x تبلیغات
مشاوره ازدواج

ازدواج در سن بالا

 ازدواج در سن بالا، مزایا و معایب ازدواج در سن بالا

 
ازدواج در سنین بالا حرف و حدیث بسیاری به دنبال دارد، بالا رفتن سن ازدواج یک پدیده اجتماعی – فرهنگی است که علل مختلفی برای آن وجود دارد. هم چنین ازدواج در سنین بالا مزایا و معایب خاص خودش را دارد و نمی توان لزوما به چشم یک پدیده آسیب زا به آن نگاه کرد.
 
اما توجه داشته باشید که ازدواج در سنین بالا با چالش ها و نگرانی های بسیاری همراه می باشد. در این شرایط کمک گرفتن از مشاوره و روانشناس می تواند برای شما مفید باشد و مهارت های لازم برای ازدواج موفق را به شما یاد دهد تا با خیالی آسوده زندگی مشترک خود را آغاز کنید.
 
ازدواج در سن بالا
امروزه با توجه به شرایط اجتماعی و فرهنگی سن ازدواج بسیار بالاتر از دهه های گذشته شده است.
 
ازدواج در سنین بالا شکل های مختلفی دارد ممکن است یکی در سنین بالا تصمیم به ازدواج کرده باشد در حالی که شخص دیگری تجربه قبلی از ازدواج و زندگی مشترک داشته و به علت فوت یا طلاق همسرش تصمیم به ازدواج مجدد گرفته باشد.
 
علت بالا رفتن سن ازدواج
یکی از اصلی ترین دلایل برای بالا رفتن سن ازدواج، طولانی شدن تحصیلات و مهارت آموزی و دیر وارد شدن جوانان به بازار کار می باشد. در صورتی که جوانان دیرتر وارد بازار کار شوند و استقلال مالی کسب می کنند، دیرتر به فکر ازدواج و تشکیل خانواده خواهند افتاد.
 
از طرف دیگر عواملی مانند وضعیت اقتصادی نابسامان و بیکاری بر عدم توانایی افراد برای ازدواج تاثیر می گذارد. در این شرایط افراد برای به دست آوردن شرایط و موقعیت های ازدواج باید وقت بیشتری را صرف کنند تا بتوانند وارد بازار کار شده و به استقلال مالی برسند سپس برای ازدواج اقدام کنند.
 
علاوه بر شرایط اقتصادی، برخی از جوانان خودشان تمایلی به ازدواج ندارند، یکی از عوامل تاثیرگذار در ازدواج در سن بالا، طولانی شدن دوستی های قبل از ازدواج می باشد در این شرایط افراد تا رسیدن به سنین میانسالی، نیاز و آمادگی لازم برای ازدواج را در خود احساس نمی کنند.
 
آن ها تمایل دارند تا سال های بیشتری برای خود وقت بگذارند و مسئولیت ازدواج را سنگین می دانند و از آن دوری می کنند. برخی از افراد نیازهای عاطفی و حتی میل جنسی شان را به شکل دیگری رفع می کنند و از تعهد و مسئولیت ازدواج می ترسند.
 
 
مزایای ازدواج در سن بالا
زمانی که سن شما بالاتر می رود در مورد اهداف و عقاید خود صریح تر می اندیشید و می توانید معیارهای روشن و واضح تری را برای ازدواج موفق تان در نظر بگیرید و از انگیزه ازدواج خود آگاه شوید.
افراد در سنین بالا در روابط عاطفی شان می توانند رفتار بهتری داشته باشند و به طور واقع بینانه به مسائل نگاه کنند و فرد مقابل خود را مورد سنجش قرار دهند. زیرا آن ها به بلوغ عاطفی و پختگی لازم رسیده اند و احتمال گرفتن تصمیم های هیجانی در این سن بسیار کاهش می یابد.
یکی دیگر از مزایای ازدواج در سنین بالاتر، کم بودن تنش های روانی و آرامش بیشتر در روابط می باشد.
هم چنین تامین مالی زندگی از جمله مزیت های این نوع ازدواج می باشد، به طوری که تاثیر مشکلات اقتصادی بر خانواده در چنین ازدواج هایی کمتر دیده می شود.
 
 

ترمیم شکست عاطفی چگونه خواهد بود؟

 ترمیم شکست عاطفی چگونه خواهد بود؟

 
بسیاری از افراد هستند که درگیر وابستگی های عاطفی می شوند و هنگامی که خودشان را درگیر رابطه می کنند شدیدا وابسته شده و درگیر رابطه احساسی می شوند.
 
هنگامی که رابطه تمام شود، دیگر نمی توانند با یکدیگر در ارتباط باشند در این صورت دچار بیماری های روانی و آشفتگی های روحی و روانی خواهند شد.
 
