x تبلیغات
مشاوره ازدواج

مصرف الکل در دوران شیردهی

 مصرف الکل در دوران شیردهی، تاثیر الکل بر شیر مادر

 
آیا مصرف الکل در دوران شیردهی خطرناک می باشد؟ آیا مصرف الکل در این دوران می تواند پیامد های خاصی برای نوزاد داشته باشد؟ اکثرا پزشکان و متخصصان سلامت در مورد مصرف الکل در دوران شیردهی هشدار می دهند زیرا الکل از طریق شیر مادر جذب می شود و به نوزاد انتقال داده می شود و می تواند در روند رشد نوزاد اختلالات بسیاری بگذارد، که این اختلالات شامل اختلالات شناختی، رفتاری و گوارشی می باشند.
 
در این مقاله در مورد مصرف الکلی در دوران شیردهی و عوارض آن مطالبی بیان شده است و هم چنین می تواند از مشاوره کودک کمک بگیرید او راهکار های مورد نیاز و اقدامات پیشگیرانه برای سلامت کودک در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید سلامت کودک خود را تضمین نمایید.
 
تاثیرات مصرف الکل در دوران شیردهی
الکل جز موادی می باشد که سوء مصرف آن تاثیرات مخربی بر روی فرد می گذارد و در صورتی که فرد در دوران شیردهی از الکل استفاده کند نوزاد نیز درگیر تاثیرات مخرب الکل قرار می گیرد، در ادامه این مقاله به توضیحات بیشتری در این باره می پردازیم.
 
 
مصرف الکل در دوران شیردهی، تاثیر الکل بر شیر مادر
شیر مادر مانند خون الکل مصرف شده را به خود جذب می کند و همان زمانی که نیاز است تا الکل از خون خارج شود برای خارج شدن الکل از شیر مادر لازم می باشد، اگر قبل از زمان خارج شدن الکل، کودک از شیر مادر تغذیه کند در این صورت الکل بر روی  نوزاد تاثیرات مخربی می گذارد.
 
الکل اگر وارد شیر مادر شود طعم ناخوشایندی به شیر می بخشد و باعث می شود تا اختلالاتی در جسم و ذهن کودک به وجود آید، زمان مصرف الکل شیر مادر رقیق می شود و ماهیچه هایی که مربوط به خارج شدن شیر می باشند ضعیف شده و میزان شیر تولید شده کاهش می یابد.
 

علل کودک آزاری

 علل کودک آزاری، پیشگیری از کودک آزاری

 
اگر والدین با دلایل و علل کودک آزاری اشنا باشند تا حد زیادی می توانند نسبت به این اتفاق پیشگیری های لازم را انجام دهند، هر رفتاری که باعث آزار و اذیت کودک در هر بعد از وجود او اعم از روحی، عاطفی، جسمی، جنسی و غیره شود به عنوان کودک آزاری تعریف می شود و این رفتار های می تواند از جانب والدین، نزدیکان، معلمان و سایر افراد به وجود آید.
 
هم چنین کودک آزاری معمولا به دلایل شرایط خانوادگی، فردی و اجتماعی به وجود می آید و عوارض بسیار زیادی برای کودک و خانواده به همراه دارد، در بعضی مواقع شدن فشار بر روی کودک و والدین به قدری زیاد می باشد که مسائلی مانند خودکشی و قتل را ممکن است به همراه داشته باشد.
 
در این مقاله به بررسی موضوعاتی که باعث کودک آزاری می شود می پردازیم تا والدین با به دست آوردن آگاهی های لازم بتوانند پیشگیری های لازم را انجام دهند.
 
علل کودک آزاری
عوامل کودک آزاری را می توان به ۴ دسته تقسیم بندی کرد، والدین با به دست آوردن اطلاعات لازم در این زمینه می توانند علاوه بر محافظت از فرزندتان به نکات تربیتی بیشتر اهمیت داده و فرزندان را از این عوامل دور نگه دارند.
 
اشتباهات کودک
برخورد با اشتباهات کودک
در ادامه این مقاله به چهار علت اصلی که باعث کودک آزاری می شود اشاره می کنیم.
 
شرایط خانوادگی
یکی از مهم ترین عوامل کودک آزاری شرایط خانواده می باشد که در ابعاد مختلف می تواند زمینه ساز آسیب هایی بر روی کودکان شود، این شرایط شامل موارد زیر می باشد.
 
