x تبلیغات
مشاوره ازدواج

تاثیر مواد مخدر بر بدن | آیا کرم در بدن ایجاد میشود؟

  می دانید مواد مخدر چه تاثیری بر روی بدن می گذارند؟ امروزه اعتیاد به مواد مخدر به یک نوع بیماری تبدیل شده است و یکی از راه های پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و ترک آن اطلاع رسانی در مورد عوارض و آسیب هایی که بر بدن می گذارد می باشد اگر بیش از حد از مواد مخدر استفاده شود اثرات ویران کننده ای بر روی ذهن، رفتار و روابط فرد خواهد گذاشت و اثرات دائمی مواد مخدر به آرامی می تواند سیستم و عملکرد حیاتی بدن را با اختلالاتی رو به رو کند و باعث شود تا فرد ضعیف و ناتوان شود.

 
در این مقاله می خواهیم تاثیرات مواد مخدر بر بدن را مورد بررسی قرار دهیم و در این زمینه اطلاعاتمان را افزایش دهیم.
 
مواد مخدر چیست؟
به سه دسته مواد مخدر، مواد محرک و مواد توهم زا، مواد اعتیاد آور گفته می شود. اما در میان عموم همه این مواد به عنوان مواد مخدر شناخته می شود و اعتیاد داشتن به مواد مخدر نوعی بیماری می باشد که ذهن و مغز فرد را درگیر می کند اما بر روی جسم فرد هم اثر می گذارد، عوارض جسمی همیشه نمود بیشتری دارند زیرا باعث تغییراتی در ظاهر و بروز بیماری هایی می شود که توجه اطرافیان را به خود جلب می کند و بدن به خاطر مصرف مواد ضعیف و ناتوان می شود.
 
عوارض و تاثیر مواد مخدر بر بدن
اگر مواد مخدر را به صورت عام در نظر بگیریم همه مواد اعتیاد آور را شامل می شود و این مواد هر کدام ساختار شیمیایی متفاوتی دارند و عوارض و آسیب های آن با یکدیگر متفاوت می باشد با توجه موارد گفته شده به عوارضی که مواد مختلف بر بدن می گذارد توجه کرده و آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.
 
 
تاثیر مواد مخدر بر بدن، تغییر وزن
با توجه به ماده ای که فرد مصرف می کند ممکن است دچار چاقی یا لاغری شود برای مثال شیشه از مواد محرک می باشد و به عنوان لاغری استفاده می کنند بسیار از افراد متقلب و سودجو، قرص های لاغری بدون مجوز می سازند که در آن مقداری شیشه می ریزند و به همین دلیل فرد را وابسته کرده و در دام اعتیاد گرفتار می کند.
 
آسیب دهان و دندان
یکی از عوارض جسمانی که در مصرف کردن مواد رایج است آسیب دهان و دندان می باشد و این آسیب در مورد مواد تدخینی  یا همان کشیدنی بیشتر دیده می شود و افرادی که از مواد جویدنی مانند ناس استفاده می کنند بیشتر درگیر عفونت های دهان و لثه می شوند و این عفونت ها گاهی اوقات بسیار شدید می باشد.
 
 

طلاق توافقی | هر آنچه نیاز است بدانید تا ضرر نکنید

 طلاق توافقی، همه آنچه می خواستید بدانید

 
طلاق توافقی معمولا در سازش و مسالمت به انجام می رسد، اما بر روی زندگی شما و فرزندان تاثیرگذار می باشد و نباید بی گدار بی آب بزنید و بهتر است قبل از طلاق همه جوانب آن را در نظر بگیرید و در این نوع طلاق همه چیز به توافق زن و مرد بستگی دارد و در کنار آن الزامات قانونی تعیین کننده می باشد.
 
در طلاق توافقی ابتدا زن و شوهر در مورد مسائلی که به زندگی مشترک آن ها مربوط می شود مانند مهریه، نفقه، حضانت بچه ها و جهیزیه توافق می کنند و بعد اقدامات لازم را برای طلاق انجام می دهند برای انجام این کارها می توانید وکیل بگیرید یا به طور شخصی مراحل را پیگیری کنید و همچنین قبل از طلاق باید از مشاور و رواننشاس کمک بگیرید و با او صحبت کنید تا از تصمیم خود پشیمان نشوید.
 
