسب همسرتان از نظر شما چه می تواند باشد؟
اعتقادات در خواستگاری
برخی دیگر از سوالات بهتراست به صورت کلی پرسیده شود تا فرد متوجه منظور شما نشود و جواب دقیق تری دریافت کنید، به نمونه سوالاتی که در ادامه آمده است دقت کنید:
 
38. یک روز ایده آل خود را توصیف کنید.
با این سوال متوجه می شوید که تا چه اندازه به امور دنیوی و الهی می پردازد، اگر احساس می کنید البته سوالات دیگری هم وجود دارد که در ادامه ذکر می شود، بنابراین تنها با این سوال نتیجه گیری اساسی نکنید.
 
 

دلایل مشاوره خانوادگی

 دلایل مشاوره خانوادگی

 
مشاوره خانواده فرآیندی است که در طی آن, ابعاد مختلفی از شخصیت افراد هویدا شده و به همین دلیل از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
 
این فرآیند خصوصا برای افرادی کارآمدتر خواهد بود که حین تصمیم گیری برای ازدواج, قوه منطق خود را به کلی کار می گذارند و صرفا با احساسات خود انتخاب می کنند. این افراد معمولا در برابر بزرگ ترین مشکلات هم سکوت می کنند یا آن را نادیده می گیرند.
 
انواع مراحل و اهداف مشاوره خانواده و ازدواج
مشاوره ازدواج دو نوع دارد : مشاوره پیش از ازدواج و مشاوره پس از ازدواج
 
در مشاوره پیش از ازدواج, میزان آمادگی طرفین جهت بررسی همخوانی شخصیت و خانواده ها, میزان شناخت یکدیگر از زندگی مشترک و نحوه برخورد با چالش های پیش رو زناشویی سنجیده می شود.
 
مشاوره پس از ازدواج نیز در مواقعی کاربرد دارد که زوجین پس از تشکیل زندگی مشترک به مانعی برخورد کرده اند و قصد دارند نظر تراپیست را نیز در این باره جویا شوند.
 
مشاور خانواده در چنین موقعیت هایی به دور از هر گونه پیش داوری و سو گیری نسبت به طرفین قضاوت می کند و به زوجین کمک می کند تا درست ترین راه را به نفع خود, انتخاب کنند.
 
علت اهمیت زیاد مشاوره ازدواج
متاسفانه این روزها شاهد آمار بسیار بالایی از طلاق زوجین جوان هستیم و علت عمده آن نیز, عدم شناخت کافی زوجین نسبت به اخلاق و شخصیت یکدیگر است. علل دیگر اهمیت مشاوره ازدواج نیز به شرح زیر می باشد:
 
۱) باعث شناخت کافی زوجین نسبت به یکدیگر می شود.
 
۲) باعث شناخت نقاط ضعف و قوت یکدیگر خواهد شد.
 
۳) میزان آگاهی زوجین نسبت به چالش ها و مسائل مختلف را بالا می برد.
 
۴) موجب پیشگیری از بسیاری از چالش های پیش رو می شود.
 
خوب است که زوجین حتی کوچک ترین مسائل خود را برای افراد غیر متخصص بازگو نکنند چرا که این کار علاوه بر حل نشدن مشکلات, موجب سخت تر شدن آن و اجازه دخالت اطرافیان در این مسئله خواهدشد.
 
مشاوران ازدواج نسبت به اطلاعات مراجعین خود متعهد هستند تا اسرار آنان را به کسی بازگو نکنند اما با بازگوکردن اسرار خود برای فامیل و آشنایان خود را سوژه قضاوت و پیش داوری های غیر منطقی اقوام خواهید کرد.
 
به طور کلی ازدواجی از هر نظر موفق و مثمر ثمر خواهد بود که زوجین در طی آن از لحاظ مختلفی مثل اخلاق جایگاه اجتماعی اقتصادی و غیره هم سطح و هم سو باشند. اگر در این زمینه ها شباهتی وجود نداشته باشد طبیعتا اختلاف پیش می آید و ازدواج نا موفق خواهد شد.
 
 
 مشاوره خانوادگی
در جلسات مشاوره ازدواج چه می گذرد؟
مشاور در وهله اول اطلاعات مهم شما را می پرسد و شما با پر کردن یک فرم جامع و کامل, به او کمک می کنید تا درباره شناخت شما و ارائه راه حل مناسب راهی ارائه کند.
 