زمانی که که در خانواده یکی از والدین حضور نداشته طلاق گرفته یا فوت شده باشد و یا یکی از والدین ازدواج دوم کند کسی حضور ندارد تا از کودک پشتیبانی کند و در این صورت حمایت کافی از کودک صورت نمی گیرد و کودک بیش از هر کودک دیگری در معرض خطرات کودک آزاری قرار می گیرد، خانواده در این امر بسیار اهمیت دارد و وجود آن باعث امنیت برای کودک می باشد.
در خانواده هایی که استرس و اضطراب بر روی والدین و کودک زیاد می باشد احتمال کودک آزاری بسیار زیادی است، زیرا بزرگ تر ها تحت فشار هستند و احتمال دارد بدرفتاری بسیاری با کودک شان داشته باشند.
 
 

خواباندن نوزاد

 خواباندن نوزاد، روش های کمکی برای والدین

 
یکی از بزرگ ترین دغدغه های والدین خواباندن نوزاد می باشد، در واقع زمانی که نوزادی متولد می شود تغییرات بسیار زیادی در زندگی پدر و مادر ایجاد می شود یکی از این تغییرات بی نظمی در ساعات خواب و استراحت والدین می باشد.
 
خواب نوزادان ساعت مشخصی ندارد و در بسیاری از مواقع نوزادان بدون علت خاصی از خواب بیدار می شوند و بعضی اوقات ممکن است گرسنه باشند و در طول شب بار ها بیدار شوند، در این شرایط والدین باید اصول خواباندن نوزاد را بدانند و در این زمینه آگاهی لازم را داشته باشد تا خود و نوزادشان خواب راحت تری را تجربه کنند.
 
در ادامه این مقاله به بررسی راه هایی برای خواباندن نوزاد می پردازیم و در صورتی که نوزادان بی خوابی و یا بدخوابی های مداومی داشته باشند می توانید با دریافت مشاوره کودک علت آن را بیابید و آن مسئله را درمان کنید.
 
راه های صحیح خواباندن نوزاد
نوزادان فرق بین شب و روز را تشخیص نمی دهند و به همین دلیل در طول شبانه روز به صورت مکرر و پراکنده به خواب می روند و زمانی که نوزاد بزرگ تر می شود چرخه خواب او نظم بهتری پیدا می کند و در این مدت برای این که کودک خواب بهتر و عمیق تری داشته باشد بهتر است روش های صحیح خواباندن نوزاد را بدانید در ادامه مقاله این راه ها را بیان می کنیم.
 
خواباندن نوزاد، استفاده از نور مناسب
نور زیاد به طور ناخودآگاه روز و بیدار شدن را برای انسان تداعی می کند و این ریشه در سیستم بیولوژیکی انسان دارد و هم چنین نور کم و تاریکی باعث ترشح ملاتونین در بدن می شود و به این ترتیب فرد راحت تر به خواب می رود و خواب عمیق تر و با کیفیت تری را تجربه می کند و نوزاد هم به همین ترتیب با نور کم راحت تر می تواند به خواب برود و باید در هنگام خواب به نور مناسب توجه داشته باشید تا چرخه خواب نوزاد هر چه زودتر تنظیم شود و به راحتی به خواب برود.
 
اگر نوزاد در طول شب بیدار می شود چراغ را روشن نکنید زیرا با روشن شدن چراغ به طور کامل نوزاد بیدار می شود شما باید در همان تاریکی او را آرام کنید تا دوباره به خواب برود.
 
نکته مهم : نوزاد را در تاریکی محض قرار ندهید و یک چراغ خواب کوچک با نور کم در اتاق بگذارید.
 

بوسیدن نوزاد

 بوسیدن نوزاد، فواید و ضررهای بوسیدن نوزاد

 
افراد به خصوص والدین بعد از این نوزادشان به دنیا می آید به طور غریزی دوست دارند او را در آغوش بکشند، نوازش کنند و ببوسند، اما برای بسیاری از پدر و مادر ها این سوال به وجود می آید که امکان دارد بوسیدن نوزاد ضررهایی برای او داشته باشد؟ آیا این کار در فرایند رشد کودک تاثیر دارد و به او کمک می کند؟
 
متخصصین کودک برقراری رابطه عاطفی صمیمانه با نوزاد از طریق اعمالی مانند نوازش کردن، بوسیدن برای رشد هیجانی او لازم و ضروری می دانند اما با این باید نکات بهداشتی رعایت شود تا سلامت نوزاد حفظ شود، در غیر این صورت احتمال دارد مضرات بوسیدن بیشتر از فواید آن باشد.
 
اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در این زمینه هستید باید به مطالعه این مقاله بپردازید تا در مورد فواید و ضررهای بوسیدن اطلاعات لازم را به دست آورید.
 
بوسیدن نوزاد
بوسیدن یک نوع نوازش لمسی می باشد و نوزادی که متولد می شود آنقدر دوست داشتنی می باش که اطرافیان تمایل دارند او را ببوسند، به دلیل این که نوزاد از حساسیت بالایی برخوردار است باید تاثیرات مثبت و منفی این نوع نوازش ها را بدانیم.
 
بوسیدن بر روی جسم و روح نوزاد تاثیرات بسیار عمیقی می گذارد و این تاثیرات می تواند موقتی، عمیق یا طولانی مدت باشد در ادامه این مقاله فواید کوتاه مدت و بلند مدت بوسیدن در ابعاد جسمانی و روانی را بیان می کنیم.
 
فواید کوتاه مدت
بوسیدن اگر به صورت لمس کوتاه مدت نوزاد، همراه با در آغوش کشیدن او باشد می تواند باعث کاهش سطح هورمون استرس کودک شود و زمانی که کودک بعد از بوسیدن ذوق زده می شود و خنده لحظه ای دارد نشان از احساس شادی و رضایت او می باشد و در این حالت دوپامین ( انتقال دهنده عصبی شادی) در بدن نوزاد افزایش می یابد.
 
بر اساس تحقیقات پزشکی به اثبات رسیده است که بوسیدن نوزاد باعث ارتباط عاطفی عمیقی با او می شود که به تقویت دستگاه ایمنی بدن نوزاد کمک می کند و باعث می شود بدن وی در برابر بیماری ها مقاوم تر شد و نسبت به نوزادانی که از چنین امکانی بهره مند نیستند سیستم ایمنی قوی تری دارند.
 
 

از خواب پریدن نوزاد

 از خواب پریدن نوزاد، اصلی ترین دلایل از خواب پریدن در نوزادان

 
در ماه های اولیه زندگی نوزاد، از خواب پریدن او بسیار اتفاق می افتد و والدین را دچار زحمت و بی خوابی می کند، در بعضی مواقع بیدار شدن کودک از خواب می تواند طبیعی باشد و گاهی اوقات از وجود مشکل و بیماری جدی در کودک خبر می دهد.
 
معمولا مادرانی که تجربه اول بارداری را دارند زمانی که کودک از خواب می پرد دچار استرس زیادی می شوند و آن استرس را به کودک منتقل می کنند.
 
در این هنگام رفتار والدین با کودک بسیار تاثیر دارد و باعث بهتر و یا بدتر شدن وضعیت فرزندشان می شود، دلایلی که باعث از خواب پریدن می شود زیاد است و شامل عوامل جسمی و روانی می شود با این حال چند راهکار ساده برای این موضوع ارائه می دهیم تا از بروز این اتفاق جلوگیری نماییم، در ادامه این مقاله بیشتر در مورد این موضوع صحبت خواهیم کرد.
 
علاوه بر این اگر در آرام کردن کودک خود دچار مشکل شده اید می توانید از مشاوره کودک و روانشناس کمک بگیرید.
 
علل از خواب پریدن نوزاد
از خواب پریدن نوزاد می تواند بسیار طبیعی باشد یا به خاطر عوامل دیگر به وجود آید که در ادامه این مقاله علت های از خواب پریدن نوزاد را به همراه راهکار های مناسب بیان می کنیم.
 
 
احساس ترس در نوزاد
نوزاد معمولا به صورت غریزی احساس ترس و نا امنی می کند و زمانی که اطراف او کسی نباشد احساس ترس و ناامنی بیشتر می شود و باعث می شود تا کودک با ترس و گریه از خواب بپرد و والدین نمی توانند کودک را آرام کنند در این جا اولین اقدام بغل کردن کودک می باشد تا نوزاد حس امنیت داشته باشد و این حس به او انتقال داده شود.
 