مشاور طلاق قبل از این که تصمیم نهایی را بگیرید بسیار برای شما مفید و کارگشا خواهد بود و می تواند راهکارهای مناسبی را برای شما ارائه دهد.
 
طلاق توافقی چیست؟
طلاق توافقی یکی از انواع طلاق در ایران می باشد و بر اساس آمار بیان شده حدود ۳۰ درصد از طلاق ها در دادگاه به صورت توافقی انجام می شوند، زمانی که زن و شوهر نمی توانند در کنار یکدیگر زندگی کنند و با توجه به شرایط و روابط زندگی زن و شوهر در کنار یکدیگر امکان پذیر نمی باشد، در این صورت هر دو اتفاق نظر می کنند تا از یکدیگر جدا شوند.
 
در اکثر موراد قبل از طلاق توافقی میان زن و شوهر طلاق عاطفی روی داده است که در این شرایط مرد یا زن در دادگاه خانواده درخواستی جهت صدور گواهی عدم امکان سازش و اجرای صیغه طلاق توافقی ارائه می دهند و علاوه بر این زوجین تمام شرایط مالی و غیرمالی که مربوط به حقوق ناشی از عقد می باشد را بر اساس توافقات خود معلوم و مشخص می کنند.
 
آسیب های طلاق توافقی
اگر چه طلاق توافقی در اکثر موارد به صورت مسالمت آمیز بین زوجین به وجود می آید اما نباید شما تصور کنید زمانی که همه چیز به صورت توافقی اتفاق می افتد پس آسیبی به طرفین وارد نمی شود، طلاق توافقی هم مانند طلاق دیگر با آسیب های روانی و اجتماعی جدایی زن و شوهر و فرزندان همراه می باشد فقط احتمال دارد این طلاق با دعوا و جار و جنجال همراه نباشد.
 
طلاق عاطفی بر روی ذهن و دل طرفین اثرات عمیقی می گذارد و تا مدت ها زن و شوهر را از یکدیگر دور می کند و رابطه صمیمی با یکدیگر ندارند و بر اساس نظریه روانشناسان زنان تا دو سال و مردان تا ۴ سال بعد از طلاق نباید به فکر ازدواج مجدد باشند.
 

علائم اعتیاد به هروئین | پیامدها و عوارض مصرف هروئین

 علائم اعتیاد به هروئین ، فواید، پیامدها و عوارض مصرف هروئین

 
آیا از عوارض اعتیاد به هروئین آگاهی و اطلاعاتی دارید؟ هروئین ماده مخدری است که به رنگ های سفید و قهوه ای دیده می شود و به شکل های مختلف مانند تزریق، استنشاق و دود مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از افراد به خاطر این که از درد هایی جسمی و عاطفی رها شوند به سمت مصرف هروئین می روند.
 
علائم و نشانه های هروئین را می توان از طریق نشانه های جسمی و رفتاری فرد تشخیص داد و در صورتی که به موقع تشخیص داده شود می توان از عوارض و آسیب های اعتیاد به هروئین در طولانی مدت جلوگیری کرد، اما این ماده وابستگی جسمی بسیاری برای فرد دارد به همین دلیل به سختی می توان آن را ترک کرد و از آن رهایی یافت اما ترک آن غیر ممکن نمی باشد و می توان با روش های جدید به آسانی آن را ترک کرد.
 
اعتیاد به هروئین چیست؟
هروئین یکی از مواد مخدر می باشد که از گیاه خشخاش به دست می آید و با توجه به فرایند تولید و این که چه موادی به آن اضافه می شود رنگ و شکل های متفاوتی دارد و به صورت پودر سفید مایل به خاکستری، زرد و یا حتی قهوه ای به صورت دانه دانه یا یک صمغ تیره چسبنده قهوه ای در دسترس افراد قرار می گیرد.
 
