x تبلیغات
مشاوره ازدواج

اعتیاد جنسی

 اعتیاد جنسی، از علائم تا درمان اعتیاد به سکس

 
افرادی که اعتیاد به سکس دارند گرفتار اعتیاد جنسی شده اند این اعتیاد یک حالت وسواسی برای درگیری در فعالیت های جنسی به خصوص دخول می باشد.
 
اعتیاد جنسی
 
بر اساس نظریه برخی از روانشناسان اعتیاد جنسی یکی از بیماری ها و اختلالات جنسی می باشد که به عنوان پیش فعالی جنسی شناخته می شود. افرادی که در کنترل رفتار، انگیزه و افکار جنسی شان با مشکلاتی رو به رو هستند را می تواند در گروه اعتیاد جنسی قرار داد.
 
در صورتی که درگیر اعتیاد جنسی شده این مقاله را از دست ندهید. زیرا در مورد اعتیاد جنسی، راه های تشخیص و درمان آن توضیحاتی ارائه شده است که مطالعه آن می تواند برای شما بسیار مفید باشد.
 
اعتیاد به سکس در مقابل اعتیاد به پورن
اعتیاد به سکس یکی از انواع اختلالات جنسی می باشد که فشار روانی بسیاری بر روی فرد قرار می دهد به طوری که افرادی که به این مشکل دچار می شوند درگیر مسائل جنسی هستند و مشغولیت های ذهنی بسیاری در این خصوص دارند.
 
این افراد زمانی که شریک جنسی ندارند دچار تنش و بی قراری می شوند و بعد از سکس به طور موقتی آرامش و رضایت را تجربه می کنند.
 
اما به طور کلی مشغولیت ذهنی آن ها بسیار زیاد است و به همین دلیل سکس آن ها همواره با احساسات ناخوشایندی از جمله اضطراب و احساس گناه می باشد.
 
توجه داشته باشید که اعتیاد به سکس با اعتیاد به پورنوگرافی متفاوت می باشد. زمانی که فرد درگیر پورنوگرافی می شود به دیدن فیلم های پورن معتاد می شود و به طور معمول نیازش را از طریق خودارضایی رفع می کنند.
 
اعتیاد به دیدن این فیلم ها ممکن است زمینه اعتیاد به سکس را فراهم کند اما صددرصد به آن نمی انجامد.
 
در صورتی که فیلم های پورنوگرافی به صورت بیمارگون مشاهده شود بیش از هر چیز باعث ایجاد تصورات غلط از رابطه جنسی به کژکاری جنسی می شود و در واقع عملکرد جنسی فرد را تحت تاثیر قرار داده و مشکلاتی را به وجود می آورد.
 
انواع رفتارهای مختلف مرتبط با اعتیاد جنسی
فردی که به این اختلال مبتلا است ممکن است همه یا برخی از علائم زیر را از خود نشان دهد:
 
اعتیاد جنسی یا مشغولیت فکری زیاد در مورد رابطه جنسی باعث به وجود آمدن رفتارهای گوناگونی در فرد می شود، که از آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
 
شریک های جنسی متعددی را برای خود فراهم می کند و سعی می کند به طور اجباری با آن ها سکس را تجربه کند.
تمایل زیادی به فیلم های پورن دارد و به صورت وسواسی و بیمار گون آن ها را مشاهده می کند.
 
اعتیاد پیدا کردن به خودارضایی
درگیر شدن در انحرافات جنسی که به عنوان اختلالات پارافیلیک شناخته می شوند.
اختلالات پارافیلیک و اعتیاد جنسی
مبتلا بودن به اعتیاد جنسی می تواند باعث به وجود آمدن اختلالات پارافیلیک یا همان انحرافات جنسی شود و به صورت رفتارهای جنسی ناهنجار خود را نشان دهد. از جمله این رفتارها می توان به موارد زیر اشاره نمود.
 
انحرافات مرتبط با تحریک جنسی
در صورتی که فرد درگیر اعتیاد جنسی می شود به هر طریقی می خواهد تحریک جنسی را به دست آورده و در فرآیند سکس درگیر شود. این امر می تواند در قالب رفتارهای نامناسب نشان داده شود که برخی از آن ها عبرت اند از : چشم چرانی، نمایشگری و مالش دوستی.
 
نمایشگری وضعیتی است که در آن فرد بدون آن که رضایت طرف مقابل را کسب کند اندام جنسی خود را به او نشان می دهد و باعث احساس انزجار، ترس و وحشت در طرف مقابل می شود.
 
هم چنین در مالش دوستی هم فرد برای این که به تحریک جنسی دست یابد بدون کسب رضایت فرد بدن آن ها به خصوص اندام جنسی شان را لمس می کند و باعث عصبانیت و ناراحتی آن ها می شود. امروزه این انحرافات به عنوان آزار جنسی شناخته می شوند.
 
 

اختلال بد شکل انگاری بدن، درمان اختلال بد ریخت انگاری

 اختلال بد شکل انگاری بدن چیست و راه درمان اختلال بد ریخت انگاری

 
اختلال بدریخت انگاری بدنی یا بد شکل انگاری بدن یکی از اختلالات روانی می باشد که در دوران نوجوانی و جوانی به وجود می آید و امری بسیار شایع است. احتمالا در اطرافیان و دوستان خود کسانی را دیده اید که مدام از ظاهرشان ایراد می گیرند و عیب های عجیب و غریب بر روی خود می گذارند و ساعت ها به این عیب ها فکر می کنند.
 
این افراد دائما در حضور دیگران از عیب های ظاهری شان می گویند و به طور مداوم دست به عمل های زیبایی می زنند، در صورتی که از نظر شما ممکن است هیچ مشکل خاصی در ظاهر آن ها وجود نداشته باشد. این اشخاص به اختلال بدریخت انگاری مبتلا هستند.
 
از جمله عوارض این بیماری می توان به اضطراب، افسردگی، گرایش به مصرف مواد، افکار خودکشی و غیره اشاره نمود.
 
برای درمان این اختلال روش های درمانی بسیاری وجود دارد که روش درمان شناختی رفتاری بیشترین تاثیر را در کنترل و بهبود این اختلال دارد. در این مقاله به بررسی این اختلال می پردازیم و در مورد اختلال بدریخت انگاری و نحوه درمان آن توضیحاتی را بیان می کنیم.
 
