x تبلیغات
مشاوره ازدواج

برقراری ارتباط مجدد با بچه هایتان

 آیا می خواهید مجددا با بچه هایتان ارتباط برقرار کنید؟ این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا این کار را به صورت مناسبی انجام دهید!

 
مراحل:
از بچه هایتان بپرسید که حالشان چطور است
از بچه هایتان بپرسید که حالشان چطور است
۱٫ از بچه هایتان بپرسید که حالشان چطور است.
اولین کار مهمی که باید انجام دهید عبارت از توجه کردن به آنها می باشد.
 
در صورتیکه بچه هایتان متوجه شوند که برای شما اهمیت دارند، فرد مهمی برایشان خواهید بود.
 
همچنین باید به صحبت های آنها گوش دهید. یک مکالمه ای با هم داشته باشید و اجازه ندهید که بچه تان تنها فرد صحبت کننده باشد.
 
مطمئن شوید که آنها هیچ مشکلی ندارند
مطمئن شوید که آنها هیچ مشکلی ندارند
۲٫ مطمئن شوید که آنها هیچ مشکلی ندارند.
در صورتیکه بچه تان ناراحت به نظر برسد، از او بپرسید که چه مساله ای پیش آمده است. تا جاییکه امکان پذیر باشید، سعی کنید که مشاوره های مفیدی به او ارائه دهید.
 
 
یک سری شب های خاصی برای خودتان داشته باشید
یک سری شب های خاصی برای خودتان داشته باشید
۳٫ یک سری شب های خاصی برای خودتان داشته باشید.
برای مثال، “شنبه خوراکی” داشته باشید و در آن ۳ پوند به بچه تان بدهید و اجازه دهید که هر چیزی که می خواهد را از مغازه بخرد.
 
یا از طریق مشغول شدن به بازی های تخته ای می توانید یک شب سرگرم کننده خانوادگی داشته باشید.
 
با این وجود، اگر شما برای انجام چنین برنامه هایی مشکل داشته باشید و نتوانید آنها را ادامه دهید، در این صورت بچه تان بهانه بیشتری برای دور شدن از شما خواهد داشت.
 
شما نمی خواهید بچه تان این تفکر را داشته باشد که شما همواره روزهای خاصشان را خراب می کنید. این کارتان به او نشان خواهد داد که کارتان برای شما مهمتر از بچه تان می باشد.
 
 

روان کاوی / روان کاوی مدرن

 روان کاوی، هم در نظریه و هم از نظر روش درمانی، در اواخر قرن نوزدهم توسعه یافت.

 
روان کاوان بر مبنای این فرض می باشد که تضاد های ناهوشیار منجر شناخت ریشه های مشکلات روان شناختی می شوند، که و تواند علائم مربوط به این مشکلات را با قرار دادن و انتقال این تضاد ها به بخش هشیار مغز کاهش داد.
 
نظریه مربوط به روان کاوی بارها مورد انتقاد و اصلاح قرار گرفته است، ولی همچنان به عنوان یکی از موثرترین رهیافت ها موجود در زمینه روان شناسی مطرح می باشد.
 
تاریخچه روان کاوی
بررسی های صورت گرفته به منظور پیدا کردن ریشه ها و تاریخچه روان کاوی، نشان دهنده این بوده است که یک شخص بسیار مهمی به اسم سیگموند فروید[۱] ایجاد کننده این روش می باشد.
 
فروید در سال ۱۸۵۶ متولّد شد، و یک عصب شناس بسیار مشهوری بود که کارهایش منجر به برخورد وی با افراد دارای علائم خاص بدنی شد که هیستری یا تشنج نامیده شد.
 
فروید تحت تاثیر کارهایه عصب شناسی به اسم جین مارتین چارکوت[۲]، شروع به استفاده از هیپنوتیزم در درمان افراد دارای تشنج کرد.
 
با افزایش علاقه فروید به هیپنوتیزم، وی با جوزف[۳] برور همکاری کرد تا یک روش جدید درمانی را توسعه دهند که به افراد درمانجو کمک می کرد تا خاطرات مربوط به حوادث آسیب زا، که در زمانی نزدیک به بروز این علائم اتفاق افتاده بود، را مورد بررسی قرار دهند.
 
فروید و برور مشاهده کردند در زمانی که افراد در نتیجه هیپنوتیزم به این خاطرات دست می یبند و به صورت راحت در مورد آن صحبت می کنند، علائم مربوط به بیماری در این افراد کاهش می یابد.
 