میزان خلوص ماده هروئین متفاوت می باشد و از ۲ تا ۹۸ درصد متفاوت است، هروئینی که خالص است به صورت پودر بلوری سفید، تلخ مزه و قابل حل در آب می باشد و هروئین شمل مصرف آن معمولا به صورت تزریق، وریدی، عضلانی و یا استنشاق می باشد.
 
هروئین در دست مصرف کننده
برخی از فروشندگان برای این که وزن هروئین را افزایش دهند موادی مانند شکر، نشاسته و شیرخشک را به عنوان افزودنی استفاده می کنند، برخی از دارو برای آن که اثرات هروئین را افزایش دهد به آن افزوده می شود، بر اساس آزمایش هایی که انجام شده است بیش از ۹۰ درصد ترکیبات هروئین که در بازار قاچاق کشور ما وجود دارد شامل موادی مانند قرص های روان گردان مثل خواب آور، ضد افسردگی، آرام بخش و غیره می باشد.
 
این نوع هروئین ناخالص می باشد و عوارض بسیاری را به همراه دارد زیرا فرد به طور همزمان به همه مواد موجود در آن اعتیاد پیدا می کند و به آن وابسته می شود.
 
جایگاه هروئین در میان دیگر مواد مخدر
هروئین یکی از قوی ترین و مخرب ترین مواد مخدر می باشد و در گروه داروهای شبه افیونی ( اوپیوئیدها) قرار دارد، خانواده دارویی شبه افیونی شامل داروهایی مانند مورفین، کدئین، متادون و دمرول می باشد که از مشتقات طبیعی تریاک می باشند.
 
 

علائم و نشانه های اعتیاد به حشیش | آیا خاصیت درمانی دارد؟

 علائم و نشانه های اعتیاد به حشیش | پیامد ها و عوارض اعتیاد به حشیش

 
آیا نشانه های اعتیاد به حشیش را می شناسید و با آن آشنا هستید؟ آیا در مورد عوارض اعتیاد به حشیش آگاهی دارید؟ یکی از مواد توهم زا که استفاده از آن رواج بسیاری دارد حشیش می باشد که آن را با نام های دیگری مانند گراس، بنگ، تنب هندی و غیره می شناسند.
 
با توجه به مصرف روزافزون این ماده مخدر و پیامدهای جبران ناپذیری که بر روی زندگی فرد و اطرافیان دارد لازم می باشد تا خانواده ها در مورد عوارض حشیش آگاهی و اطلاعاتی را کسب نمایند تا برای ترک آن اقداماتی را به صورت سریع انجام دهند.
 
در این مقاله عوارض اعتیاد به حشیش و عوارض اعتیاد به آن را مورد بررسی قرار می دهیم.
 
اعتیاد به حشیش چیست؟
حشیش از گیاه شاهدانه ( کانابیس) تشکیل شده است و با خشک کردن ماریجوانا و برگ های این گیاهه می توانید ماریجوانا یا همان ماده مخدر گل و از صمغ آن حشیش به دست می آید، ماده موثری که در کانابیس قرار دارد تتراهیدروکانابیول یا THC نام دارد، این ماده به دلیل تاثیرات روان گردانی که دارد شاخص اصلی در تعیین شدت تاثیر گذاری حشیش و ماری جوانا به حساب می آید.
 
THC که در حشیش قرار دارد ۷ تا ۱۰ برابر بیشتر از ماریجوانا می باشد، قوی ترین نوع حشیش روغن حشیش می باشد که درصد THC آن تا ۶۰ درصد می باشد.
 
طریقه و راه های مصرف حشیش
برای مصرف حشیش راه های گوناگونی وجود دارد در بیشتر مواد مصرف حشیش به صورت تدخینی یا همان  دود کردن می باشد که به سیگاری معروف است، حشیش را با توتون سیگار مخلوط می کنند و آن را به طور مجدد در داخل کاغذ سیگار قرار می دهند و آن را رول می کنند و مانند سیگار مصرف می کنند روش دیگر مصرف حشیش به صورت خوردنی می باشد در این روش حشیش را در غذا، شیرینی ( اغلب در داخل خمیر کیک) یا نوشابه ریخته و آن را می خورند.
 