اختلال بد  شکل انگاری بدنی چیست؟
اختلال بدریخت انگاری بدنی یا بدشکلی بدنی (body dysmorphic) یک نوع اختلال روانی می باشد که فرد احساس می کند نقص هایی ظاهری خیلی بزرگ و خیالی در بدن او وجود دارد و به طور مداوم از آن ها گله می کند. در صورتی که این نقص ها اصلا وجود ندارد یا اگر هم باشد بسیار جزئی و کمتر از چیزی است که او فکر می کند.
 
این افراد در مورد ظاهرشان مشغولیت های ذهنی بسیاری دارند و ساعت ها جلوی آینه می ایستند و به عیب های خیالی شان نگاه می کنند.
 
ممکن است ساعت ها عیب ها و نقص های خیالی و غیرواقعی شان را تصور کنند. این افراد به حدی عیب های خود را باور دارند و به آن فکر می کنند که حرف هیچ شخص دیگری را در مورد این که ظاهر خوبی دارند باور نمی کنند.
 
در برخی از اوقات اختلال بدریخت انگاری بسیار شدید می شود، به طوری که تمام ذهن و فکر فرد را درگیر خودش کرده و باعث کاهش عزت نفس و اعتماد به نفس شخص می شود.
 
حتی ممکن است فرد از ترس مسخره شدن و طرد شدن، در اجتماع حضور پیدا نکند و خود را در خانه حبس کند، هم چنین ممکن است موقعیت شغلی  یا تحصیلی خود را از دست بدهد و در حوزه های فردی و اجتماعی زندگی  با مشکلاتی رو به رو شود.
 
 
پیامدهای اختلال بدریخت انگاری یا بد شکل انگاری بدن
این اختلال در سنین نوجوانی و جوانی، زمانی که فرد بیش تر از هر زمان دیگری به ظاهر خود اهمیت می دهد به وجود می آید و در میان نوجوانان امری بسیار شایع است. در ادامه این مقاله مهم ترین پیامدهایی که اختلال بدریخت انگاری به همراه دارد را بیان می کنیم:
 
احساس گناه، شرم و خجالت
احساس تنهایی مفرط
افسردگی و اضطراب
وابستگی به الکل و مواد مخدر
احساس مداوم نیاز به عمل های زیبایی غیرضروری
اختلالات خوردن و یا اختلالات خواب
آسیب به خود
افکار خودکشی و گاهی اقدام به خودکشی های نافرجام
هم چنین همراه این اختلال بدریخت انگاری بدنی ممکن است اختلالات دیگری مانند اضطراب، افسردگی، هراس و یا فوبیای اجتماعی، وسواس فکری – عملی نیز در فرد به وجود آید.
 
 

عادات افراد موفق

 عادات افراد موفق، ۱۰ کاری که افراد موفق هرگز دوبار انجام نمی دهند

 
افراد موفق عادت ها و سبک زندگی خاص خودشان را دارند در واقع همین مسئله باعث پیشرفت و موفقیت آن ها می شود، آن ها عادت های خاصی دارند که در زیر برخی از آن ها را بیان می کنیم:
 
یکی از عادت های افراد موفق، هدایت و پیشروی آن ها در جهت رشد و پیشرفت شان می باشد، آن ها سعی می کنند برای رسیدن به هدف شان تلاش کنند.
افرادی که موفق هستند هوشمندی خاصی دارند و در صورتی که تجربه ناموفقی داشته باشند و با شکست رو به رو شوند از تلاش شان دست بر نمی دارند و ناامید نمی شوند. این افراد همیشه به دنبال راهی برای رسیدن به اهداف شان هستند.
یکی از رمزهای موفقیت این افراد این است که از اشتباهاتشان درس می گیرند و سعی می کنند از تجربه ای که در این زمینه کسب کرده اند در جهت موفقیت در زندگی، کسب و کار یا روابط خود استفاده کنند.
در صورتی که از عادت های افراد موفق آگاه باشید می توانید با الگو برداری از آن ها سبک زندگی خودتان را تغییر دهید و در جهت پیشرفت و موفقیتتان گام بردارید.
 
افراد موفق چه عاداتی دارند؟
برخاستن بعد از شکست اگر چه سخت است اما امکان پذیر می باشد به همین دلیل تا جایی که امکان دارد برای رسیدن به اهداف تان باید تلاش کنید و از رو به رو شدن با موانع هراسی نداشته باشید.
 
برای رسیدن به اهداف و رویاهایتان باید انعطاف پذیر باشید و اگر اتفاق ها مطابق میل شما نبود مسیرتان را تغییر دهید و از این تغییر هیچ ترسی نداشته باشید.
 
سعی کنید موقعیت و شرایط خودتان را مورد بررسی قرار دهید تا اشتباهات گذشته برای شما تکرار نشود هم چنین نگران تاخیر و وقفه ای که در کارتان به وجود آمده است نباشید زیرا پذیرفتن شکست ودرس گرفتن از اشتباهات مانند سکوی پرشی به سمت موفقیت و پیشرفت می باشد.
 
۱۰ کاری که افراد موفق هرگز دوبار انجام نمی دهند
 
در ادامه این مقاله ۱۰ کاری که افراد موفق سعی می کنند آن را انجام ندهند را مورد بررسی قرار می دهیم:
 
۱٫ عادات افراد موفق، تکرار اشتباهات گذشته و گیر افتادن در تله های قدیمی
 
افراد موفق زمانی که با شکست در زمینه شغلی، عشقی و یا غیره رو به رو می شوند، موقعیت خود را به طور دقیق بررسی می کنند. تا بتوانند عواملی که منجر به عدم موفقیت و شکست آن ها شده است را مورد بررسی قرار دهند، از اشتباهاتشان درس بگیرند و سعی کنند آن اشتباهات را دوباره تکرار نکنند.
 
آن ها بعد از تغییر شرایط وبه دست آوردن آمادگی لازم، دوباره وارد عمل می شوند تا برای رسیدن به اهداف شان تلاش کنند.
 
۲٫ شروع به کار یا فعالیت قبل از اطمینان یافتن از صلاحیت خود
 
آدم های موفق اگر چه برای رسیدن به اهدافشان تلاش می کنند و به دنبال رویاهاشان می روند تا به شادکامی درونی برسند اما آن ها قبل از آن که وارد عمل شوند اطلاعات و آگاهی خود را در آن زمینه افزایش می دهند تا با آگاهی و اراده کافی برای رسیدن به موفقیت تلاش نماید.
 