روش دیگر که در زمان قدیم مورد استفاده قرار می گرفت قنداق کردن کودک می باشد که توسط قدیمی ها توجیهات مخصوص به خود را دارد، این کار باعث می شود تا ترس از کودک دور شود و نوزاد حس امنیت داشته باشد هم چنین می توانید کودک را در محل بسته ای قرار دهید و اطراف او متکا، لحاف و غیره بگذارید تا بخوابد.
 

کودک بهانه گیر

 کودک بهانه گیر، علل بهانه گیری بچه ها

 
در مقابل کودک بهانه گیر چه رفتاری باید از خود نشان دهیم؟ این سوالی است که بسیاری از والدین در جلسات مشاوره خانواده آن را می پرسند، آن ها می گویند کودک دلبند مان که ماه ها و شاید سال ها منتظر تولدش بوده ایم امروز این قدر بهانه گیر شده است که جان مان را به لب مان رسانده است. خنده از روی لب هایش محو شده است و به طور مداوم در حال جیغ زدن و گریه کردن می باشد و به طور متوالی قهر می کند و حرف نمی زند.
 
اما به راستی کودک به چه دلیل دچار چنین بهانه گیری می شود؟ مشاوره روانشناسی از ابعاد مختلفی به این سوالات پاسخ داده و جواب های متعددی برای آن ها به دست آورده است، در ادامه این مقاله به بررسی دقیق تری در مورد کودک بهانه گیر از نظر مشاوران و روانشناسان پرداخته ایم.
 
درمان و علل بهانه گیری کودک
بهانه گیری اگر چه در میان بسیاری از کودکان امری شایع می باشد اما زمینه بروز و شدت آن معمولا با  تفاوت هایی همراه می باشد که علل مختلفی می تواند داشته باشد و در کل مجموعه ای از علل های فردی و تربیتی باعث بروز این رفتار ها در کودک می شود.
 
آنچه که مهم و قابل توجه است رفتار والدین با کودک بهانه گیر می باشد که می تواند زمینه ساز بهانه گیری های بعدی در کودک باشد، بهانه گیری در سنین مختلف علت های متفاوتی دارد که در ادامه این مقاله با برخی از آن دلایل آشنا می شویم، همچنین والدین با کمک مشاوره و بهره بردن از مشاوره تلفنی می توانند بهانه گیری های فرزندان خود را علت یابی کنند.
 
نمی تونم حرف بزنم!
اگر چه کودک در سنین پایین معنی لغات و کلمات را تا حدود زیادی درک می کند و متوجه می شود و معنی حرف ها و سوال هایی که از او می پرسیم را می فهمد اما نمی تواند برای پاسخ دادن به سوال ها و یا ابراز نظرتت شخصی خود از کلمات به درستی استفاده کند و همین مسئله باعث می شود زمانی که خواسته ای دارد او را کلافه کند و باعث بی قراری و بهانه گیری او شود و گریه کند یا جیغ بکشد.
 
در این هنگام باید صبور و با حوصله به نیاز های کودکتان رسیدگی کنید و آن ها را مورد بررسی قرار داده تا پاسخ درستی برای آن پیدا کنید.
 

رفتار با نوجوان پرخاشگر

 رفتار با نوجوان پرخاشگر، بهترین راهکار چیست؟

 
دوره نوجوانی بسیار پر فراز و نشیب و با اهمیت می باشد و چگونگی رفتار با نوجوان پرخاشگر شخصیت نوجوان را می سازد و در شکل گیری هویت او تاثیر گذار می باشد، در این شرایط نقش والدین بسیار مهم و تعیین کننده می باشد.
 
معمولا نوجوانان تغییرات خلقی بسیاری را تجربه می کنند که یکی از این تغییرات خشم و پرخاشگری می باشد ، پرخاشگری در نوجوانان به میزان زیادی به بحران های دوران نوجوانی آنها مربوط می شود و والدین می توانند نیاز ها و احساسات فرزند خود را به خوبی درک کنند و برخورد مناسب و متعادلی با اشتباهات و پرخاشگری های داشته باشند، در این صورت محیط خانه به محیطی آرام برای فرزندان تبدیل می شود و زمینه برای رشد آن ها مهیا می گردد همچنین برای حل مشکل نوجوانان پیشنهاد می شود تا از مشاور کمک بگیرید تا در این زمینه راهنمایی های لازم را بگیرند.
 