یک مشاور خوب و با تجربه تلاش می کند تا موارد زیر را مهیا کند:
 
۱) ایجاد فضای امن و مناسب که هر دو طرف بتوانند نظر خود را بدون ترس از هیچ گونه قضاوتی بیان کنند.
 
۲) ایجاد فرصت برای گفت و گوی آزاد .
 
۳) رو به رو شدن با نقص های فردی و آشنا شدن با آن ها .
 
۴) تلاش برای به توافق رسیدن با یکدیگر .
 
چرا می گوییم مشاوره ی ازدواج واجب و حیاتی است؟
 
آگاهی کامل لازمه داشتن یک زندگی سالم و بدون ریسک خطرناک می باشد.
 
شما نمی توانید با دانستن خصوصیات اخلاقی و شخصیتی فرد مقابل با او تشکیل خانواده بدهید. البته لازم به ذکر است که مشاوره ازدواج افراد را به طور کامل معرفی نمی کند اما تا حدود زیادی لایه های زیرین شخصیت او را هویدا می کند.
 
نحوه مشاوره تلفنی
خانواده نوعی اجتماع کوچک می باشد که هر یک از اعضای آن عضوی مهم از جامعه هستند.
 
اولین لایه های شخصیتی هر فرد در این اجتماع کوچک شکل می گیرد و فرد را می سازد. با توجه به این که در اغلب خانواده ها درگیری ها و تنش های بسیاری وجود دارد، بهتر است تا در این مسیر سخت از یک مشاور خبره کمک بخواهیم.
 
علت اهمیت مشاوره خانواده
خانواده ها همیشه برای دلایل متفاوتی احتیاج به مشاوره حضوری یا تلفنی پیدا خواهند کرد. انجام مشاوره و در میان گذاشتن مشکلات با مشاور به شما کمک می کند تا اعضای خانواده و تعارضات آنان را بیشتر بشناسید و با آنان کنار بیایید.
 
 
این جلسات مشاوره به افراد کمک می کنند تا کاملا قوی تر بشوید و از نظر اختلالات روانی مختلف, به طور کامل بررسی شوید.
 
متاسفانه این روزها مشکلات اقتصادی تنش ها و دغدغه های والدین برای تربیت فرزندان و همچنین نحوه ارتباط خانواده با دیگر افراد, بر سلامت روان خانواده تاثیر می گذارد و لزوم مشاوره خانواده را تایید می کند.
 
اگر در خانه که محیط امن اعضای آن است تنش و استرس وجود داشته باشد اعضای آن از نظر روانی به هم ریخته و بیرون از خانه نیز به تعارضات زیادی برخورد می کنند.
 
تا زمانی که مشکلات در خانه حل نشوند شما نمی توانید در محیط بیرون از خانه نیز ارتباط سازنده ای داشته باشید.
 
 

11 نشانه دروغگویی همسر| آیا همسرتان خیانت می کند؟

 شوهر دروغگو و پنهان کار، درمان دروغگویی شوهر. در این مقاله راه های تشخیص دروغگویی همسر و درمان آن ذکر شده است.

 
دروغ شنیدن از سوی کسی که در زندگی تان برای او ارزش قائل هستید، مثلاً همسرتان، می تواند دلخراش باشد. این به این دلیل است که به آن ها اعتماد داشته و این دروغگویی باعث می شود که ناگهان تمام اعتماد خود را از دست بدهید. با این حال، اگر مشکوک هستید که همسرتان به شما دروغ می گوید می توانید موارد زیر را بررسی کنید:
با این حال، فراموش نکنید که دلیل دروغ نیز مهم است. اگر همسرتان برای نجات شما از یک موقعیت خاص به شما دروغ می گوید نباید بیش از اندازه ناراحت شوید زیرا همسرتان به دلیل اهمیتی که به شما می دهد دروغ گفته است.
اما اگر فکر می‌کنید همسرتان همیشه دروغ می‌گوید باید برای تغییر شرایط فکری کنید زیرا زندگی مشترک بدون اعتماد نمی تواند ادامه پیدا کند.
 