آن ها قبل از شروع انجام کاری سوالات زیر را از خودشان می پرسند و در صورتی که به جواب قانع کننده برای سوالاتشان برسند، اقداماتی را انجام می دهند در غیر این صورت تا ریشه مشکلات را پیدا نکنند و آن را رفع نکنند هیچ اقدامی برای شروع کار صورت نمی گیرد.
 
 
چرا این کار را انجام می دهم؟
آیا شرایط و موقعیت فعلی من برای شروع این کار مناسب می باشد؟
آیا برای شروع این کار آگاهی و اطلاعات کافی دارم؟
۳٫ تلاش در جهت تغییر دیگران
اصراری به تغییر دیگران نداشته باشید زیرا دیر یا زود خودتان متوجه این قضیه می شوید که نمی توانید کسی را به زور تغییر دهید و یا او را مجبور به انجام کاری کنید. باید به دیگران فرصت دهید خودشان برای زندگی شان تصمیم بگیرند و با عواقبت و نتایج کارشان رو به رو شوند.
 
در صورتی که به این آگاهی برسید که نمی توانید دیگران را تغییر دهید، خواهید توانست بر روی رفتار خودتان کار کنید و در جهت تغییر در رفتار خود تلاش نمایید در این شرایط شاهد رشد چشم گیر در شیوه های تبادلی دیگران با خودتان خواهید بود و روز به روز به اهداف تان نزدیک تر خواهید شد.
 
توجه داشته باشید یکی از عادت های افراد موفق، ارتباط برقرار کردن با دیگران و داشتن ارتباط موثر با آن ها می باشد.
 
 

موانع ترک سیگار

 موانع ترک سیگار، شناسایی عوامل موثر در ترک سیگار

 
بسیاری از افراد سیگاری تمایل دارند آن را ترک کنند اما در زمان ترک با شکست رو به رو می شوند و ترک موفقیت آمیزی ندارند زیرا سیگار یکی از سخت ترین مواد برای ترک می باشد و موانعی برای ترک آن وجود دارد که ترک را سخت تر و دشوارتر می کند.
 
سعی کنید موانعی که باعث ترک سیگار می شود را بشناسید و عوامل را در خود شناسایی کنید تا ترک موفقیت آمیزی داشته باشید. هم چنین در این خصوص می توانید از مشاور و روانشناس کمک بگیرید تا راهکارهایی برای ترک راحت تر در اختیار شما قرار دهند.
 
موانع ترک سیگار چیست؟
افراد سیگاری برای ترک سیگار با موانعی رو به رو می شوند و این موانع بیشتر به صورت ذهنی و روانی می باشد که باعث می شود فرد ترک سخت تری را تجربه کند یا حتی از ترک بترسد.
 
عادی انگاری یکی از موانعی شده که ترک سیگار را سخت تر کرده است، زیرا بسیاری از مردم در ملاء عام سیگار می کشند به همین دلیل آن را کار اشتباهی نمی دانند و زیاد برای ترک آن تلاش نمی کنند.
 
ترک سیگار
روش های ترک سیگار
به ارتباط بین سیگار و اعتیاد به مواد مخدر توجه داشته باشید، زیرا این دو رابطه نزدیکی با یکدیگر دارند و اگر سیگار را به طور موفقیت آمیز ترک کنید خواهید توانست در برابر اعتیاد به مواد مخدر مقاومت کنید، در غیر این صورت احتمال این که درگیر مواد مخدر شوید بسیار زیاد است.
 
در ادامه مهم ترین موانع ترک سیگار را بیان می کنیم:
 
ترک خودسرانه بدون کمک گرفتن از متخصص
مهم ترین عامل برای ترک سیگار، ترک خودسرانه آن  می باشد که بدون نظارت مشاور و روانشناس و متخصص در زمینه اعتیاد صورت می گیرد.
 
مصرف سیگار بر روی مغز و بدن انسان تغییراتی ایجاد می کند که این تغییرات مانع از ترک سیگار می شود و ترک را به فرایندی سخت و پیچیده تبدیل می کند.
 
به همین دلیل افراد در ترک خودسرانه و بدون کمک از دکتر موفق نمی شوند و یا اگر ترک کنند، ترک کوتاه مدت خواهد بود و دوباره مصرف سیگار را شروع خواهند کرد.
 
عدم اطلاعات کافی از فرایند ترک سیگار
یکی دیگر از موانع ترک سیگار، عدم اطلاعات از ماهیت و عملکرد سیگار می باشد.
 
از مهم ترین عوارض سیگار می توان به اعتیاد جسمی و روانی اشاره نمود، این امر باعث می شود فرد دچار اضطراب ها و باورهای نادرستی شود، شرایط نیز به مرور برای این افراد سخت تر می شود و خیال می کنند دیگر در مهمونی ها، دورهمی ها، غذا خوردن در جمع و گفتگو کردن با دوستان و غیره لذت نخواهند برد.
 
این امر اضطراب فرد را افزایش می دهد و منجر می شود فرد دوباره به مصرف سیگار تمایل داشته باشد و آن را استفاده نماید.
 
موانع ترک سیگار، وابستگی بدن به نیکوتین
برخی از افراد به دلیل این که بدن شان به نیکوتین سیگار وابسته شده است نمی توانند برای ترک اقدامی انجام دهند. افرادی که سیگار می کشند بدنشان به نیکوتین وابسته است و وابستگی بدن و مغز انسان به نیکوتین منجر به مصرف دوباره سیگار می شود.
 
اگر افرادی که به سیگار وابسته هستند، برای یک مدت که سیگار نکشند بدنشان علائم ترک را از خود نشان می دهد و فرد دچار اضطراب می شود.
 
 
بعد از ترک سیگار ممکن است فرد دچار افسردگی شود که امری بسیار شایع می باشد. در این شرایط فرد به خاطر دوری از اضطراب و تحریک پذیری و پریشانی دوباره به سمت مصرف سیگار تمایل نشان داده و مصرف آن را آغاز می کند.
 
در بعضی از مواقع برای مقابله با وابستگی جسمی و روانی سیگار از روش های دیگری مانند سیگار الکترونیکی استفاده می کنند تا فرد راحت تر سیگار را کنار بگذارد.
 