 
تست اعتیاد به کراک
تست اعتیاد به کراک
علائم و نشانه های اعتیاد به حشیش
حشیش در دو مرحله بر روی بدن تاثیر می گذارد زمانی که یک سیگاری حشیش مورد مصرف قرار می گیرد حدود ۴ تا ۱۰ میلی گرم THC وارد بدن فرد می شود و بعد از مصرف حدود ۳۰ دقیقه نشئگی از به خاطر مصرف حشیش به وجود می آید به اوج می رسد و بعد از آن تا حدود ۴ ساعت آثار مصرف حشیش در فرد پایدار می ماند برای تشخیص مصرف حشیش از تست اعتیاد به حشیش استفاده می کنند.
 
 

گرایش به سیگار | چرا سیگار به سمت لبهایم می آید؟

 گرایش به سیگار، مهم ترین عوامل و دلایل گرایش به سیگار

 
دلایل گرایش به سیگار چه چیزهایی می باشند؟ امروز مصرف سیگار به دلیل ارزان بودن و راحت و در دسترس بودن همه گیر شده است و بسیار گسترش یافته است، از این جهت بسیار اهمیت دارد تا علل گرایش به اعتیاد و راه هایی پیشگیری از آن در جامعه را بیابید زیرا شناخت این مسائل از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد، بسیاری از افراد وجود دارند با توجه به این که از سیگار آسیب می بینند اما باز هم مصرف آن را ادامه می دهند.
 
علت این مسئله به خاطر این می باشد که ریشه های روانی و علل اصلی گرایش به سیگار در این افراد به درستی کشف نمی شود و در صورتی که به خوبی علت گرایش به سیگار را کشف کنید خواهید توانست گامی اساسی و صحیح در جهت ترک درست و موفق سیگار داشته باشید.
 
دلایل گرایش به مصرف سیگار
افرادی که به سیگار گرایش پیدا می کنند به خاطر عوامل متعددی مانند عوامل اجتماعی، خانوادگی، فشار دوستان و همسالان، عوامل فردی و شخصیتی و غیره می باشد،که همه این عوامل ارتباط چند جانبه ای با همدیگر دارند و در ادامه این مقاله هر کدام از این موارد را مورد بررسی قرار می دهیم.
 
عوامل خانوادگی
خانواده در شکل گیری مواردی از جمله شخصیت، ایجاد اعتماد به نفس، احساس ایمنی و سبک های رفتاری نقش بسیاری مهمی دارد و در صورتی که والدین و خانواده به خوبی فرد را مورد حمایت و توجه قرار دهد و حساسیت های لازم را داشته باشد در این صورت فرد سازگاری بهتری با محیط، قدرت مقابله با مشکلات و افزایش مهارت های اجتماعی خواهد داشت هم چنین رفتارهای ناسالم و پر خطر فرد کاهش می یابد.
 
در این حالت خانواده می تواند به فرد احساس امنیت بدهد و پشتیبان او باشد و یا برعکس می تواند باعث ناسازگاری و اختلالات روانی مانند افسردگی در او شود و مشکلاتی را برای او ایجاد کند.
 
 
هر چند والدین بیشتر جوان را نادیده بگیرند و به او توجه نداشته باشند در این حالت در برابر محیط و اجتماع آسیب پذیر تر خواهد شد و جوانان در چنین خانواده هایی دچار افسردگی، اضطراب و مشکلاتی در روابط شان می شوند، همچنین آن ها شکست هایی تحصیلی – اجتماعی را تجربه خواهند کرد و اعتماد به نفس شان را از دست می دهند، در این شرایط افراد بیشتر به سمت موادی مانند الکل، سیگار یا ماده مخدر، گل و غیره می روند و برای رهایی از مشکلات و آرامش شان از این مواد استفاده می کنند.
 
علاوه بر موارد گفته شده والدین از موثرترین الگوهای رفتاری برای فرزندشان می باشند و در صورتی که هر دو یا یکی  از والدین سیگاری باشند احتمال سیگاری شدن در کودک افزایش می یابد.
 