چرا همسرم دروغ می گوید؟
وقتی متوجه می شوید که همسرتان با شما ناصادق بوده است، ممکن است تعجب کنید که چرا با شما صادق نیست. در ادامه دلایلی آمده است که می تواند باعث دروغگویی همسرتان شده باشد:
 
همسرتان ممکن است به شما دروغ بگوید زیرا قول داده کاری انجام دهد اما به آن قول عمل نکرده است.
او ممکن است قصد داشته باشد که برخی از عادات خود را تغییر دهد اما موفق به انجام این کار نشده است.
همسرتان ممکن است زودتر شما را ناامید کرده باشد و از اینکه اگر دوباره کاری اشتباه انجام دهد، از واکنش شما می ترسد.
آن ها ممکن است برای جلوگیری از درگیری به شما دروغ بگویند.
همسر شما ممکن است دروغ بگوید زیرا می ترسد شما را از دست بدهد یا از طرف شما طرد شود.
آن ها برای کنترل یک موقعیت خاص و تبدیل آن به نفع خود دروغ می گویند.
همسر شما برای پنهان کردن خیانت خود دروغ می گوید ( دروغ گفتن می تواند نشانه خیانت باشد)
آن ها دروغ می گویند تا خود را فردی با استعداد، خاص یا موفق نشان دهد.
 
 
12 نشانه شوهر دروغگو و پنهان کار
دروغ از بین برنده اعتماد است. دروغ گفتن در رابطه می تواند مسائل را پیچیده کرده و مشکلاتی را ایجاد کند که ممکن است نامتناسب باشد و پیامدهای جدی برای رابطه شما داشته باشد.
 
1. همسرتان غیرعادی صحبت می کند
شما حتما نحوه صحبت کردن همسرتان را می شناسید. بنابراین اگر همسرتان به طرز عجیبی صحبت کند متوجه خواهید شد. اگر همسرتان مانند همیشه صحبت نمی کند می توانید مشکوک باشید که همسرتان به شما دروغ می گوید.
 
چرا؟ زیرا افرادی که دروغ می گویند معمولا لحن صدا، زیر و بم و سرعت گفتار خود را تغییر می دهند تا دروغ خود را پنهان کنند. اگر متوجه شدید که همسرتان در موقعیت‌های خاص خیلی سریع‌تر از حد معمول صحبت می‌کند، می‌تواند به این دلیل باشد که تا حدودی دروغ می گوید یا چیزی را پنهان می کند.
 
2. حرکات چشم
آیا همسرتان هنگام صحبت در مورد موضوعات خاصی از تماس چشمی اجتناب می کند؟ اگر بله، پس این امکان وجود دارد که آن ها چیزی را از شما پنهان می کنند. حتی ممکن است وقتی شما سعی می کنید در مورد چیزی صحبت کنید که آن ها سعی در پنهان کردن آن دارند، مکرراً شروع به پلک زدن کنند.
 
اگر می‌خواهید بفهمید که همسرتان در مورد خیانت دروغ می‌گوید یا نه، به حالات چهره و رفتار او توجه کنید.
 
3. همسرتان بیش از حد بی قراری می کند| با همسر دروغگو چگونه رفتار کنیم نی نی سایت
بی قراری در واقع نشانه های تشدید اضطراب و عصبی است که افراد وقتی به کسی دروغ می گویند تجربه می کنند به طور مثال مضطرب می شوند، عرق می کنند و یا دست ها و پاهای خود را بیش از حد حرکت می دهند.
 
4. زبان بدن
وقتی همسرتان به شما دروغ می گوید ممکن است خود را از شما دور کند، از جایش بلند شود و در حین صحبت با شما احساس آشفتگی کند، حتی ممکن است عرق کند یا قرمز شود.
 
 
علائم زبان بدن همسر به هیچ وجه به بزرگی دروغ ربطی ندارد. اگر نمی‌توانید این احساس را که «شوهرم دروغ می‌گوید و چیزها را پنهان می‌کند» از خود دور کنید، بیشتر به تحلیل زبان بدن او بپردازید و ممکن است بتوانید تشخیص دهید که چه زمانی راست می‌گوید و چه زمانی نه.
 
5. همسرتان باعث می شود نسبت به افکارتان تردید داشته باشید
اگر همسرتان گفتگو و حقیقت را طوری تحریف کند که شروع به زیر سوال بردن خود و افکارتان کنید، به این معنی است که چیزی اشتباه است. اگر در پایان هر مکالمه شما سرزنش می شوید، وقت آن رسیده است که موضوع را بیشتر بررسی کنید تا بفهمید واقعاً چه خبر است.
 
 

11 کار در رابطه خیانت محسوب می شود؟

 آیا شما کمی گیج شده اید که مورد خیانت قرار گرفته اید یا نه ؟

 
چه در حال حاضر در یک رابطه هستید و چه امیدوارید که در آینده با آن رابطه داشته باشید، باید مطمئن شوید که این خط را در اولین فرصت ممکن ترسیم کرده اید…
 
روشن بودن در مورد اینکه چه چیزی تقلب در نظر گرفته می شود و چه چیزی از شروع کار نیست، می تواند بار کلی از درد را نجات دهد.
 