ترمیم شکست عاطفی چگونه خواهد بود؟
فردی که از نظر احساسی شکست خورده است ابتدا باید از درون خودش را ملاقات کند و لایه لایه درون خود را مورد بررسی قرار دهد او باید ابتدا به نقاطی که در دسترس او می باشد دست پیدا کند و بتواند آن ها را به خوبی لمس کند.
 
او باید احساسات خود را مورد بررسی قرار دهد در زیر نمونه هایی ذکر شده است که مورد توجه قرار می دهیم.
 
تردید به خود
خشم
انکار
خود سرزنشی
شماتت
آشفتگی درونی
ترس
اضطراب
خیال پردازی
فرد بعد از آن که این موارد را بررسی کرد آنقدر پیش می رود تا به درون خود برسد و درونی ترین ترس ها، احساسات، عواطف، افکار و منطق فرو خفته هر فرد که در درون او قرار دارد که مورد بررسی قرار می دهد.
 
فرد با بررسی این موارد می تواند به ارزش های زندگی خود که نهفته بوده است دست یابد و با دیدن و خوب رصد کردنشان تحول بزرگ و عظیمی در زندگی خود به وجود آورند.
 
ترمیم شکست عاطفی
بر اساس نظر مشاوران شکست عاطفی برای هر فرد متفاوت است و شدت و ساختار متفاوتی دارد.
 
بسیاری از افراد شکست کوتاه مدت را تجربه می کنند و سریع به زندگی عادی خود بر می گردند اما بسیاری از افراد ممکن است سالیان سال با این تجربه تلخ دست و پنجه نرم کنند و نتوانند به راحتی با این شکست کنار بیایند.
 
عواملی بسیاری هستند که بر نوع شکست عاطفی تاثیر می گذارند، این عوامل عبارت اند از: عمق رابطه، ماهیت رابطه، شدت احساسات طرفین در رابطه، شرایط جدایی و تجربیات گذشته، مهم ترین این عوامل می باشند.
 
بر اساس موارد بیان شده نوع شکست خوردن متفاوت می باشد ولی این عوامل بین افراد شکست خورده تکرار می شود و بسته به شخصیت افراد ممکن است مدت شکست عاطفی کوتاه مدت و یا بلند مدت باشد.
 
 
کسی که شکست عاطفی را را تجربه می کند ممکن است بعضی از قسمت ها را بیشتر احساس کند و در بعضی از عوامل به سرعت عبور کند.
 
ترمیم شکست عاطفی
اگر فرد بتواند نسبت به شکست عاطفی خود شناخت دقیقی داشته باشد در این صورت می تواند هر لحظه احساسات خود را به خوبی مورد پایش قرار دهد و احساساتش را به خوبی بشناسد در این صورت بهتر خواهد توانست راهی بیابد که بتواند از احساسات ناخوشایندش عبور کند.
 
هنگامی که دچار احساسات درهم شکسته می شود می تواند راحت تر با این احساسات کنار بیاید و چیزهای بهتری را جایگزین احساسات شکست خورده خود کند در این هنگام زندگی او مورد تغییر و تحول قرار خواهد گرفت.
 
 

بازتاب گردن نوزاد | رفلاکس گردن نوزاد

 بازتاب گردن نوزاد، رفلاکس گردن نوزاد

 
بازتاب گردن نوزاد از جمله بازتاب هایی است که در هفته های ابتدایی تولد نوزاد آغاز می شود و در ماه های ۴ و ۶ به اوج می رسد و پس از آن ناپدید می شود.
 
در این بازتاب اگر سر نوزاد را به طور ناگهانی در یک سو بچرخانیم، دست و پای موافق جهت حرکت، کشیده و اندام های طرف مقابل جمع می شود و در برخی از اوقات این اتفاق برعکس می افتد. توجه داشته باشید که بازتاب ها فعالیت های خودکار و غیرارادی هستند که بدون اختیار و آگاهی انسان انجام می شوند.
 
فعالیت بازتاب ها از طریق مدارهای عصبی نسبتا ساده به وجود می آیند، تشدید و تضعیف آن ها می تواند نشانه هایی از ابتلا به بیماری های عصبی باشد.
 
به همین دلیل برای تشخیص اختلالات عصبی و تعیین میزان هوشیاری افراد، وضعیت بازتاب کودکان را مورد بررسی قرار می دهند در این شرایط می توانید از مشاور کودک کمک بخواهید تا شما را راهنمایی کند و از سلامت نوزاد خود مطمئن شوید.
 
بازتاب گردن نوزاد چیست؟
بازتاب گردن واکنش چرخاندن سر نوزاد به یک سمت می باشد، وقتی سر نوزاد به یک سمت می چرخد بازو و پایی که در طرف مخالف قرار دارد خم می شود، در حالی که بازو و پایی که هم جهت با سر قرار دارند در همان جهت باز می شوند به این نوع واکنش بازتاب نرده می گویند.
 