 

تست اعتیاد کوکائین و علل منفی شدن آزمایش اعتیاد به کوکائین

 تست اعتیاد کوکائین و علل منفی شدن آزمایش اعتیاد به کوکائین

 
تست کوکائین به چه صورتی انجام می شود آیا با انجام دادن تست های اعتیاد که برای ازدواج و استخدام صورت می گیرد می توان به مصرف ماده کوکائین پی برد؟ یا در صورتی که فرد اعتیاد به کوکائین دارد آیا می تواند نتیجه تست خود را دستکاری کند؟
 
آزمایش اعتیاد به کوکائین مانند دیگر تست های اعتیاد باید توسط متخصص در مراکزی که مربوط به اعتیاد می باشد صورت گیرد متخصصان با انجام دادن آزمایش هایی می توانند به وجود هر ماده اعتیاد آوری در بدن پی ببرند و آن را شناسایی کنند، اما تشخیص موادی مانند کوکائین و اعتیاد داشتن به آن فقط در بازه زمانی محدودی  در بدن قابل تشخیص است و تنها بعد از مصرف مشخص می شود.
 
از طرف دیگر تست های اعتیاد انواع مختلفی دارند و نمی توانند مصرف همه مواد اعتیاد آور را تشخیص دهند و آن ها را شناسایی کنند و هم چنین منفی بودن نتیجه آزمایش به معنی عدم مصرف مواد مخدر نمی باشد ، در ادامه این مقاله در مورد تست کوکائین و مواردی که باعث می شود تست کوکائین منفی شود مطالبی را بیان می کنیم.
 
تست اعتیاد کوکائین و ماده کوکائین چیست؟
ماده کوکائین ماده ای روان گردان می باشد که در گروه مواد محرک قرار دارد و این ماده مخدر از گیاه کوکا به دست می آید و ماده کوکائین به صورت گردی سفید رنگ است که از تلخیص ماده شیمیایی که در داخل برگ های گیاه وجود دارد به دست می آید این ماده مخدر بسیار اثرات قوی دارد و تاثیرات مخربی بر روی بدن می گذارد و قیمت آن نیز بسیار بالا می باشد، این ماده مخدر به دلیل داشتن قیمت بالا و عدم تولید آن در ایران تهیه و استفاده این ماده بسیار گران تمام می شود و معمولا اقشار مرفه جامعه می توانند از آن استفاده کنند.
 
نوع دیگری از این ماده کراک کوکائین نام دارد که با کوکائین خالص تفاوت دارد و فرمول ساخت آن نیز فرق می کند اما به دلیل داشتن ناخالصی قیمت آن در مقایسه با کوکائین خالص کمتر می باشد اما عوارض و آسیب های آن بسیار شدیدتر و بدتر می باشد.
 
در ایران معمولا از کراک کوکائین به ندرت استفاده می کنند و کراک مصرفی آن ها کراک هروئین می باشد که تاثیرات مخرب و آسیب زایی بر روی فرد بیمار می گذارد و نسبت به هروئین عوارض بیشتری دارد.
 
نحوه مصرف کوکائین
کوکائین ماده ای به صورت پودر می باشد که سفید رنگ، نرم، شفاف و کریستالی است و طعم تلخی دارد و با موادی مانند شکر و تالک مخلوط می شود و روش های مصرفر آن متفاوت می باشد که به صورت استنشاقی، خوراکی، دود کردن، تزریقی و حتی مالش بر روی لثه مورد استفاده قرار می گیرد و وارد جریان خون می شود.
 
 
نشانه های مصرف کوکائین
زمانی که فرد کوکائین استفاده می کند به صورت کوتاه مدت اثراتی را به همراه دارد و مانند مواد محرک از جمله آمفتامین ها( مانند شیشه) یا MDMA ( اکستازی) عوارضی را به همراه خواهد داشت که در زیر نمونه هایی از آن را بیان می کنیم.
 