اگر به شریک زندگی خود خیانت کنید یا برعکس، می تواند آسیب و درد بسیار زیادی را هم به شما دو نفر و هم به دیگر افراد مهم زندگی شما وارد کند.
 
اگر تا به حال به شما خیانت شده باشد، به خوبی می‌دانید که چقدر می‌تواند ویران‌کننده باشد، و برای برخی افراد، یادگیری دوباره اعتماد کردن در آینده چقدر سخت است .
 
هیچ دو رابطه ای مثل هم نیستند و من در مورد اشتباهاتی که ممکن است در گذشته مرتکب شده باشید قضاوت نمی کنم…
 
اما، اگر به کسی که دوستش داشتید خیانت کرده اید، اگر با خودتان صادق باشید، ممکن است گناه آن همچنان عمیقاً شما را آزار دهد.
 
اصولاً وقتی به اعتماد خیانت می شود، هیچ کس به خوبی از آن بیرون نمی آید.
 
 
خیانت در حد پیامک - نشانه خیانت
خیانت در حد پیامک
خیانت در حد پیامک
اعتماد پایه اصلی هر رابطه انسانی است، چه عاشقانه و چه غیر عاشقانه، هر کسی که جذبش می‌شوید و قوانینی را که با کسی که دوستش دارید تعیین می‌کنید.
 
حتی در روابط چندهمسری، که اغلب درک آن برای افراد کاملاً تک‌همسر دشوار است، همیشه خطوط کشیده می‌شوند و افراد درگیر در صورت عبور از این خطوط، احساس آسیب و خیانت خواهند کرد.
 
اما، برای اهداف این مقاله، می‌خواهیم در نظر بگیریم که فرد «متوسط» در یک رابطه تک‌همسری در فرهنگ غربی چه چیزی را ممکن است تقلب بداند.
 
ما سعی خواهیم کرد یک حد وسط ایجاد کنیم، زیرا همیشه دیدگاه‌های افراطی وجود دارد.
 
از این گذشته، افرادی هستند که شریک زندگی خود را متهم می کنند که فقط به خاطر نگاه کردن به پسر یا دختر دیگری به آنها خیانت کرده است، و افرادی هستند که اگر شریک زندگی آنها شخص دیگری را ببوسد، پلک هم نمی زنند.
 
به منظور ارائه نوعی راهنمای مفید برای کسانی که مطمئن نیستند که چقدر دور است و در واقع چه چیزی تقلب است، من در اینجا خطی را در شن و ماسه ترسیم خواهم کرد.
 
فقط به یاد داشته باشید که اگرچه ممکن است نتوانید برخی چیزها را به عنوان خیانت تمام عیار برچسب گذاری کنید، اما همچنان می تواند به عنوان خیانت در اعتماد تلقی شود، که ممکن است برای شریک زندگی شما بخشش آن دشوار باشد.
 
البته، هر زوجی باید در ابتدای رابطه خود بفهمد که چه چیزی خوب است و چه چیزی خوب نیست .
 
 
6 چیز که لزوماً به عنوان خیانت شناخته نمی شوند (از نظر روانشناسان غربی)
موارد ذکر شده در این بخش دارای لایه های زیادی هستند. در بسیاری از موارد، آنچه در واقع انجام می دهید مهم نیست، بلکه هدف اصلی شما چیست.
 
برخی افراد ممکن است این چیزها را تقلب در نظر بگیرند، برخی دیگر ممکن است نه. این به شما و شریک زندگی شما بستگی دارد که در مورد آنها چه احساسی دارید.
 
1. معاشقه خیانت تلقی می شود؟
کمی معاشقه معصومانه نباید مشکل بزرگی باشد، و بسیاری از ما با اعضای جنسی که ناخودآگاه جذب آنها شده ایم معاشقه می کنیم…
 
 

خیانت زن شوهردار چیست❤️ راه قطعی درمان خیانت

 خیانت زن شوهردار چیست؟ خیانت یکی از رایج‌ترین خیانت‌هایی است که مردم در مورد آن‌ها صحبت می‌کنند. اعتمادی که شکسته غیرقابل جبران می باشد اما بدین معنی نمی باشد که نباید برای رابطه خود تلاش کنید.