در سال ۱۸۹۵، فروید و بریور مطالعات خودشان را در هیستریا[۴] چاپ کردند و در آن، شرایط چند فردی که با استفاده از روان کاوی بهبود یافته بودند را بحث کرده بودند.
 
در سطح گسترده ای این انتشارات به عنوان اولین پیشبرد موجود در ادبیات روان تحلیلی در نظر گرفته می شود.
 
بعد از اینکه فروید چندین بار در نتیجه استفاده از هیپنوتیزم به مشکل خورد، این روش را مورد استفاده قرار نداد و شروع به استفاده از رهیافتی کرد که  به”ارتباط آزاد” معروف شده بود.
 
فروید با درخواست از افراد درمانجو برای آزاد صحبت کردن در رابطه با مواردی که به ذهن شان خطور می کند .
 
تحلیل کردن این ارتباطات آزاد، به این نتیجه دست یافت که استفاده از این روش منجر به دست یابی به ریشه های مشکلات روان شناخته می شود.
 
 
وی با کشف کردن خاطرات سرکوب شده به آنها دست می یافت. وی به منظور توصیف کردن این رهیافت جدید درمانی و نظریه های مربوط به آن، استفاده از واژه “روان کاوی” را مصطلح کرد.
 
با گذشت زمان، فروید نظره ی خود را گسترش داد و آن را اصلاح کرد.
 
هر چند که وی همچنان این عقیده را داشت که آسیب های ذهنی تحت تاثیر سلامت روانی فرد قرار دارند، ولی وی در مرحله اول شروع به در نظر گرفتن علائم ، به عنوان نتیجه مربوط به تضاد های ناهشیار کرد.
 
وی نظریه ای را مطرح کرد که بر اساس آن، رویاها عبارت از تلاش های ناخود آگاه  می باشند که از طریق تضاد ها و یا بیان کردن تمایلات تهدید کننده، وارد بخش هشیار فرد می شوند.
 
 

روش درمانی افزایش ارتباط

 روش درمانی افزایش ارتباط به منظور آموزش مهارت های رابطه ای به زوجین و خانواده ها، از یک رهیافت آموزشی استفاده می کند تا احساسات و ادراکات آنها را به صورت مناسب به هم مرتبط کند، به نحوی که بتوانند همراه با یکدیگر، استراتژی های مقابله ای را توسعه دهند.

 
این رهیافت درمانی مختصر برای کمک به زوجین، افراد و یا گروه هایی طراحی شده است که این مهارت های تمرینی را یاد می گیرند و توانایی مناسبی را برای ثابت نگه داشتن وضعیت خودشان در بعد از دوره درمانی دارند.
 
افراد دارای شرایط سنّی مختلف که به درمان مراجعه می کنند و تمایل دارند تا نگرانی های رابطه ای و خانوادگی را بشناسند، می توانند با استفاده از این رهیافت به نتایج مفیدی دست یابند.
 
تاریخچه و توسعه
رشته سلامت روانی برای اولین بار در میانه های دهه ۱۹۶۰، توسط یک مدل پزشکی که بر روی تشخیص و درمان نگرانی ها مربوط به بیماری های طبّی متمرکز بود، ایجاد شد.
 
روش درمانی افزایش ارتباط ، در سال ۱۹۶۹ توسط برنارد و لوئیز گورنی[۱] و به عنوان یک جایگزینی برای روش پزشکی ایجاد شد که بر روی آموزش و مهارت تاکید زیادی می کرد.
 
بیشتر رهیافت های درمانی مورد استفاده در آن دوره زمانی، درمانگر را به عنوان یک شخصیت دارای قدرت مطلق در نظر می گرفتند که بر روی رابطه درمانی افراد کنترل دارد.
 
روش درمان بهبود رابطه نسبت به رهیافت های موجود در آن دوره زمانی متفاوت بود و به جای تمرکز بر روی رابطه درمانگر و شخص درمانجو، بر روی رابطه بین دو نفر (زوجین مراجعه کننده به درمان) متمرکز می شود.
 
 
ایده های کارل روگرز و بی اف اسکینر[۲] منجر به ایجاد پیشبردهای زیادی در  روش درمانی بهبود رابطه شد.
 
همچنین هر دو این نفرات تاثیر گذار ، مفهوم قدرت مطلق درمانگر در طول دوره درمانی را مورد پرسش و تردید قرار دادند.
 