چون در این حالت بازوها و پای نوزاد شبیه به فردی می باشد که در حال بالا رفتن از نرده است.
 
بازه زمانی بروز بازتاب گردن در نوزاد
بازتاب گردن به طور طبیعی در ۱۲ هفته ابتدایی تولد وجود دارد و به طور خودکار تا ۶ ماهگی ناپدید می شود، در صورتی که این بازتاب بیش از ۶ ماه طول بکشد از وجود ناهنجاری در مغز حکایت می کند.
 
در این شرایط باید نشانه های سلامت نوزاد را بشناسید تا در صورت مواجه با ناهنجاری ها بتوانید به متخصص مراجعه کنید و برای درمان آن اقداماتی را انجام دهید.
 
 
اهمیت وجود بازتاب گردن در نوزاد
وجود بازتاب گردن نشانه مهمی از رشد عصبی و عملکرد نوزاد می باشد، در صورتی که نوزاد این بازتاب را از خود نشان نمی دهد این مسئله را با پزشک در میان بگذارید زیرا فقدان بازتاب نشان دهنده از اختلالات عصبی – رشدی نوزاد و فلج مغزی می باشد.
 
این بازتاب را در سنین بالای ۶ ماه از خودشان نشان می دهند و در صورتی این واکنش در کودک بماند به رشد و هماهنگی کودک آسیب وارد می کند.
 
در این شرایط شما باید مراحل رشد کودک را بشناسید و از مراحل رشدی کودک تا یک سالگی اطلاع داشته باشید در این خصوص باید اطلاعات خود را در خصوص روند رشد در سال اول زندگی کودک افزایش دهید.
 
 

مخالفت خانواده پسر با ازدواج و راه حل آن

 مخالفت خانواده پسر با ازدواج و راه حل آن

 
مخالفت خانواده پسر با ازدواج مسئله است که بسیاری از زوجین با آن رو به رو می شوند، ممکن است شما با شرایطی مواجه شوید که دختری را برای ازدواج انتخاب می کنید اما خانواده با انتخاب شما  مخالف باشند، در این حالت تنش های میان شما و خانواده تان به وجود می آید که می تواند باعث درگیری میان شما شود.
 
بسیاری از خانواده به دلیل عدم اعتماد به انتخاب شما، مخالف ازدواج تان هستند، آن ها گمان می کنند که انتخاب همسر باید توسط خودشان انجام شود زیرا آن ها با تجربه تر هستند.
 
در صورتی که از انگیزه ازدواج تان مطمئن هستید بهترین راه این است که به صورت منطقی با خانواده تان صحبت کنید، هم چنین می توانید از مشاوره قبل از ازدواج کمک بگیرید تا در این زمینه شما را یاری کند تا بتوانید ازدواج موفقی داشته باشید و نگرانی های خانواده تان کاهش یابد.
 
دلایل مخالفت خانواده پسر با ازدواج او
مخالفت خانواده با ازدواج پسرشان دلایل مختلفی دارد، والدین تصور می کنند که خودشان می توانند دختر بهتری را برای فرزندشان انتخاب کنند و مصلحت فرزندشان را بهتر می دانند. پدر و مادر فکر می کنند که هنوز فرزندشان به بلوغ عاطفی و فکری کافی برای ازدواج نرسیده اند و نمی توانند انتخاب درستی داشته باشند.
 
نارضایتی از دختر منتخب پسر
برخی از خانواده ها اساسا با دختری که پسرشان برای ازدواج انتخاب کرده است مخالف می باشند و آن ها گمان می کنند که خودشان باید برای او، همسری را انتخاب کنند. در حقیقت این خانواده ها به مشورت دادن پسرشان و عدم تائید  دختری که او بر می گزیند قانع نمی باشند و می خواهند خودشان مستقیم برای همسرشان تصمیم بگیرند.
 
مشکل این جاست که خانواده ها به جای این که به دنبال همسر مناسب برای پسرشان باشند بیشتر به دنبال عروسی مناسب برای خودشان هستند که بتوانند به او افتخار کنند و از نظر آن ها برای پسرشان مناسب باشد.
 
هراس خانواده از جدایی و مستقل شدن فرزند از خانواده
این خانواده ها ترجیح می دهند که پسرشان فعلا ازدواج نکنند، پسری که در خانواده نقش پدر و پشتیبان را دارد و اعضای خانواده به او وابستگی مالی دارند، نگرانند که با ازدواجش منجر به از دست دادن تکیه گاهشان شود و این مسئله بسیار برای آن ها نگران کننده می باشد.
 