عدم برنامه ریزی در ترک سیگار
بسیاری از افراد بارها تصمیم به ترک سیگار گرفته اند اما ترک موفقیت آمیزی نداشته اند و چند روز به طور موقت سیگار را قطع کرده اند و دوباره مصرف آن را شروع کرده اند. یکی از موانعی که افراد با آن رو به رو می شود عدم برنامه ریزی صحیح برای انجام این کار می باشد.
 
 

اختلال استرس پس از سانحه در سربازان

 اختلال استرس پس از سانحه در سربازان و نظامیان چگونه درمان می شود؟

 
بسیاری از جانبازان، هنگام بازگشت از خدمت سربازی با علائم اختلال استرس پس از سانحه مواجه می‌شوند. اما اقداماتی وجود دارد که می توانند انجام دهند تا احساس بهتری داشته باشند.
 
درک اختلال استرس پس از سانحه در جانبازان
آیا با تطبیق مجدد خود با زندگی پس از سربازی مشکل دارید؟ آیا همیشه حس می‌کنید که در لبه پرتگاه هستید، همیشه نگران هستید، یا از طرف دیگر، احساس بی حسی و عدم ارتباط با عزیزان خود دارید؟ آیا فکر می کنید که دیگر هرگز مانند یک فرد طبیعی نخواهید بود؟
 
بسیاری از سربازان اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) را تجربه می کنند. اگر اختلال استرس پس از سانحه درمان نشود، زندگی با آن بسیار سخت خواهد بود. وقتی زمان بسیاری انتظار بکشید و چیزی تغییر نکند به راحتی ناامید می‌شوید.
 
اما می توانید از امروز شروع کنید و به خودتان کمک کنید که احساس بهتری پیدا کنید. حتی اگر آنقدر مشکلتان شدید بوده که به درمان بالینی روی آوردید. اقدامات زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا به خودتان کمک کنید که بر اختلال استرس پس از سانحه غلبه کنید و حتی قوی تر از قبل شوید.
 
چه چیزی باعث اختلال استرس پس از سانحه  می شود؟
اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)، که گاه به عنوان شوک پوسته یا موج گرفتگی هم شناخته می شود، پس از تجربه ضربه شدید یا یک رویداد تهدید کننده در زندگی رخ می دهد.
 
طبیعی است که ذهن و بدن شما پس از چنین رویدادی در شوک قرار بگیرد، اما اگر همین پاسخ طبیعی در سیستم عصبی شما باقی بماند تبدیل به اختلال استرس پس از سانحه می شود.
 
سیستم عصبی شما دو روش خودکار و بازتابی برای پاسخ دادن به رویدادهای استرس زا دارد:
 
آماده‌باش، جنگ یا گریز، زمانی انجام می‌شود که شما نیاز به دفاع از خود یا جان سالم به در بردن از خطر یک موقعیت جنگی دارید. در این هنگام ضربان قلب شما سریع تر شده و فشار خون شما بالا می رود، ماهیچه های شما سفت می شوند و قدرت و سرعت واکنش شما افزایش می یابد. هنگامی که خطر برطرف شد، سیستم عصبی بدن شما را آرام می کند، ضربان قلب و فشار خون شما را کاهش می دهد و به تعادل طبیعی خود باز می گردید.
بی‌حرکتی زمانی اتفاق می‌افتد که استرس زیادی را در موقعیت تجربه کرده باشید و حتی وقتی خطر از بین رفته، هنوز خود را «گرفتار» می‌بینید. سیستم عصبی شما قادر به بازگشت به حالت عادی تعادل خود نیست و شما نمی توانید این رویداد را پشت سر بگذارید. این اختلال استرس پس از سانحه نامیده می‌شود.
بهبودی از اختلال استرس پس از سانحه با خارج شدن، به صورت ذهنی و عاطفی، از منطقه جنگی اتفاق می‌افتد. زیرا شما هنوز از نظری عاطفی و احساسی در آنجا زندگی می‌کنید. درمان به سیستم عصبی شما کمک می‌کند تا از آنجا «آزاد» شود.
 
علائم اختلال استرس پس از سانحه در جانبازان
اگرچه معمولاً علائم اختلال استرس پس از سانحه در ساعات یا روزهای پس از یک رویداد آسیب زا دیده شوند، اما گاهی اوقات این علائم ماه ها یا حتی سال ها پس از بازگشت ظاهر می شوند. اختلال استرس پس از سانحه در هر سرباز به طور متفاوتی ایجاد می شود، اما می‌توان چهار دسته کلی برای علائم آن برشمرد:
 
یادآوری‌های مکرر رویداد آسیب‌زا: افکار ناراحت‌کننده، کابوس‌ها، و یادآوری های احساسی باعث می‌شود آن رویداد دوباره و دوباره تکرار ‌شود. با یادآوری ضربه‌های روحی، واکنش‌های شدید احساسی و فیزیکی مانند حملات پانیک، لرزش غیرقابل کنترل و تپش قلب ایجاد می شود.
 
اجتناب شدید از چیزهایی که شما را به یاد رویدادهای آسیب زا می اندازد: از افراد، مکان ها، افکار یا موقعیت هایی که با خاطرات بد ارتباط دارند، دوری می‌کنید که حتی می‌تواند باعث کناره گیری از دوستان و خانواده و از دست دادن علاقه به فعالیت های روزمره گردد.
منفی شدن افکار و بد شدن خلق و خو: با چیزهایی مانند باورهای منفی اغراق آمیز درباره خود یا جهان و احساس مداوم ترس، گناه یا شرم کمتر می‌توانید احساس مثبت داشته باشید.
همیشه مراقب بودن: تغییرات ناگهانی در احساسات و واکنش‌های عاطفی شدید رخ می‌دهد، مانند تحریک پذیری، عصبانیت، رفتار بی پروا، مشکل در خوابیدن، مشکل در تمرکز و هوشیاری بیش از حد ( افزایش هوشیاری).
پیشگیری از خودکشی در جانبازان مبتلا به PTSD
افکار خودکشی در میان سربازان مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه شایع است. احساس خودکشی یک نقص شخصیتی نبوده و به این معنی نیست که شما احمق، ضعیف یا ناتوان هستید.
 
اگر تصمیم به خودکشی دارید، فوراً به دنبال کمک باشید. با فردی مورد اعتماد صحبت کنید یا در صورت نیاز با اورژانس تماس بگیرید.
 