گورنی بر اساس دیدگاه این افراد، تلاش کرد تا یک رهیافت درمانی را توسعه دهد که بر مبنای مشارکت و منابع و توانایی های افراد درمانجو باشد.
 
در اغلب موراد، این روش درمانی به صورت گروهی ارائه می شود، ولی می تواند برای درمان نیاز های فردی  زوجین و اعضای خانواده ها هم مفید باشد.
 
روش درمانی بهبود رابطه به چه نحوی کار می کند؟
 
 

زنای محصنه

 زنای محصنه عبارت از رابطه جنسی یک فرد ازدواج کرده با یک فردی غیر از همسرش می باشد.

 
در هر جامعه ای، ممنوعیت ها یا حرام های مکتوب یا مرسوم در مخالفت با زنای محصنه بخشی از دستورالعمل های ازدواجی را تشکیل می دهند.
 
متاسفانه زنای محصنه به یک موضوع عمومی تبدیل شده است و حتی در برخی مواقع همانند ازدواج شایع می باشد.
 
قوانین حمورایی (۱۸ قرن قبل از میلاد مسیح) در بابل مجازات مرگ را برای زناکار تعیین کرده است.
 
در یونان باستان و در قانون روم، یک زن خائن باید کشته می شد ولی یک مرد خائن باید به شدت مجازات می شد.
 
مسیحیت، اسلام و یهود یک سری مجازات های مشخصی را برای زنای محصنه تعیین کرده اند.
 
مجازات بیان شده برای مرد و زن زناکار در کتاب عهد جدید مسیحیان و مجموعه قوانین و شرعی یهود (تلمود)، صریح تر و مشخص تر از مجازات بیان شده در تورات یا قرآن می باشند.
 
در تفاسیر سخت گیرانه از قانون اسلامی یا شریعت، زن و مرد زناکار هر دو به صورت یکسانی باید مورد مجازات قرار بگیرند (خیانت زناشویی در زبان عربی به معنای زنا می باشد که عبارت از هر نوع رابطه جنسی غیر از رابطه های جنسی مابین زن و شوهر می باشد)
 
 
که یکی از این مجازات ها عبارت از کشته شدن به وسیله سنگ زدن یا سنگسار می باشد (این مجازات همچنان در برخی از کشورها اجرا می شود).
 
به دلیل اینکه عبارت زنای محصنه به صورت مشخص دلالت بر دیدگاه اسلامی و مسیحی – یهودی نسبت به ازدواج دارد، اکثر انسان شناسان معاصر با یک احتیاط خاصی از این عبارت استفاده می کنند.
 
زنای محصنه
زنای محصنه
جوامع زیادی وجود دارند که در آنها ازدواج به عنوان یک قرارداد دارای قطعیت سطح پایین می باشد و روابط جنسی خارج از رابطه ازدواجی کمتر مورد مجازات قرار می گیرند.
 
به بیان دیگر جوامع مختلف دیدگاه کاملا متفاوتی نسبت به زنای محصنه دارند.
 
 

ساده ترین تکنیک غلبه بر وسواس فکری عملی

 شستن مداوم دست ها، دوش گرفتن های بیش از حد طولانی، چک کردن چندین و چند باره ی قفل ها، شیر آب و گاز و نگه داشتن وسایل کهنه و به درد نخور به امید اینکه روزی به کار می آیند، تنها چند نمونه از رفتارهای وسواس گونه ای هستند که ریشه در افکار وسواسی دارند.

 
اما آیا دارا بودن این علایم به معنای آن است که شما دچار اختلال وسواس فکری- عملی هستید؟
 
در پاسخ باید گفت خیر.
 
تجربه ی این علایم در صورتی با عنوان اختلال وسواس نام گذاری می شود که منجر به ایجاد اختلال در عملکرد روزانه تان شده باشد.
 
بنابراین در صورتی که در طی روز به قدری دست های تان را می شویید که پوست تان با مشکل مواجه شده است، صدای سایرین در آمده است و یا به صورت قابل توجهی وقت تان می گذرد، بررسی وسواس ضروری است.
 
با ادامه ی متن همراه باشید تا شما را با ساده ترین و کاربردی ترین روش های مقابله با وسواس آشنا کنیم.
 