 
هم چنین ممکن است مادر به پسرش بسیار وابسته باشد و عروس را به عنوان رقیبی برای خود در نظر بگیرد، دلیل دیگری که ممکن است خانواده ها مانع ازدواج پسرشان شوند شک در توانایی پسر برای اداره کردن زندگی می باشد.
 
در این حالت خانواده ها تصور می کنند که پسرشان به قدر کافی آگاه نیست و هنوز توانایی مالی اداره زندگی شان را ندارند و از پس زندگی بر نمی آید به همین دلیل از جدایی و مستقل شدن پسرشان می ترسند.
 
در نظر داشتن دختری در دوستان و اطرافیان
در بعضی از موارد خانواده ها، دختر دیگری را در آشنایان برای پسرشان پسندیده اند و به همین دلیل با انتخاب پسرشان مخالف هستند و دوست دارند پسرشان با دختری که آن ها انتخاب کرده اند ازدواج کند به همین دلیل راضی به ازدواج پسرشان با دختری که خودش به عنوان همسر انتخاب کرده است نمی شوند.
 
 

رفتار با کودکان دیر آموز

 کودکان دیر آموز، برخورد و آموزش کودک دیر آموز

 
کودکان دیر آموز توانایی یادگیری مهارت های تحصیلی ضروری را دارند، اما میزان و عمق یادگیری آن ها نسبت به هم سن سالانشان کمتر است به طوری که نمرات هوش کودکان دیر آموز بالاتر از نمرات کودکان عقب مانده ذهنی و پایین تر از کودکان طبیعی می باشد به همین دلیل به آن ها کودکان مرزی می گویند.
 
این کودکان از نظر ظاهری تفاوتی با کودکان دیگر ندارند به همین دلیل تشخیص آن ها تا موقع مدرسه رفتن به تاخیر می افتد در این سن، والدین دچار نگرانی می شوند، توقعات والدین در مورد نمرات و مهارت های فرزندشان این کودکان را دچار استرس و اضطراب می کند و آن ها را در شرایط سختی قرار می دهد.
 
لازم است تا والدین از طریق استعدادیابی از توانایی فرزندشان آگاه باشند و بر اساس توانایی او انتظارات شان را تطبیق دهند در این راستا مرکز مشاوره به شما کمک می کند تا با استفاده از روش های موثر به کودکتان کمک کنید تا شرایط او بهبود یابد.
 
ویژگی های کودکان دیر آموز چیست؟
کودکان دیر آموز در ظاهر مانند دیگر کودکان جامعه هستند، اما بهره هوشی آن ها کمتر از کودکان معمولی می باشد و بین ۷۰ تا ۸۴ است. این کودکان علاقه به کارهای فکری و یادگیری ندارند و قادر به انجام برنامه ریزی و کارهایی به صورت پیشرفته نیستند.
 
بسیاری از این کودکان در تحصیل دچار مشکل می شوند به طوری که ضعف های تحصیلی آن ها در تمام دروس مشخص  است اما این کودکان ممکن است در برخی از مهارت ها بسیار عالی باشند. از نشانه های دیگر کودکان دیرآموز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
 
در پردازش اطلاعات بسیار ضعیف عمل می کنند یکی از علل قابل شناسایی بدکاری در سیستم عصبی مرکزی می باشد.
از نظر مهارت های حرکتی مانند راه رفتن تفاوتی با همسالان خود ندارند. اما از نظر مهارت های ظریف مانند نخ کردن دشواری هایی دارند.
یک نوع کندی حسی حرکتی در انجام کارهای شخصی خود دارند.
درجاتی از آسیب مغزی یا بدکاری سیستم اعصاب مغزی در آن ها دیده می شود.
در حافظه دیداری و شنیداری مشکلات جدی دارند در نتیجه دیکته و نوشتن برای آن ها سخت و دشوار می باشد.
بیشتر این کودکان به خاطر بازخوردهایی که از طرف دیگران دریافت می کنند اعتماد به نفس آن ها کاهش می یابد و هم چنین خودپنداره پایینی دارند.
کودکان دیر آموز، ریشه مشکل کجاست؟
علل بروز اختلالات یادگیری و دیرآموزی کودکان هنوز به طور دقیق مشخص نشده است، با این حال در پژوهش های مختلف بسیاری از عواملی که باعث دیرآموزی کودکان هستند شناسایی شده است که هر کدام از آن ها به طور اختصار بیان شده اند:
 
عوامل ژنتیکی:
بر اساس تحقیقات انجام شده در خانواده هایی که عضوی دچار اختلال یادگیری است احتمال بروز چنین اختلالی بسیار بیشتر می باشد.
 