بالا رفتن انرژی
توهم
هذیان
احساس سرخوشی و چابکی
افزایش ضربان قلب و تنفس
گشادی مردمک چشم
پریدگی رنگ
کاهش اشتها
تعریق زیاد و شدید
بیخوابی
 
 

ارتباط ایدز با مواد مخدر | صحبت های افراد نجات یافته

 ارتباط ایدز با مواد مخدر

 
در مورد ارتباط با ایدز با مواد مخدر چه اطلاعاتی دارید؟ افرادی که مواد مخدر مصرف می کنند نسبت به سایر افراد بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس HIV و ایدز قرار دارند و براساس مطالعاتی که در این زمینه انجام شده است نشان می دهد که بیماری در افراد معتاد امری شایع می باشد.
 
افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند احتمال دارد به خاطر استفاده از سرنگ های آلوده باشد که استفاده از این سرنگ ها در مصرف کنندگان مواد امری رایج است افراد اگر در مورد ایدز و مواد مخدر آگاهی داشته باشند به آن ها کمک می شود تا از ابتلا بیماری پیشگیری کنند، برای آن که اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید باید این مقاله را مورد مطالعه قرار دهید تا در مورد نحوه ارتباط ایدز با مواد مخدر اطلاعات کاملی را به دست آورید.
 
مروری بر بیماری ایدز
HIV ویروس نقص سیستم ایمنی بدن انسان می باشد که در بدن موجود زنده رشد کرده و تکثیر می شود و این ویروس به تدریج سلول های بدن انسان را از بین می برد، این ویروس از طریق خون و روابط جنسی پر خطر در بدن انتقال داده می شود، ویروس HIV به سیستم ایمنی بدن انسان حمله می کند و بدن نمی تواند در برابر انواع میکروب ها و بیماری های خارجی محافظتی داشته باشد.
 
ویروس ایدز زمانی مطرح می شود که فرد سیستم ایمنی خود را از دست داده باشد و معمولا اکثر افرادی که به ایدز مبتلا می شوند جان خود را از دست می دهند، بیماری ایدز درمان قطعی ندارد و بهترین راه برای درمان آن پیشگیری می باشد.
 
بر اساس مطالب گفته شده افراد آسیب پذیر مانند معتادان باید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهند تا از ابتلا به بیماری ایدز پیشگیری نمایند.
 
 
ارتباط ایدز با مواد مخدر، آیا اعتیاد با ابتلا به ویروس HIV ارتباط دارد؟
مواد مخدر بر بدن تاثیر می گذارد و اثر آن به گونه ای است که همه چیز را تحت الشعاع قرار می دهد و متخصصان سلامت معتقدند افرادی که به سو مصرف مواد می پردازند بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به ویروس HIV  هستند و هم چنین احتمال اینکه بیماری از طریق آن ها به دیگران انتقال یابد بسیار زیاد می باشد.
 
تزریق مواد مخدر
ویروس HIV از طریق تماس با خون یا رابطه جنسی آلوده به فرد انتقال داده می شود و به همین خاطر افرادی که مواد مخدر را به صورت تزریقی مورد مصرف قرار می دهند بیشتر در معرض این ویروس قرار دارند و این بیماری در آن ها شیوع بیشتری دارد.
 
 

تست هروئین

 تست هروئین ، آیا سوال شما این است که چگونه تست اعتیاد به هروئین را منفی می کنند؟

 
تست هروئین یا دیگر مواد مخدر معمولا قبل از ازدواج و استخدام در برخی از موسسات انجام می شود، ماده هروئین در کنار تریاک و شیشه یکی از شایع ترین مواد مخدر در ایران می باشد که مورد مصرف قرار می گیرد، با جواب منفی تست اعتیاد به طور صد در صد نمی توان گفت فرد معتاد است یا خیر و برای تشخیص آن باید موارد زیادی در نظر گرفته شود.
 
با توجه به این که آمار اعتیاد در قشر مرفه جامعه افزایش یافته است اما بسیاری از خانواده قبل از ازدواج نگران مصرف مواد مخدر توسط همسر فرزندشان می باشد و برخی از آن ها در مورد فرزندشان نگران می باشند و او را مجبور می کنند تا تست اعتیاد بدهد، در حالی که این والدین می توانند از مشاوره خانواده کمک بخواهند تا در این زمینه به آن ها کمک کند و با راهکارهای صحیح تری مشکل آن ها را حل نماید.
 