 

بیماری های ناشی از ازدواج فامیلی

 بیماری های ناشی از ازدواج فامیلی ( ۴ خطر اصلی)

 
آیا در مورد بیماری های ناشی از ازدواج فامیلی آگاهی دارید؟ ازدواج فامیلی در بعضی از خانواده ها طرفداران بسیاری دارد اما این نوع ازدواج با مشکلات و بیماری های احتمالی همراه می باشد که افراد باید در مورد آن آگاه باشند.
 
امروزه جوانانی که قصد ازدواج فامیلی دارند به پشتوانه پیشرفت علم، آزمایش های بسیاری را انجام می دهند تا از خطرهای ازدواج فامیلی آگاه شوند و نتیجه ازدواج بسته به جواب آزمایش ها می باشد. اگر در آزمایش خطری تشخیص داده نشود پس برای ازدواج مشکلی به وجود نمی آید.
 
هم چنین با پیشرفت علم پزشکی می توان از بروز بیماری های ناشی از ازدواج فامیلی پیشگیری لازم را فراهم کرد.
 
قبل از ازدواج کمک گرفتن از مشاوره ازدواج از اهمیت بسیاری برخوردار است و مشاوره های روانشناختی ازدواج نیز در جهت ارتقاء مهارت های زندگی مشترک به ویژه در ازدواج های فامیلی که در بعضی از جهات مشکلات خاصی به همراه دارند، ضروری می باشند.
 
بیماری های ناشی ازدواج فامیلی، خطرات بالقوه
ازدواج فامیلی یکی از انواع ازدواج ها بوده و ویژگی ها و پیامدهای خاص خودش را دارد، ازدواج یکی از مهم ترین تصمیمات در زندگی هر شخصی می باشد و نمی توان با قاطعیت نظر داد که ازدواج با فامیل بهتر است یا غریبه.
 
تصمیم گیری در این مورد به شرایط شما و خانواده تان وابسته است. اما در ازدواجی که اشتراک ژنتیکی با آن شخص دارید ممکن است خطراتی ایجاد شود که قبل از ازدواج باید آگاهی و شناخت لازم را پیدا کنید و هم چنین آزمایش های لازم را انجام دهید تا بعد از ازدواج دچار مشکل نشوید.
 
در بین جامعه این طور جا افتاده است که خطر ازدواج فامیلی می تواند فقط در به دنیا آمدن کودک معلول و عقب مانده ذهنی ظاهر شود. در حالی که ازدواج فامیلی برای زوجین هم خطراتی به همراه دارد.
 
اگر قصد ازدواج فامیلی دارید و یا زمانی که به این موضوع فکر می کنید از آینده آن می ترسید به شما می گوییم که اصلا نگران این مسئله نباشید.
 
زیرا امروزه علم پزشکی پیشرفت کرده است و به خوبی خطرات ناشی از ازدواج های فامیلی را مورد بررسی قرار داده و میزان خطر را برای شما مشخص می کند.
 
 
9 تکنیک برتر در مشاوره ازدواج بر اساس جدیدترین روشهای روانشناسی
۹ تکنیک برتر در مشاوره ازدواج بر اساس جدیدترین روشهای روانشناسی
در این مقاله به معرفی خطرات ممکن الوقع ناشی از ازدواج فامیلی می پردازیم:
 
بیماری های ناشی از ازدواج فامیلی: احتمال نقص ایمنی
کودکان حاصل از ازدواج فامیلی ممکن است مبتلا به بیماری نقص ایمنی باشند، کودکانی که مبتلا به این بیماری هستند سیستم ایمنی آن ها پایین است و در معرض بیماری های عفونی قرار دارند. هر گاه سیستم ایمنی بدن به شکل صحیح و درست کار نکند امکان ابتلا به این وضعیت وجود دارد.
 
افرادی که فرزند آن ها درگیر این بیماری ها شده اند باید هر چه سریع تر فرزند خود را نزد متخصص برده و برای درمان آن ها اقداماتی را انجام دهند البته امروزه نقص ایمنی با استفاده از قرص ها و ویتامین ها قابل درمان می باشد.
 
یکی از بیماری های شایع در ازدواج های فامیلی سندروم داون می باشند این بیماری علاوه بر تاثیر در ظاهر انسان مانند گردن کوتاه، زبان متورم و صورت پهن از لحاظ ذهنی نیز باعث بروز علائمی مانند کم توانی ذهنی، وسواس فکری و ضعف یادگیری می شود.
 
 

عادت در روانشناسی چه معنی دارد؟ آیا ترک عادت موجب مرض است؟

 عادت به کاهش پاسخ به یک محرک پس از تکرار مکرر گویند. یا همانطور که انجمن روانشناسی آن را تعریف می کند، عادت کردن شامل “عادت کردن به یک موقعیت یا محرک” است و در نتیجه اثربخشی آن کاهش می یابد.

 
به عنوان مثال، یک صدای جدید در محیط شما، مانند آهنگ زنگ جدید، ممکن است در ابتدا توجه شما را به خود جلب کند یا حتی حواس شما را پرت کند. به مرور زمان که به این صدا عادت می کنید کمتر به آن توجه می کنید و پاسخ شما کم می شود. این پاسخ کاهش یافته عادت کردن است.
 
نمونه های عادت
برای درک چگونگی کارکرد عادت‌سازی، نگاه کردن به چند مثال مختلف می‌تواند مفید باشد. این پدیده در بسیاری از زمینه های مختلف از یادگیری تا ادراک نقش دارد.
 
یادگیری
عادت کردن یکی از ساده ترین و رایج ترین شکل های یادگیری است. این به افراد اجازه می دهد تا محرک های غیر ضروری را تنظیم کنند و روی چیزهایی تمرکز کنند که واقعاً نیاز به توجه دارند.
 
به عنوان مثال، تصور کنید که در حال مطالعه با تلویزیون در حال پخش در پس زمینه هستید. تلویزیون ممکن است در ابتدا حواس‌تان را پرت کند، اما عادت کردن به شما این امکان را می‌دهد تا در نهایت سر و صدا را کاهش دهید و روی چیزی که می‌خواهید یاد بگیرید تمرکز کنید.
 
در حین یادگیری چیزی است که به طور منظم در زندگی روزمره شما اتفاق می افتد، اما احتمالا تا حد زیادی از آن بی اطلاع هستید.
 