عوامل فیزیولوژیکی و بیوشیمی:
در صورت ابتلا به بیماری و یا صدمه ممکن است به مغز آسیب وارد شود و این مسئله باعث اختلال در یادگیری یا دیرآموزی کودک شود. این آسیب ها ممکن است در دوران جنینی یا بعد از زایمان به وجود آید.
 
عوامل آموزشی:
عوامل دیگر محیطی مانند نداشتن فعالیت های محرک، تخصص ناکافی معلم در شیوه های آموزشی پایه، توقعات بسیار بالا یا پایین  معلمان از دانش آموزان، تدریس ناکافی به دانش آموزان در عقب ماندگی کودکان نقش دارند.
 
 

اشتباهات مهلک که به طلاق و جدایی ختم می شوند

 اشتباهاتی که به طلاق و جدایی ختم می شوند

 
اگر در مورد اشتباهاتی که به طلاق ختم می شوند آگاهی داشته باشید می توانید تا حدودی پیشگیری های لازم را انجام دهید که طلاقی صورت نگیرد.
 
یکی از مهم ترین مراحل در زندگی همه افراد، ازدواج کردن می باشد، برای این که فرد ازدواج موفق و عشق ماندگاری داشته باشد باید زوجین تلاش کنند تا به اهداف مشترک شان برسند و در زندگی تفاهم داشته باشند.
 
در صورتی که در مورد اصول اساسی در زندگی مشترک آگاهی داشته باشید می توانید از اشتباهاتی که منجر به طلاق می شود پرهیز کنید و سعی کنید تا رابطه عاشقانه تان در مسیر سرازیری قرار نگیرد.
 
رابطه زناشویی تا حد زیادی به درک متقابل و واکنش طرفین بستگی دارد، در این مقاله ۵ مورد از اشتباهاتی که منجر به طلاق می شود را بیان می کنیم و در مورد آن توضیحاتی می دهیم و هم چنین با راهکارهایی برای مقابله با این اشتباهات مفید می باشند آشنا می شویم.
 
عوامل طلاق و جدایی
عوامل بسیاری وجود دارد که ممکن است زندگی زناشویی را تا ورطه طلاق و جدایی ببرد، با این حال برخی از این اشتباهات از عمومیت بیشتری برخوردار می باشند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
 
برگشت بعد از طلاق
برگشت بعد از طلاق | رعایت نکاتی برای آشتی و بازگشت بعد از طلاق
اشتباهاتی که به طلاق ختم می شوند، تصمیمات شتاب زده
بسیاری از دختران و پسران در اوایل ازدواج به صورت دیوانه وار عاشق هم هستند اما این احساسات آتشین در بسیاری از مواقع به سرعت فروکش می شود و بعد از ازدواج اختلاف نظرهایی در میان آن ها به وجود می آید.
 
در این شرایط گرفتن تصمیمات شتاب زده و از روی احساسات، مشورت نکردن با همسر و عدم بررسی منطقی مشکلات باعث دامن زدن به تنش هایی در میان زوجین می شود.
 
راه حل:
ازدواج کردن آغاز زندگی دو نفره و پیمودن مسیر  مشترک توسط زوجین می باشد و در این مسیر چالش ها و سختی های بسیاری وجود دارد.
 
برای حل این مشکلات باید برنامه ریزی های صورت گیرد و راهی برای حل این مشکلات در نظر گرفته شود هم چنین مدیریت و برنامه ریزی باید به درستی انجام گیرد.
 
در فرصت مناسب با همسرتان در مورد مشکلات و دغدغه های زندگی تان مشورت کنید این کار باعث بارش فکری می شود و به این وسیله می توانید بهترین راهکار را پیدا کنید.
 
اشتباهاتی که به طلاق و جدایی ختم می شوند، قوانین سفت و سخت در مورد امور منزل 
یکی دیگر از قوانین طلاق می تواند حاکم بودن قوانین سخت و انعطاف ناپذیر در امور منزل باشد، چنین اشتباهی در زندگی مشترک باعث می شود خانه به جای این که محیط امن و پر از آرامش باشد به یک اردوگاه اجباری برای زوجین تبدیل شده است.
 
 

مشاوره دوستی

 مشاوره دوستی و دوستی با جنس مخالف

 
این مقاله به بررسی ارتباط و دوستی با جنس مخالف می پردازد.
 
مشاوره دوستی و ارتباط، دغدغه اساسی انسان از ابتدای آفرینش تا لحظه ی اکنون بوده و هست، و علارغم پیشرفت وسایل ارتباطی و تکنولوژی همواره موضوع ارتباط چالش بسیاری از خانواده ها، جامعه شناسان و روانشناسان می باشد.
 
از این میان ارتباط و دوستی بین پسر و دختر بیشتر از هر نوع ارتباطی پرحاشیه و چالش برانگیز بوده.
 