ساده ترین تکنیک غلبه بر وسواس فکری عملی
ساده ترین تکنیک غلبه بر وسواس فکری عملی -مشاور کو
وسواس فکری- عملی (OSD) چیست؟
در اصطلاح علم روانشناسی، وسواس عبارت است از الگوهای تکرار شونده ی افکار و رفتار که فرد علی رغم آگاهی از آن ها قادر به کنترل  شان نیست و در خصوص آن ها احساس اجبار می کند.
 
بنابراین یک فرد وسواسی اگر چه می داند که بیش از حد قایل به نظم و ترتیب است، وسایل را چک می کند و یا زیر دوش می ماند، اما قادر به کنترل و تغییر این وضعیت نیست.
 
این اختلال در طیف اختلالات اضطرابی رده بندی می شود و روش های درمانی مختلفی از جمله رفتاردرمانی شناختی، درمان مبتنی بر پذیرش و توجه، گروه درمانی و خانواده درمانی برای آن به کار رفته است.
 
 

تاثیر موش جونده استرس بر روی خانه روان

 استرس با زندگی شما چه می کند؟

زندگی در دنیای شلوغ و پیچیده ی امروزی سرشار از استرس و احساس فشار و تنش است.
 
در حقیقت نمی توان فردی را یافت که از استرسهای روزمره به دور باشد چرا که اضطراب و فشار با زندگی افراد در تمامی جوامع عجین شده است.
 
آنچه مهم است آن است که بتوانیم از طریق مهارت های مدیریت اضطراب ، از سلامت روانی مان در برابر عوامل ایجاد کننده ی فشار مراقبت کنیم و تا حد ممکن تهیدیدها را به فرصت هایی برای رشد تبدیل کنیم.
 
در ادامه ی مطلب شما را  با جزییات استرس و نحوه ی مدیریت آن آشنا خواهیم کرد.
 
در چه شرایطی استرس بیشتر می شود؟
ممکن است هر روز با خروج از منزل وضعیت های مختلفی را تجربه کنید که شما را در وضعیت استرس و تنیدگی قرار می دهند.
 
این وضعیت می تواند شامل گیر کردن در ترافیک، آلودگی هوا، دیر رسیدن به محیط کار و.. باشد.
 
اما دسته ای از عوامل می توانند میزان تنیدگی را تا حد قابل توجهی افزایش دهند.
 
استرس - مشاور کو (1)
تاثیر موش جونده استرس بر روی خانه روان – مشاور کو
این عوامل عبارتند از:
ایجاد تغییرات عمده در زندگی (تغییراتی مانند جابجایی محل سکونت، تعویض شغل، از  دست دادن عزیزان، طلاق، ازدواج، بارداری، تولد فرزند، قبولی در دانشگاه، کنکور  و…)
نیروی بیرونی تهیدید کننده ی جان و یا سلامتی (مانند بیماری، سانحه، آتش سوزی، بلایای طبیعی و..)
 
احساس از دست دادن کنترل شخصی
بنابراین در صورتی که در معرض یک یا چند عامل از عوامل ذکر شده هستید، لازم است تا مراقبت از سلامت روان تان را در اولویت اول قرار دهید و با یادگیری مهارت مدیریت اضطراب، احتمال ابتلا به اضطراب، افسردگی و سایر مشکلات روحی را به حداقل ممکن برسانید.
 
آیا می دانید اضطراب با بدنتان چه می کند؟
متاسفانه بسیاری ازافراد ار تاثیرات جسمی استرس ناآگاه اند.
 
با قرار گرفتن در معرض تنش های روزانه، حجم زایدی از کورتیزول و آدرنالین در بدن آزاد می شود که نه تنها سیستم ایمنی بدن را به نحو چشمگیری تحت تاثیر قرار می دهد بلکه منجر به ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، مشکل در تنفس و.. می شود.
 
 

تمایل به خودکشی در دوستم استخوانهایم را خورد می کند

 خودکشی یک دوست

داشتن یک دوست متمایل به خودکشی می تواند فرد را در شرایط مقابله ای قرار دهد.
 
این فرد می تواند احساس ترس داشته باشد، ولی یک سری مواردی وجود دارند که با انجام دادن آنها می توانید به وی کمک کنید.
 
در صورتی که نگران باشید که دوستتان با یک خطر فوری مواجه است.
 
فایل صوتی “تمایل به خودکشی یه دوست” قرار داده شده است.
 
تمایل به خودکشی در دوستم استخوانهایم را خورد می کند
یک سری سرویس هایی وجود دارند که می توانید با آنها تماس بگیرید.
 