ادراک
تصور کنید که در حیاط خانه خود هستید که صدای کوبیدن بلندی را از حیاط همسایه خود می شنوید. صدای غیرمعمول بلافاصله توجه شما را به خود جلب می کند و شما تعجب می کنید که چه چیزی در حال وقوع است یا چه چیزی ممکن است باعث ایجاد صدا شود.
 
طی چند روز آینده، صدای کوبیدن با سرعتی منظم و ثابت ادامه می یابد. در نهایت، شما فقط نویز را تنظیم می کنید. این نمونه ای از عادت در ادراک است.
 
این تنها صدا نیست که ما را به عادت کردن ترغیب می کند. حواس دیگر نیز می توانند تحت تأثیر عادت قرار گیرند.
 
مثال دیگر این است که صبح قبل از رفتن به محل کار روی مقداری عطر بپاشید. پس از مدت کوتاهی، دیگر متوجه بوی عطر خود نمی‌شوید ، اما اطرافیان شما ممکن است بوی عطر را حتی بعد از اینکه از آن بی‌اطلاعید، متوجه شوند.
 
آیا می توانید به درد عادت کنید؟ تحقیقات نشان می دهد که شما می توانید، همچنین نشان می دهد که این عادت ممکن است بیشتر مبتنی بر مغز باشد تا حساسیت زدایی واقعی به خود احساس درد.
 
روان درمانی
همچنین رویکردهای روان درمانی وجود دارد که بر عادت کردن تکیه دارند. برای مثال، در درمان فوبیا ، عادت دادن افراد به منبع ترس یکی از راه‌های کمک به آنها برای غلبه بر فوبیا است. در مواجهه درمانی، افراد به تدریج در معرض چیزهایی قرار می گیرند که از آنها می ترسند.
 
 
عادت در مواجهه درمانی
مواجهه درمانی از عادت کردن برای کمک به افراد برای غلبه بر ترس های خود استفاده می کند. نمونه ای از این نوع درمان در غلبه بر فوبیا تاریکی شامل موارد زیر باشد:
 
در ابتدا، فرد ممکن است به سادگی تصور کند که در یک اتاق تاریک است.
هنگامی که آنها به این تجربه عادت کردند، خود را در معرض تقریب‌های فزاینده‌ای نزدیک‌تر به منبع واقعی اضطراب خود قرار می‌دهند، مانند ایستادن درست در داخل در یک اتاق تاریک، تا زمانی که در نهایت با خود ترس (ایستادن کامل در داخل) روبرو شوند. یک اتاق تاریک).
در نهایت، فرد به محرک (تاریکی کامل) عادت می کند تا دیگر پاسخ ترس را تجربه نکند.
 
 

رفتار انحرافی چیست؟

 رفتار انحرافی به عنوان اقداماتی گفته می شود که هنجارهای اجتماعی را نقض می کند، که شامل قوانین اجتماعی غیررسمی یا انتظارات و قوانین رسمی تر اجتماعی باشد. از سوی دیگر، رفتار قابل قبول اجتماعی به اعمالی اطلاق می‌شود که عموماً برای انجام آن در حضور افراد دیگر مناسب تلقی می‌شوند.

 
این مقاله به بررسی علل رفتار انحرافی و تفاوت آن با رفتار قابل قبول اجتماعی می پردازد. همچنین انواع مختلفی از رفتارهای انحرافی و اینکه چگونه برخی از رفتارها، مانند اعتیاد، از مقبولیت اجتماعی تا انحرافی را شامل می شود را پوشش می دهد.
 
علل رفتار انحرافی
نظریه‌های مختلفی وجود دارد که توضیح می‌دهد چرا افراد درگیر رفتارهای انحرافی می‌شوند، از جمله تبیین‌های روان‌شناختی، بیولوژیکی و جامعه‌شناختی.
 
در واقعیت، احتمالاً عوامل زیادی در رفتار انحرافی نقش دارند. اینها شامل ژنتیک، شخصیت، تربیت، محیط و تأثیرات اجتماعی است.
 
همچنین توجه به این نکته مهم است که آنچه انحراف تلقی می شود می تواند از فرهنگی به فرهنگ دیگر متفاوت باشد. عوامل دیگر – از جمله جنسیت و وضعیت اجتماعی-اقتصادی – نیز بر قوانین و انتظارات اجتماعی غیررسمی و نانوشته ای تأثیر می گذارند که انتظار می رود مردم با آنها مطابقت داشته باشند.
 
رفتار انحرافی
توضیحات روانشناختی
نظریه‌های روان‌شناختی رفتار انحرافی از دیدگاه‌های مختلفی سرچشمه می‌گیرند. به عنوان مثال، رویکرد روانکاوانه ممکن است نشان دهد که همه مردم تمایلات سرکوب شده و ناخودآگاهی دارند که منجر به انحراف اجتماعی می شود .
 
از سوی دیگر، نظریه‌های یادگیری ممکن است نشان دهند که این رفتارها با مشاهده رفتارهای انحرافی دیگران آموخته می‌شوند. در زمینه مصرف مواد، این نشان می دهد که افراد در نتیجه مشاهده مصرف مواد توسط افراد دیگر، شروع به استفاده از مواد مخدر یا سوء استفاده از الکل می کنند. تحقیقات نشان می دهد که تأثیرات اجتماعی می تواند نقش مهمی در شروع مصرف مواد و اعتیاد داشته باشد.
 
توضیحات بیولوژیکی
توضیحات بیولوژیکی برای انحراف نشان می دهد که تأثیرات ژنتیکی نقش مهمی در رفتار انحرافی دارد. برای مثال، وقتی صحبت از اعتیاد به میان می آید، تحقیقات نشان داده است که ژن ها نقش مهمی در ایجاد مشکلات مصرف مواد دارند.
 
تحقیقات نشان می دهد که بین ۴۰ تا ۶۰ درصد از خطر ابتلا به اعتیاد به دلیل ژنتیک است.
 
ژنتیک نیز بر خلق و خو و شخصیت کلی تأثیر دارد. این ویژگی ها و ویژگی ها ممکن است بر احتمال انجام رفتار انحرافی تأثیر بگذارد.
 
تبیین های جامعه شناختی
یک توضیح جامعه‌شناختی نظریه کرنش مرتون است که نشان می‌دهد بین اهداف جامعه و ابزارهایی که مردم برای رسیدن به آن اهداف دارند تنش وجود دارد. در نتیجه، مردم اغلب به رفتارهای انحرافی (مانند دزدی یا فروش مواد مخدر) به عنوان راهی برای دستیابی به آرمان های اجتماعی قابل قبول اجتماعی (مانند داشتن ثروت) روی می آورند.
 