برخلاف گذشته که ارتباط با جنس مخالف با شروع مراسم عقد و ازدواج شکل می گرفته،
 
امروزه قبل از ازدواج  به ترتیب مراحل دوستی، آشنایی، نامزدی و ازدواج مطرح می گردد.
 
در حال حاضر با وجود امکان قرار گرفتن دختر و پسر در مکان های مشترک، دانشگاه، محل کار و…
 
همچنین امکان آشنایی به طور گسترده، راحت، و مخفیانه ی دو جنس در فضای مجازی، این موضوع یعنی دوستی با جنس مخالف بیشتر به چشم می آید.
 
مشاوره دوستی با جنس مخالف
اما آیا داشتن این روابط و دوستی با جنس مخالف بدون مشکل و مجاز است؟
 
این نوع آشنایی ها و دوستی به شناخت بیشتر قبل از ازدواج می انجامد؟
 
آیا والدین باید در خصوص ارتباط فرزندشان با جنس مخالف سخت گیری نموده و این موضوع آن ها را نگران سازد؟
 
دوستی با جنس مخالف که اکنون در سنین نوجوانی و قبل از نوجوانی بسیار شایع می باشد، برقراری رابطه جهت آشنایی و به قصد ازدواج نمی باشد.
 
نوجوان امروز با انگیزه های مختلف از جمله، رفع تنهایی، پر کردن اوقات فراغت، رفع کنجکاوی، تقلید از سایر همسالان و فشار دوستان سعی در برقراری رابطه و دوستی با جنس مخالف دارد.
 
مسلما آگاه سازی و حمایت عاطفی والدین در این بین بسیار موثرتر از کنترل خودکامه و اجباری آن هاست.
 
مشاوره دوستی و شناخت دوست واقعی و کسی که می توانند همسر آینده شما باشد در ادامه مطلب…
 
 
انتخاب دوست در نوجوانی
انتخاب دوست در نوجوانی، چگونه در انتخاب دوست به نوجوان خود کمک کنیم؟
 
0 دیدگاه/ژانویه 10, 2021
ادامه مطلب
معنای دقیق دوستی با جنس مخالف
از نظر مشاوره دوستی : دوستی با جنس مخالف به ارتباطی عاطفی و احساسی میان دختر و پسر گفته می شود که با هدف ازدواج، آشنایی یا عقد و نامزدی صورت نمی گیرد.
 
همچنین ارتباط از رابطه ی فامیلی، هم محلی یا فامیل متمایز بوده و صمیمیت عاطفی در آن بارز بوده و اغلب به دور از چشم دیگران و مخفیانه صورت می گیرد.
 
شاید بتوان پنهانی بودن را ویژگی اصلی ارتباط میان دو جنس عنوان نمود، این ارتباط پنهانی که بعد از ازدواج به شکل گیری عمیق ترین نوع ارتباط  و قبل از ازدواج منجر به شکل گیری پرخطرترین ارتباط می گردد.
 
 

عوارض خوردن الکل طبی | چرا نباید الکل سفید را خورد؟

 عوارض خوردن الکل طبی، چرا نباید الکل سفید را خورد؟

 
عوارض خوردن الکل طبی چه می تواند باشد؟ امروزه بیماری های واگیردار زیاد شده است و بسیاری از مردان از الکل طبی استفاده می کنند در صورتی که این الکل تنها برای ضدعفونی کردن مورد استفاده قرار می گیرد و اگر به صورت خوراکی استفاده شود عوارض جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.
 
از جمله آسیب هایی که الکل طبی وارد می کند می توان به آسیب های شبکیه، کوری و مرگ اشاره نمود و در صورتی که آگاهی خود را نسبت به آسیب ها افزایش دهید تصمیم بهتری در مورد مصرف و عدم مصرف آن خواهید گرفت.
 
در ادامه این مقاله به توضیحات بیشتری در مورد این موضوع می پردازیم و برای این اطلاعات خود را افزایش دهید تا انتهای مطلب را مورد مطالعه قرار دهید.
 
الکل طبی چیست؟
الکل طبی چیست
بسیاری از مردم در مورد تفاوت های الکل ها اطلاعی ندارند و انواع مختلف آن را به جای یکدیگر استفاده می کنند در حالی که الکل های مختلفی وجود دارد و هر کدام از آن ها ساختار شیمیایی متفاوتی دارند که به طور کلی الکل ها شامل اتانول، متانول و اتیلن گیلول می باشند.
 
الکل های طبی معمولا شامل ۶۰ درصد اتانول به همراه مواد شیمیایی دیگری هستند که باعث شده این الکل غیرخوراکی شود و در صورتی که افراد آن را استفاده کنند به عوارض شدیدی دچار خواهند شد، در ادامه این مقاله به عوارض خوردن الکل طبی اشاره می کنیم.
 