ماده هروئین و اثرات آن
ماده هروئین ( دی استیل مورفین) نوعی از مواد مخدر و افیونی ( اپیوئیدی) می باشد که از گروه خانوادگی تریاک هستند، افرادی که هروئین استفاده می کنند به حالاتی شبیه به مصرف دیگر مشتقات تریاک مبتلا می شوند با این تفاوت که شدت مواد هروئینی بیشتر می باشد و فرد در لحظه بسیار سرخوش است و احساس لذت و شادی می کند و هم چنین این ماده نسبت به مواد دیگر عوارض خطرناک تری دارد.
 
اگر به صورت طولانی از این ماده استفاده شود تاثیر آن از بین می رود و حالت لذت بخشی برای فرد نخواهد داشت و فرد برای این که در حالت طبیعی باقی بماند باید در دوزهای بالاتری از این مواد استفاده کند و از آن جایی که هروئین به شدت بر روی فرد تاثیر می گذارد و اثرات مخربی دارد مصرف زیاد آن باعث اوردوز و حتی مرگ خواهد شد.
 
چه مواقعی تست هروئین گرفته می شود؟
فرمول شیمیایی هروئین نزدیک مورفین می باشد و به همین دلیل می توان با استفاده از تست مورفین، آزمایش اعتیاد پیش از ازدواج و یا در مورد استخدامی از آن استفاده کرد و اصلی ترین موادی که به وسیله این تست قابل تشخیص می باشد موادی مانند تریاک، شیره، هروئین، کراک هروئین، مورفین و کدئین می باشد و بر اساس این موارد تست اعتیاد در هر صورت که گرفته شود مصرف ماده هروئین در آن قابل تشخیص می باشد.
 
برای تشخیص دادن مواد محرک دیگری مانند شیشه و کوکائین نیاز به آزمایش های ویژه تری می باشد که با استفاده از آن آزمایش می توان به مصرف شیشه و کوکائین پی برد.
 
 

چگونه درد خماری و علائم ترک اعتیاد را کاهش دهیم

 خماری و حالات آن ، چگونه درد خماری و علائم ترک اعتیاد را کاهش دهیم

 
خماری چیست؟ چطور می توان درد هایی که در زمان خماری به وجود می آیند و از علائم ترک اعتیاد به مواد مخدر، توهم زا و محرک می باشند را کاهش داد؟ زمانی که فرد معتاد تصمیم می گیرد که مصرف مواد مخدر را قطع کند و یا آن را ترک کند یا به هر دلیلی میزان مصرف آن را در طول روز کاهش دهد با علائم و نشانه های خماری رو به رو می شود و در صورتی که فرد مواد مخدر بیش از دوز روزانه اش استفاده کند حالت های نئشگی را تجربه می کند تحمل کردن خماری بسیار سخت است و عاملی می باشد تا فرد به سمت مصرف بالاتر برود و دوز مصرفی خود را افزایش دهد، در ادامه این مقاله به نشانه ها و راهکارهایی که باعث کاهش علائم و نشانه های خماری می شود می پردازیم.
 
خماری و علائم ترک
زمانی که فرد مواد مصرفی خود را کنار می گذارد، نشانه ها و علائم ترک را تجربه می کند که بسیار برای او دردآور می باشد که به آن خماری می گویند، نشانه ها و علائم خماری برای هر نوع ماده ای می تواند متفاوت باشد در برخی از مواد مخدر علائم ترک به صورت جسمانی نشان داده می شود و در برخی از مواد مانند توهم زا، علائم روانی آن بیشتر نشان داده می شود. در ادامه این مقاله علائم روانی و جسمانی که در زمان ترک مواد مخدر به وجود می آیند را بیان می کنیم:
 
 
علائم جسمانی
در هنگامی که مواد مخدر را ترک می کنید علائم و نشانه های جسمانی بسیاری ممکن است تجربه کنید که این علائم از ماده ای به ماده دیگر متفاوت می باشد که در زیر نمونه هایی از آن را بیان می کنیم:
 