می توانید از مشاورین کانون مشاوران ایران نیز کمک بگیرید.
 
همچنین باید از خودتان هم مراقبت کنید و در صورتی که احساس خطر بیشتری بکنید، از یک فرد دیگری مشاوره بگیرید.
 
 
تمایل به خودکشی در دوستم استخوانهایم را خورد می کند - مشاوره
تمایل به خودکشی در دوستم استخوانهایم را خورد می کند – مشاوره
این مقاله برای شرایط زیر کاربرد دارید:
 
نگران دوست خودتان باشید
این احساس را داشته باشید که دوست شما متمایل به خودکشی می باشد
نسبت به کاری که باید انجام بدهید، مطمئن نباشید.
برادر شما از خودکشی حرف میزند
خواهر شما قصد خودکشی دارد.
به چه نحوی می توانم مطمئن شوم که دوستم به کمک من نیاز دارد؟
در صورتی که دوستتان به شما بگوید که احساس می کند تمایل به خودکشی دارد، شما باید این مورد را جدی بگیرید.
 
شنیدین این حرف از زبان آنها می تواند منجر به ایجاد احساس مضمحل شدن در شما شود یا شما را دچار نگرانی زیادی کند، به خصوص در صورتیکه آنها ناراحت یا عصبی باشند.
 
با این وجود، در صورتی که فردی که با وی صحبت می کنید بخواهد به خودکشی دست بزند، نکته مثبتی که وجود دارد عبارت از این است که آنها این موضوع را فقط پیش خودشان نگه نمی دارند و آن را بروز می دهند.
 
 

افسردگی دوقطبی و تفکرات خودکشی

 مراحل مربوط به نجات یافتن از افسردگی دوقطبی و تفکرات خودکشی

با یک فردی صحبت کنید – پزشک خودتان، مدیر موردی، بستگان یا دوستان.
 
کمک دریافت کنید – پزشک یا مدیر موردی شما می تواند به شما کمک کند تا علائم خودتان را مدیریت کنید.
 
در شرایط اوژانسی می توانید با تیم ارزیابی شرایط بحرانی سلامت روان عمومی محلی خودتان تماس برقرار کنید (که در برخی مواقع به عنوان تیم CAT نامیده می شوند).
 
تنها نباشید – سعی کنید که در کنار افراد دیگر و فعال بمانید.
 
 
افسردگی دوقطبی و تفکرات خودکشی
افسردگی دوقطبی و تفکرات خودکشی – مشاورکو
کمک کردن به فرد دارای اختلال دو قطبی
آیا شرایط اوژانسی دارید؟
در صورت وجود شرایط زیر، سریعا به دریافت کمک اقدام کنید:
 
به صورت عمدی به خودش آسیب می زندصحبت کردن در رابطه با خودکشی یا آسیب زدن به یک فرد دیگراز خود بیخود می شود (نمی داند که چه کسی است، در کجا است و در چه زمانی از روز است)دارای یکسری توهمات (شنیدن یا دیدن مواردی که واقعی نمی باشند) و هذیان ها (داشتن عقاید کاملا عجیب و غریب، که در اغلب مواقع بر مبنای توهمات می باشد) استدچارسردرگمی است یا هیچ احساسی ندارددارای یکسری برنامه های غیرواقعی می باشد
 
اختلال دوقطبی فقط بر روی بیمار مبتلا به این اختلال تاثیر نمی گذارد.
 
این بیماری همچنین بر روی خانواده و دوستان وی هم تاثیر می گذارد.
 
اغلب افرادی که رابطه نزدیکی با فرد مبتلا به اختلال دوقطبی دارند، تحت شرایط استرس قرار می گیرند. ممکن است این افراد دچار سردرگمی شوند یا نسبت به بیماری و نقش شان در بهبود فرد بی اطلاع باشند.
 
شاید آنها نسبت به انجام دادن مواردی که منجر به وخیم تر شدن شرایط شود، ترس داشته باشند.
 
 

ازدواج مجدد مردان متاهل

 ازدواج مجدد مردان متاهل

 
ازدواج دوم مردان متاهل یا چند همسری  واکنشی در برابر مشکلات زندگی زناشویی است.
 
این مردان در واقع بدون اینکه هیچ تلاشی برای برطرف کردن مشکلات کنند، ازدواج دوم را بهترین راه برای فرار از مشکلات می دانند و برای توجیه رفتارشان علت های مختلفی را مطرح می‌کنند.
 