 
خلاصه
رفتار انحرافی می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. عوامل ژنتیکی، روانی و جامعه شناختی همگی می توانند بر انواع مختلف انحرافات اجتماعی تأثیر بگذارند.
 
استرس مفید یا یوسترس
استرس مفید یا یوسترس
اعتیاد و رفتار انحرافی
اعتیاد – از الکل گرفته تا قمار و رابطه جنسی – می تواند شامل رفتار قابل قبول اجتماعی یا رفتار انحرافی اجتماعی باشد. نوشیدن یک یا دو نوشیدنی بعد از کار یک شکل قابل قبول اجتماعی از مصرف الکل است. مست شدن و سپس اقدام به رانندگی به منزل، رفتار انحرافی محسوب می شود.
 
 

استرس مفید یا یوسترس

 یوسترس چیست؟ همه استرس ها یکسان نیستند. برخی از استرس‌هایی که در زندگی با آن مواجه می‌شوید می‌تواند برای سلامتی شما مضرتر باشد و برخی از انواع استرس در واقع می‌توانند سالم باشند. یکی از انواع استرس های مفید به نام Eustress شناخته می شود.

 
یوسترس چیست؟
یوسترس به استرسی اشاره دارد که منجر به پاسخ مثبت می شود. این برعکس پریشانی است و می تواند به هر نوع استرس مفید اعم از جسمی یا روانی اشاره داشته باشد. تمایل به کوتاه مدت دارد و اغلب احساس هیجان دارد. مردم این نوع استرس را قابل کنترل و حتی انگیزه می دانند.
 
از نظر فیزیکی، یوسترس اغلب می تواند از بسیاری جهات شبیه پریشانی باشد. ممکن است عصبی شوید. قلب شما ممکن است تند بزند افکار شما ممکن است مسابقه دهند تفاوت در نحوه درک این احساسات فیزیکی است.
 
با پریشانی، آنها ممکن است احساس ناراحتی و غرق شدن کنند. با یوسترس، ممکن است احساس هیجان یا حس انتظار داشته باشید.
 
یوسترس می تواند مفید باشد و در واقع برای رفاه کلی ضروری است. این نوع استرس “مثبت” می تواند به احساس خوش بینی و هیجان در مورد زندگی کمک کند.
 
استرس مفید یا یوسترس
استرس مفید یا یوسترس
نمونه هایی از یوسترس
Eustress با نتایج مثبت همراه است. برای درک این نوع استرس مفید، در نظر گرفتن چند مثال مختلف از زمان وقوع آن می تواند مفید باشد. بر خلاف پریشانی، eustress به طور معمول با احساس هیجان و چالش به جای اضطراب یا ترس همراه است.
 
تغییرات زندگی : تغییرات عمده زندگی می تواند باعث ایجاد eustress شود. نمونه هایی از تغییراتی که می تواند این نوع استرس مفید را ایجاد کند شامل شروع یک شغل جدید، درگیر شدن در یک رابطه و تربیت فرزندان است.
چالش های کوچکتر : هیجان یک ترن هوایی، یک فیلم ترسناک یا یک چالش سرگرم کننده همگی نمونه هایی از eustress هستند. حتی یک تمرین بسیار سخت نیز می تواند نمونه ای از این نوع استرس باشد.
تجربیات جدید : سفر همچنین می‌تواند باعث ایجاد eustress شود. این می تواند ناراحتی و ناآشنایی قابل توجهی را به همراه داشته باشد، اما اکتشافات زیادی را نیز به همراه دارد. انتظار اولین قرار ملاقات، اولین روز کاری جدید، یا سایر اولین های هیجان انگیز نیز زیر چتر eustress قرار می گیرد.
در برخی موارد، پریشانی می تواند به eustress تبدیل شود. برای مثال، از دست دادن شغل یا جدایی در ابتدا ممکن است ناراحت کننده باشد، اما ممکن است به عنوان فرصتی برای تغییر و رشد در طول زمان تلقی شود.
 
تاثیر یوسترس یا استرس مفید
Eustress نوعی استرس است که در واقع برای ما مهم است که در زندگی خود داشته باشیم. Eustress می تواند اثرات مثبت مختلفی داشته باشد. به عنوان مثال، ممکن است:
 
کمک به تمرکز و تمرکز
شما را تشویق می کند تا چالش های جدیدی را انجام دهید
به شما انگیزه می دهد تا اهداف خود را دنبال کنید ،
به شما کمک می کند در مواجهه با چالش ها انعطاف پذیری بیشتری داشته باشید
به زندگی خود معنا و هدف بدهید
به شما کمک می کند تا احساس سلامتی و شادی بیشتری داشته باشید
مقدار معینی از استرس می تواند در مورد انگیزه و عملکرد مفید باشد. در واقع، قانون یرکس-دادسون پیشنهاد می کند که سطوح بهینه برانگیختگی (یعنی استرس) به بهبود عملکرد کمک می کند، اما فقط تا یک نقطه خاص. و وظایف مختلف ممکن است از سطوح مختلف استرس و برانگیختگی بهره مند شوند.
 
Eustress اغلب به عنوان یک نوع استرس مفید در نظر گرفته می شود زیرا می تواند تأثیر مثبتی بر زندگی شما بگذارد. با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که eustress هنوز هم نوعی استرس است. به همین دلیل، eustress می تواند به پریشانی یا حتی استرس مزمن تبدیل شود، اگر خیلی شدید شود یا برای مدت طولانی ادامه یابد.
 
مشاورانه 
مشاوره خانواده 
مشاوره ازدواج 
مشاوره تلفنی 
مشاوره آنلاین 
تست روانشناسی 
مشاوره روانشناسی 
مشاوره جنسی 
اختلال روانی 
کلیپ روانشناسی
استرس مفید را شناسایی کرده و به آن پاسخ دهید
برای مدیریت سطوح استرس خود، مهم است که تفاوت بین eustress و سایر انواع استرس را بشناسید. این همیشه ساده نیست زیرا آنها گاهی اوقات شبیه یکدیگر هستند.
 
درک eustress می تواند به شما کمک کند تا به راحتی انواع دیگر استرس را نیز مدیریت کنید. برای مثال، تحقیقات نشان می‌دهد که وقتی رویدادی به‌عنوان یک «تهدید» تلقی می‌شود، مردم به آن واکنش متفاوتی نسبت به «چالش» نشان می‌دهند.
 