الکل های دیگر مانند متانول و اتیلن گلیکول به عنوان الکل صنعتی شناخته می شوند و این مواد بسیار سمی هستند و مصرف خوراکی آن باعث مسمومیت بسیار شدیدی در افراد می شود و افراد ممکن است با استنشاق اتیلن گلیکول با علائم مسمومیت حاد رو به رو شوند و سلامتی آن ها به خطر بیفتد.
 
عوارض خوردن الکل طبی
اتانول یا همان الکل سفید ماده ای است که توسط برخی از افراد مورد استفاده قرار گرفته و آن را به صورت خوراکی مصرف کرده اند.
 
اما تولیدکنندگان الکل های طبی برای جلوگیری از مصرف خوراکی آن ماده ای شیمیایی به نام دتانیوم بنزوات را به آن اضافه می کنند که اتانول به ماده ای غیرخوراکی تبدیل شود و برای مصارف ضد عفونی از آن استفاده کنند.
 
 
برخی از افراد ممکن است الکل صنعتی را که خوردن آن بسیار خطرناک است به الکل طبی اضافه کرده و آن را مصرف کنند. این مسئله باعث می شود بسیاری از افراد که آگاهی کافی ندارند آن را به صورت خوراکی مصرف کنند و دچار عوارض بسیار جدی شوند که از جمله عوارض خوردن الکل طبی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
 
اعتیاد به قمار و اضطراب
اعتیاد به قمار و اضطراب| تمرینات خودیاری برای از بین بردن اضطراب میل به قمار
اختلالات بینایی
عوارض الکل طبی
یکی  از عوارض رایجی که در هنگام مصرف الکل های طبی دیده می شود به وجود آمدن مشکلات بینایی می باشد که باعث آسیب دیدن شدید شبکیه و کوری می شود این مشکل به خاطر وجود مقداری متانول در محلول طبی به وجود می آید و متاسفانه عوارض آن برگشت ناپذیر است و فرد تا آخر عمر درگیر آن خواهد بود.
 
 

اختلالات تجزیه ای

 اختلالات تجزیه ای، انواع و نحوه درمان اختلالات گسستی

 
اختلالات تجزیه ای به اختلالاتی گفته می شود که ویژگی مشترک آن از دست دادن دوره ای هویت فردی می باشد، در این شرایط فرد هوشیاری اش را نسبت واقعیت خود، عاطفه، حافظه و یا کارکردهای حسی – حرکتی از دست می دهد.
 
به احتمال زیاد شما هم حالاتی از گسست را تجربه کرده اید زیرا وضعیتی شایع می باشد و بسیاری از افراد بعد از اتفاقات استرس زا مانند تصادف با آن رو به رو می شوند.
 
هم چنین زمان هایی که بسیار خسته هستید ممکن است درجات بسیار خفیفی از گسست را تجربه نمایید. اما در برخی از موارد احساس واقعی نبودن، بسیار ترسناک و شدید می شود به طوری که بر روی کارکرد بهنجار فرد سایه می اندازد.
 
اختلالات تجزیه ای با آسیب های روانی مانند اضطراب، مشکلات خلقی و اختلالات شخصیت همراه می باشد و در این شرایط باید از مشاوره روانشناسی کمک بگیرید تا مشکلات را به خوبی تشخیص دهد و برای درمان اقداماتی را انجام دهد.
 
گسست در اختلالات تجزیه ای به چه معناست؟
زمانی که شخص از خودش یا محیط اطرافش جدا می شود، خیال می کند همه چیز خواب و رویاست و در این حالت گسست اتفاق می افتد. در صورتی که حالت گسست را تجربه کرده باشید حس می کنید که دنیا برای شما واقعیت ندارد و زمان به کندی می گذرد و در این صورت تجربیاتی از گسست خواهید داشت که عبارت اند از:
 
احساس واقعی نبودن
نگاه کردن به خود به عنوان یک فرد سوم
احساس جدایی نسبت به عواطف و هیجاناتی که در درون فرد جریان دارد.
انواع اختلالات تجزیه ای
اختلالات تجزیه ای باعث گسیختگی و اشکال در کارکردهای هوشیاری، حافظه، هویت یا ادراک محیط می شود که به صورت ناگهانی یا تدریجی به وجود می آید و شامل اختلالات زیر می باشد:
 
اختلال هویت تجزیه ای، چند شخصیتی
فراموشی تجزیه ای
اختلال گسست از خویشتن، گسست از واقعیت
اختلال هویت تجزیه ای
زمانی که فرد درگیر اختلال هویت تجزیه ای می شود یک یا چند حالت شخصیتی متفاوت از یکدیگر دارند و در هر کدام از دوره های مختلف یکی از این شخصیت ها بر بقیه هویت هایش غالب می شود.
 