 
5 راه برای درمان خیانت زن شوهردار
در ادامه می‌خواهیم پنج کاری را که می‌توانید انجام دهید تا از خیانت نجات پیدا کنید، به شما ارائه دهیم:
 
1. به خودتان زمان بدهید
 بهبودی از خیانت یک روند دردناک است و زمان می برد. در این دوران احساس خشم و ناراحتی کاملاً طبیعی است اما به یاد داشته باشید که همه اینها بخشی از روند بهبودی است.
 
همسر مورد خیانت قرار گرفته ممکن است پس از اینکه متوجه شدند همسرشان رابطه نامشروع داشته است، وسوسه شوند که در یک اقدام انتقام جویانه انجام دهد، اما این به بهبود ازدواج کمک نمی کند. به طور معمول، شما فقط در نهایت از طریق واکنشی مانند این به یکدیگر صدمه می زنید و هیچ کمکی به روند بهبودی شما نمی کند. 
 
چندین ماه یا حتی سال طول می کشد تا به حالت نسبتاً عادی برگردید. 
 
2. آن را به عنوان یک زنگ بیداری بدانید
 از خود بپرسید آیا راهی وجود دارد که بتوانید این خیانت را به عنوان یک زنگ بیدارباش ببینید؟ راهی برای یادگیری و کشف چیزهایی در مورد خود و ازدواج تا بتوانید پیشرفت کنید. 
 
در ازدواج همیشه مواقعی پیش می آید که نیازهای عاطفی یک یا هر دو همسر برآورده نمی شود. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که با یکدیگر مشکل ارتباطی داشته باشید. 
 
در این شرایط زوج درمانگر خوب بسیار کمک کننده است: در نهایت هر دوی شما مجبور خواهید بود تا حدودی مسئولیت مشکلات موجود در رابطه را که منجر به این رابطه شده است به عهده بگیرید، حتی اگر همسرتان تنها کسی باشد که خیانت کرده باشد.
 
 
خیانت زن شوهردار چیست
3. به خود اجازه غصه خوردن بدهید
گذر از خیانت بسیار شبیه سوگ است. قبلاً در مورد برخی از آسیب های مربوط به خیانت صحبت کردیم. 
 
غم و اندوه فرآیندی است که نیاز به زمان دارد. نمی توان عجله کرد و نباید از کنار آن گذشت زیرا احتمالاً بعداً در ازدواج شما به صورت خشم ظاهر می شود.
 
4. برتری اخلاقی
به دست آوردن برترب می تواند بسیار وسوسه انگیز باشد: خیانت شما را به جای یک قربانی قرار می دهد. اما متأسفانه کمکی به بهبودی نمی کند. این باعث افزایش شرم همسر شما می شود و شما احساس می کنید که می توانید از این شرایط استفاده کنید.
 
در حالت ایده‌آل، کاری که می‌خواهید انجام دهید این است که به جای فکر کردن در مورد خیانت، از تجربیات خود استفاده کنید.
 
 5. روی چیزهای خوب تمرکز کنید
سرزنش و گناه در یک رابطه مخرب هستند. باید روندی وجود داشته باشد که به شما کمک کند تمام آسیب‌ها را بپذیرید و در نهایت او را ببخشید. در تمام این مدت، تمرکز بر نکات مثبت می تواند مفید باشد. این زمانی است که شما شروع به بهبودی می کنید تا خود را تقویت کنید. 
 
 
15 نشانه خیانت زنان| خیانت زن شوهردار چیست
تغییرات در ارتباطات
عدم توجه به حرف های شما.
تغییر موضوعات ناراحت کننده
اجتناب از پاسخ دادن به سوالات.
اتهام می زند.
 منفعلانه و پرخاشگرانه عمل می کند.
تغییرات نگرش
نشانه های عزت نفس پایین را نشان می دهد.
بیش تر از قبل انتقاد می کند.
همسر شما بیشتر دعوا می کند.
همسرتان در مورد طلاق حالت تدافعی می گیرد.
 
 

آیا سکته مغزی می تواند باعث افسردگی شود؟

 درمان افسردگی بعد از سکته مغزی چیست؟ آیا سکته مغزی می تواند باعث افسردگی شود؟ هر سال حدود 795000 نفر در ایالات متحده دچار سکته مغزی می شوند. باوجود اینکه بیش از 82 درصد از این افراد زنده می مانند، بسیاری از آن ها در طول توانبخشی با مشکلات مختلفی مواجه می شوند.