تهدیدها پاسخ استرس بیشتری را برمی انگیزند و سطوح بیشتری از اضطراب ایجاد می کنند، در حالی که چالش ها می توانند هیجان انگیز و حتی لذت بخش باشند. تهدیدها ترسناک هستند، در حالی که چالش‌ها فرصت‌هایی هستند برای اثبات خود و یادگیری اینکه وقتی واقعاً تلاش می‌کنید چقدر می‌توانید انجام دهید.
 
 
این درک می تواند به شما کمک کند بسیاری از عوامل استرس زا در زندگی خود را به عنوان چالش ارزیابی کنید تا تهدید. تعدادی استراتژی وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند رویدادها را به‌جای تهدید به‌عنوان چالش ببینید:
 
از خودگویی مثبت استفاده کنید : این کار را می توان با تغییر نحوه صحبت با خود در مورد این چالش ها انجام داد. سعی کنید به خودتان بگویید که اینها چالش هایی هستند که می توانید با آنها کنار بیایید.
روی آنچه می توانید کنترل کنید تمرکز کنید : تمرکز بر منابعی که برای مدیریت این چالش ها دارید نیز می تواند مفید باشد. تمرکز بر روی آنچه می توانید کنترل کنید به جای آنچه ممکن است اشتباه باشد، می تواند به شما کمک کند نسبت به چالش هایی که با آن روبرو هستید احساس مثبت تری داشته باشید.
طرز فکر خود را تنظیم کنید : وقتی روی تغییر ذهنیت خود کار می کنید و در صورت امکان به استرس به عنوان یک چالش برخورد می کنید، می توانید این چالش ها را با انعطاف پذیری بیشتری مدیریت کنید.
 
 

 

شربت تریاک | موارد مصرف | عوارض مصرف و قطع ناگهانی شربت تریاک

 شربت تریاک، موارد مصرف، عوارض مصرف و قطع ناگهانی شربت تریاک

 
شربت تریاک نوعی داروی مسکن می باشد که در گروه داروهای افیونی قرار می گیرد. از این دارو به عنوان درمان ترک اعتیاد به مواد مخدر استفاده می کنند. اما این دارو به علت خاصیت اعتیاد آوری به صورت بسیار محدود مورد تجویز و استفاده قرار می گیرد.
 
شربت تریاک و موارد مصرف آن
 
شربت تریاک فرآیند سم زدایی را برای فرد آسان تر می کند و باعث می شود دردهای جسمانی به شکل قابل توجهی کاهش یابد. از این دارو برای ترک مواد افیونی نظیر تریاک، مورفین و هروئین استفاده می کنند تا فرد دوره ترک را با موفقیت به پایان رساند.
 
این دارو با عوارض گوناگونی همراه می باشد که مصرف خودسرانه و قطع مصرف آن به صورت ناگهانی مشکلات بسیاری برای افراد به وجود خواهد آورد. در ادامه این مقاله در مورد شربت تریاک، کاربرد این دارو و عوارض آن مطالبی را بیان می کنیم که مطالعه آن می تواند مفید باشد.
 
شربت تریاک و موارد مصرف آن
شربت تریاک یا تنتور اپیوم نوعی ماده افیونی و مسکن می باشد که در هر ۵ میلی لیتر آن ۵۰ میلی گرم مورفین وجود دارد.
 
از این دارو برای درمان اسهال بزرگسالان استفاده می کنند اما در زمان ترک مواد مخدر مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از داروهای ترک اعتیاد شناخته شده می باشد. اما به دلیل عوارض آن بسیار محدود مورد تجویز قرار می گیرد. استفاده آن بیش از هر چیز برای سم زدایی و درمان وابستگی به اپیوئید ها می باشد.
 
یک باور غلط عامیانه در مورد شربت تریاک وجود دارد که جوشاندن آن منجر به کاهش عوارض آن می شود، این کار نه تنها تاثیری در کاهش عوارض ندارد بلکه تبخیر آب و الکل باعث می شود شربت، غلیظ شده و آسیب جدی بر دستگاه گوارش افراد وارد کند.، بنابراین از انجام این کار خودداری کنید.
 
علت استفاده از شربت تریاک برای ترک اعتیاد
یکی از روش هایی ترک اعتیاد به مواد افیونی نظیر تریاک، هروئین و مورفین استفاده از داروهای نگه دارنده می باشد. این داروها کمک می کند با کمک این روش فرد درد جسمانی کمتری را تحمل کند و علائم ناخوشایند او در اثر محرومیت از مواد کاهش می یابد، در این شرایط فرد می تواند در مسیر ترک پایداری بهتر و بیشتری را تجربه کند.
 
داروهایی که در هنگام ترک به عنوان داروهای نگه دارنده تجویز می شوند عبارت اند از متادون، قرص ب ۲ بوپرنورفین و شربت تریاک یا همان تنتور اپیوم.
 
 
دوز مصرف شربت تریاک برای ترک اعتیاد
توجه داشته باشید که شربت تریاک یک ماده افیونی می باشد و مصرف آن برای ترک اعتیاد باید با احتیاط بسیار و تحت نظارت پزشک باشد در غیر این صورت اگر به صورت خودسرانه مورد استفاده قرار گیرد، اعتیاد جدیدی را در فرد ایجاد می کند.
 
هم چنین دوز مصرفی آن برای افراد متفاوت است و بستگی به وضعیت جسمانی و میزان اعتیاد آن ها به مواد مخدر دارد. ممکن است دارویی که برای یک نفر مفید و کمک کننده است برای شخص دیگر آسیب هایی را به همراه داشته باشد به همین دلیل حتما باید بر اساس دستور پزشک مصرف شود و دوز آن را پزشک تعیین نمایند و از مصرف سرخود تنتور اپیوم جدا بپرهیزید.
 
اعتیاد به شیره
علائم و نشانه های اعتیاد به شیره، عوارض اعتیاد به شیره
مصرف شربت تریاک در دوران بارداری
متاسفانه مورفین  قابلیت رد شدن از جفت را دارد به همین دلیل اگر در دوران بارداری مورد استفاده قرار گیرد مشکل ساز بوده و عوارضی بر روی جنین خواهد داشت.
 
 
صفحه قبل 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 صفحه بعد