لرزش
تعریق
آبریزش بینی
دردهای عضلانی و مفصلی
حالت تهوع
اسهال و استفراغ
یبوست
خارش و مشکلات پوستی
کاهش قدرت بینایی به صورت موقت
نفس تنگی
سوزش شدید پاها
و غیره.
علائم روانی
ترک اعتیاد علاوه بر این که مشکلات جسمی ایجاد می کند باعث به وجود آمدن علائم روانی هم خواهد شد البته می توان علائم و نشانه های روانی را از طریق روانشناس و خدمات روانشناسی کنترل کرد. در زیر نمونه هایی از علائم  و نشانه های روانی ترک بیان شده است:
 
 

مواد مخدر را حرفه ای تشخیص دهیم

 مواد مخدر، عوارض، علائم و نحوه درمان

 
امروزه در میان افراد جامعه مصرف مواد مخدر به حد زیادی افزایش یافته است و افراد آگاهی های لازم را در این زمینه ندارند و به همین دلیل برای آن که از اعتیاد خود و فرزندشان پیشگیری نمایند باید اطلاعات خود را در این خصوص افزایش دهند.
 
بسیاری از افراد بر این باورند که مواد اعتیاد آور، مخدر می باشند اما مواد مخدر گروه خاصی هستند که اعتیاد آورند. این مواد از خشخاش به دست می آیند که آن ها را به نام افیون و شبه افیون می شناسند.
 
هنگامی که این مواد استفاده می شود در فرد احساساتی مانند بی حسی، کرختی، تسکین درد و خواب آلودگی ایجاد می کند و فردی که به مواد مخدر اعتیاد پیدا می کند دچار وابستگی جسمی و روانی شده و به همین دلیل ترک آن به تنهایی امکان پذیر نمی باشد و باید از متخصص کمک بگیرد.
 
در ادامه این مقاله به بررسی و معرفی مواد افیونی و شبه افیونی، عوارض مصرف، علائم و نشانه های وابستگی به مواد مخدر می پردازیم تا در این زمینه اطلاعات شما افزایش یابد.
 
مواد مخدر در تعریف عمومی و تخصصی
در تعریف عمومی، مردم به همه موادی که وابستگی جسمی و روانی به وجود می آورند و به عبارتی باعث می شوند تا فرد به آن مواد اعتیاد پیدا کند. بر اساس تعریف تریاک، شیشه، هروئین، ماریجوانا، حشیش، مواد توهم زا و الکل همگی مواد مخدر می باشند.
 
اما در اصطلاح تخصصی و دارو شناسی مواد مخدر تعریف نوع دیگری تعریف می شود و متخصصان به مواد افیونی که به صورت طبیعی از گیاه خشخاش به دست آمده باشد یا به صورت صنعتی در آزمایشگاه ایجاد شده باشد، مخدر می گویند. که از آن می توان به تریاک، شیره، سوخته، هروئین، ترامادول و متادون اشاره کرد.
 
در این مقاله منظور از مواد مخدر افیون ها و شبه افیون ها می باشند.
 
مواد مخدر افیونی و شبه افیونی
موادی که از خشخاش به دست می آیند به عنوان مواد مخدر شناخته می شوند و ماده ی اصلی همه این مخدر ها مورفین می باشد. و میزان خلوص و مقدار مورفین در این مواد متفاوت است و به همین دلیل هر مواد علائم و نشانه های متفاوتی دارند، انواع مواد مخدر عبارت اند از هروئین، تریاک، شیره و غیره که هر کدام درصدهایی متفاوتی از مورفین را دارند.
 
به طور کلی مواد مخدر به دو دسته تقسیم بندی می شوند که عبارت اند از:
 
افیون ها: موادی که به عنوان افیون ها شناخته می شوند مستقیما از گیاه خشخاش به دست می آیند و در تولید آن ها مواد صنعتی هیچ نقشی ندارد و نمونه هایی از آن ها عبارت اند از مورفین، تریاک و شیره.
شبه افیون ها: از ترکیب مواد صنعتی با مواد مخدر شبه افیون ها به دست می آیند که می توان به مواردی مانند هروئین، متادون، ترامادول، بوپرونورفین یا ب ۲ و قرض دراگون نام برد.
 
 
صفحه قبل 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 صفحه بعد