 
پس از سکته مغزی برخی از آن ها با چالش‌های فیزیکی مواجه می‌شوند، مانند اینکه باید راه رفتن، صحبت کردن، خوردن یا نوشتن را دوباره یاد بگیرند تا استقلال را دوباره به دست آورند. اما چالش‌های دیگر نامرئی هستند و شناسایی آنها دشوارتر است.
 
در اینجا به این موضوع می پردازیم که چرا افسردگی تا این حد بر بازماندگان سکته مغزی تأثیر می گذارد و متخصصان پزشکی برای کمک به چه کاری می توانند انجام دهند.
 
افسردگی پس از سکته یک عارضه نسبتا شایع سکته مغزی است و می تواند کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. سطح تحصیلات پایین، وضعیت اجتماعی-اقتصادی، سیگار کشیدن و اختلالات عملکردی به عنوان عوامل خطر برای بروز افسردگی پس از سکته در نظر گرفته شد. 
 
آیا افسردگی پس از سکته شایع است؟
حدود یک سوم از تمام بازماندگان سکته مغزی در دوره ای از بهبودی خود دچار افسردگی می شوند. این سه برابر  بیشتر از جمعیت عادی است.
 
اگر  زن هستید، ممکن است خطر حتی بیشتر باشد. بر اساس مطالعه‌ای که اخیراً در مورد مقایسه بازماندگان سکته مغزی 65 ساله یا بالاتر صورت گرفته است، زنان 20 درصد بیشتر از همتایان مرد خود در معرض ابتلا به افسردگی پس از سکته هستند.
 
گونه و چرا افسردگی پس از سکته بر زنان متفاوت از مردان تأثیر می گذارد؟ احتمالاً به دلیل ترکیبی از عوامل مختلف از تفاوت های هورمونی گرفته تا نقش های اجتماعی بستگی دارد.
 
یک مطالعه نشان داد که در حالی که زنان بیشتر از مردان از سکته مغزی ایسکمیک جان سالم به در می‌برند، شرایط ناتوان‌کننده‌تری را نیز تجربه می‌کنند و پس از آن کیفیت زندگی ضعیف‌تری دارند.
 
تقریباً 25 درصد از بیمارانی که دچار سکته مغزی می‌شوند، در سه ماه اول پس از سکته مغزی، سطحی از اختلالات شناختی را تجربه می کنند. بازماندگان سکته مغزی با اختلال شناختی دارای میزان بالاتری از ناتوانی، مرگ و میر و بستری شدن طولانی تر در بیمارستان را تجربه می کنند که همه اینها می تواند منجر به علائم افسردگی شود.
 
 
 
علت افسردگی پس از سکته چیست؟
چرا برخی از بازماندگان سکته دچار افسردگی می شوند؟ به دلیل اینکه چگونه سکته بر ترکیبی از ویژگی های روانی، اجتماعی و بیولوژیکی تأثیر می گذارد.
 
در برخی موارد، زبان فرد ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد و این بر توانایی او برای برقراری ارتباط و بیان خود تأثیر می‌گذارد. این تغییر می‌تواند برای بیماران ناامیدکننده باشد و ممکن است آن‌ها احساس انزوا کنند یا نتوانند از کارهایی که قبل از سکته انجام داده‌اند لذت ببرند.
 
برای دیگران، مبارزه ممکن است بیشتر در مورد مقابله با اثرات فیزیکی سکته مغزی باشد.
 
 
سکته مغزی ممکن است باعث ضعف یا تغییرات حسی در یک طرف بدن شود که لباس پوشیدن، حمام کردن، تغذیه و توالت رفتن را دشوار می کند و برخی از بیماران ممکن است در مورد نیاز به کمک احساس خجالت یا از دست دادن استقلال داشته باشند.
 
سکته مغزی در نیمکره چپ با نرخ بالاتر افسردگی مرتبط است و ممکن است با تأثیراتی که نیمکره چپ بر زبان و شناخت دارد مرتبط باشد.
 
علائم افسردگی پس از سکته مغزی چیست؟
مانند افسردگی عمومی، علائم افسردگی پس از سکته مغزی می تواند به روش های مختلفی ظاهر شود.
 
 از دست دادن لذت یا علاقه به انجام کارها، خلق افسرده، کمترین مشارکت اجتماعی، تغییر در اشتها، وزن، خواب زیاد، ناتوانی در تمرکز، احساس بی‌ارزشی یا ناامیدی و افکار آسیب‌رسانی به خود از علائم این افسردگی می باشد.
 
 
صفحه قبل 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 صفحه بعد