در این شرایط مردان بدون در نظر گرفتن مزایا و مضرات کاری که انجام می دهند، خودشان را درگیر مشکلات پیچیده تر می کنند.
 
وقتی از مردان این سوال می‌شود که چرا زن دوم می گیرید اغلب می‌گویند که کاری شرعی و قانونی انجام داده اند.
 
زنانی که شوهرشان دوباره ازدواج کرده است معمولا می گویند که در ابتدا رفتار شوهرشان خوب بوده ولی با گذشت زمان رفتار آن ها تغییر کرده و به او بی توجه شده است.
 
در حالی که یکی از شروط اصلی در اسلام برای ازدواج دوم، برقراری عدالت میان زن ها می باشد.
 
 علت چند همسری یا ازدواج مجدد مردان
مردانی که از زن اولشان بچه دار نمی شوند.
برای بقای نسل اقدام به ازدواج دوباره می کنند این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که زنان از لحاظ باروری دچار مشکل است. اما وقتی مشکل از طرف مرد باشد از همسرش تقاضای صبوری و مدارا کردن دارد.
 
مردانی که صاحب فرزند هستند اما پسر دار نمی شوند.
برخی از مردها فکر می‌کنند که ایراد از همسرشان است و زن چندین بار باردار می شود ولی هر بار دختر به دنیا می آورد پس مرد بهترین راه را ازدواج مجدد می‌داند.
 
 
ثروت 
برخی مردها وقتی به ثروت می رسند تصمیم به ازدواج می‌گیرند به قول قدیمی ها «شلوارشان دوتا می شود» در بسیاری از جلسات مشاوره شاهدیم که زن و شوهر زندگیشان را از صفر شروع کرده‌اند و پس از تلاش به جایگاهی مناسب از لحاظ اجتماعی، اقتصادی و علمی رسیده اند.
 
حتی در برخی از شرایط دیده شده است که زنان موقعیت های شغلی و تحصیلی خود را رد کند تا بتواند شرایط مناسبی برای همسر خود فراهم کنند تا به درجه‌ای عالی برسد و وقتی زمان آرامش زن و شوهر می رسد مرد به دنبال زن های دیگر می رود.
 

مدیریت احساسات شدید و مدیریت خشم

 مدیریت احساسات شدید و مدیریت خشم یک امر حیاتی برای داشتن یک زندگی سالم و موفق است.

 
هیجانات و احساسات بخشی از وجود ما هستند که هر روز انواع مختلفی از آن را تجربه می کنیم.
 
ممکن است در طول یک روز، عوامل مختلفی باعث خوشحالی، ناراحتی، اضطراب، احساس ناکامی و یا امیدواری ما شوند.
 
آیا مدیریت احساسات شدید مهم است؟
همان طور که می بینید، احساسات به شکل های مثبت و منفی و با درجات مختلفی، بروز می یابند و اگر چه در زندگی تمامی انسان ها مشترک هستند، اما هر یک از ما دنیای احساسی  مخصوص
 
به خود را داریم.
 
به عنوان مثال، ممکن است اتفاقی ما را بی اندازه خوشحال و یا ناراحت کند در حالیکه برای فردی دیگر چنین نیست.
 
در این مطلب، قصد داریم تا شما را با دو نمونه ازاحساسات شدید یعنی خشم و نحوه ی برخورد موثر با آن بیشتر آشنا کنیم. پس با ادامه ی مطلب همراه باشید.
 
خشم چیست و چگونه آن را مدیریت کنم؟
خشم یکی از هیجان های پیچیده انسان است. همه ی ما در مواجهه با بدرفتاری و یا ناکامی، دچار احساس خشم می شویم و اگرچه آستانه ی خشم مان با هم متفاوت است، اما هیچ کس نیست که خشم را تجربه نکرده باشد.
 
به عبارت دیگر می توان گفت، خشم میزان قابل توجهی از انرژی است که به منظور دفاع از خود فعال می شود و می تواند مفید و یا مخرب باشد.
 
به عنوان مثال، احساس خشم نسبت به مدیربی توجه و یا زورگوی تان می تواند احساسی به جا و معقول باشد.
 
اما این نوع واکنش شماست که نشان می دهد خشم تان را به درستی مدیریت کرده اید و یا در دام آن افتاده اید.
 
 
صفحه قبل 1 ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 صفحه بعد