زمانی که فرد وارد شخصیت مقابل می شود عاطفه، خلق و تمام خصوصیاتی که با آن خودش را می شناسد و یا دیگران او را می شناسند، دچار تغییراتی می شود.
 
هم چنین به خاطر آوردن برخی از اتفاقات روزانه یا حتی اطلاعات مهم شخصی برای او سخت می شود و در این امر ناتوان می شود، این فراموشی ها باعث به وجود آمدن مشکلات جدی شده و در زمینه های شغلی، رانندگی و غیره مشکلاتی را ایجاد می کند.
 
این افراد تغیراتی از این دست را به کرات تجربه می کنند، به طوری که خودشان را در مکان دیگری می یابند و به یادشان نمی آید که چه زمانی و چگونه به آن جا رفته اند.
 
 
به طور کلی اختلال هویت تجزیه ای همان چیزی است که در اصطلاح عامیانه آن را به عنوان اختلال چند شخصیتی می شناسیم.
 
در این حالت فرد هویت یک پارچه خود را به طور ناخودآگاه به شخصیت های منفرد و جداگانه تقسیم می کند که در هر کدام از موقعیت ها یکی از آن ها کنترل شخصیت او را در دست می گیرند.
 
در این حالت ممکن است فرد از وجود شخصیت های مختلفش باخبر باشد و یا در هر زمان تنها یکی از آن ها که بر دیگر شخصیت ها غالب است را شناسایی کند.
 
 

۱۰ دلیل مهم بدرفتاری کودکان

۱۰ دلیل مهم بدرفتاری کودکان
 
گاهی رفتار نامناسب کودکان برای والدین غیرقابل تحمل شده و باعث می شود والدین واکنش نامناسبی با کودکان خود داشته باشند که می تواند آثار بدی بر رشد آن ها بگذارد. والدین بهتر است که دلیل بدرفتاری کودک خود را پیدا کرده و روش مناسبی برای حل آن به کار گیرند.
 
دلایل رفتار نامناسب کودکان
این که والدین از رفتار نامناسب کودکان خود احساس خوشایندی داشته باشند، امری کاملا بعید است، در نتیجه آن ها در جست وجوی روشی هستند که بتوانند رفتار و عادات بد و ناخوشایند فرزندشان را اصلاح کنند.
 
فاکتورهای زیادی می تواند در ایجاد رفتار نامناسب کودکان موثر باشند که برخی از آن ها هم نامعلوم است، اما در این مقاله می خواهیم ۱۰ فاکتور احتمالی که می تواند سبب بروز این عادات در کودکان شود را معرفی کنیم و در هر مورد راه کار برخورد با آن را نیز بیان خواهیم کرد.
 
رفتار با کودک
رفتار با کودک در سنین مختلف چگونه باید باشد؟
۱- حس کنجکاوی
تمایل کودکان به شناختن دنیای اطرافشان، می تواند احساس عجیب و غریبی در آن ها به وجود آورد. آن ها به چیزهای غیرمعمولی مثل ” اگر قفسه کتاب ها به زمین بیوفتد، چه می شود ؟” یا “ترکیب کردن ماست و نوشابه چه می شود؟” فکر می کنند.
 
سوالات و فکرهایی که کودکان به آن علاقه مندند و روی ذهن آن ها تاثیر گذار خواهد بود. این سوالات برای کودکان سوالت بزرگ علمی هستند حتی اگر از نظر شما خنده دار و ساده باشند. رفتار نامناسب کودکان در مواجهه با این افکار و سوالات می تواند باعث ایجاد خشم در آن ها شود.
 
 
راه کار
برای جواب دادن به سوالات غیرمعمولی ذهن کودکتان، با آن ها آزمایش کنید و به او اجازه دهید تحت نظارت شما آزمایش های خاصش را انجام دهد.
 
۲- مشکلات ارتباطی
در سنین ۱ تا ۲ سالگی، کودکان عموما حرف های بی معنی می زنند، در نتیجه برقراری ارتباط زبانی با اطرافیانشان کار بسیار سختی برای آن ها خواهد بود.
 
زمانی را تصور کنید که کودک شما ببیند که فردی عروسکش را برداشته است، او نمی تواند با گفتار خود آن فرد را متوجه کند که نباید به عروسکش نزدیک شود، پس کودک گریه می کند یا حتی خشمگین می شود؛
 
در این حالت نباید این کار کودک را پرخاشگری حساب کرد، زیرا کودک در این حالت فقط می خواهد به فرد مقابلش بگوید که این عروسک متعلق به او است و کسی اجازه دست زدن به آن را ندارد.
 
 
صفحه قبل 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 صفحه بعد