رفتار با نوجوان پرخاشگر، نوجوانی و پرخاشگری
نوجوانی یک دوره بسیار پر اهمیت در زندگی فرد می باشد و فرد در آن دوره به دنبال پیدا کردن شخصیت و هویت مختص به خود می باشد و رسیدن به هویت واقعی به راحتی صورت نمی گیرد و مسلما به زمان نیاز دارد.
 
رفتار ها و تغییرات خلقی نوجوانان به خاطر تغییرات هورمونی به وجود می آید، پرخاشگری در دوره نوجوانی امری طبیعی است و نوجوانان در این دوره تحریک پذیر هستند و حالات عاطفی بسیاری را تجربه می کنند.
 
بسیاری از والدین نسبت به پرخاشگری فرزندان خود گله مند هستند زیرا پرخاشگری در خانواده یک امر استرس زا می باشد و به همین دلیل خانواده ها به دنبال راهی هستند تا مشکلات و پرخاشگری های نوجوان شان را کاهش دهند.
 
رفتار با نوجوان پرخاشگر، دلایل عصبانیت و پرخاشگری نوجوانان
پرخاشگری در نوجوانان دلایل بسیاری دارد، آگاهی های لازم نسبت به این دلایل می تواند به برخورد بهتر والدین با فرزندان کمک کند، این دلایل موارد زیر را در بر می گیرد:
 
دلایل زیست شناختی
بر اساس تحقیقات انجام شده هنگامی که هورمون تستسترون ( هورمون پرخاشگری) افزایش می یابد خشم و عصبانیت در نوجوانان افزایش می یابد و زمانی که قند خون فرد کاهش می یابد نیز فرد عصبی و پرخاشگر می شود بنابراین کاهش قند خون یکی از دلایل زیست شناختی می باشد.
 

سن تربیت کودک

 سن تربیت کودک، از چه سنی کودک را تربیت کنیم؟

 
آیا سن تربیتی کودک مربوط به دوره خاصی می باشد؟ همه پدر و مادر ها دوست دارند تا فرزند آن ها به بهترین شکل تربیت شوند و از همان روزهای ابتدای زندگی کودک سعی می کنند تا به بهترین نحوه به کوک برخورد کنند، تا فرزندشان را به خوبی پرورش داده و تربیت کنند.
 
اما بسیاری از والدین نمی دانند تا در چه سنی چه رفتاری با کودکشان داشته باشند هنگامی که والدین آگاهی لازم در مورد سن تربیت کودک و چگونگی آن به دست آوردند می توانند رفتاری متناسب با درک کودک ارائه دهند.
 
در این مقاله سن تربیت کودک و رفتار های متناسب در هر دوره از رشد مورد بررسی قرار گرفته است، با مطالعه این مقاله می توانید این اطلاعات را کسب کرده و هم چنین می توانید از مشاور و روانشناس کمک بگیرید تا با توجه به این موضوع راهنمایی های لازم را برای شما انجام دهد.
 
بهترین زمان و سن تربیت کودک
به طور کلی یادگیری کودک سن خاصی ندارد و نمی توان تربیت کودک را به سن خاص و دقیقی اختصاص داد، در واقع از همان ابتدای زندگی کودک والدین بر روی رفتار او اثر می گذارند.
 
به عنوان مثال انجام دادن رفتار های ساده ای مثل بغل کردن کودک، نگاه کردن، حرف زدن و بوسیدن او  در سنین پایین و پاسخ به نیازهای جسمی و عاطفی او در همان اوایل زندگی بر شکل دهی شخصیت، عاطفه و رفتار های بعدی فرزندتان تاثیر می گذارد، همچنین بر اساس پژوهش های انجام شده صحبت با کودک پیش از تولد همراه با موسیقی، تغذیه مناسب، دور بودن از استرس و اضطراب کودک تاثیر می گذارد.
 
با این وجود تربیت مستقیم کودک در سنی آغاز می شود که او قدرت درک و پاسخ کلامی داشته باشد، این مقاله با توجه به دوره های حساس و مهم رشد و نیاز های مختص هر دوره با توجه به سن تربیت آن دوره تقسیم بندی شده است، در این مقاله با هر بخش و نکات تربیتی مربوط به آن بخش آشنا خواهید شد.
 
تربیت کودک زیر یکسال
در سنین زیر یک سال ارتباط شما با کودک تان باید بسیار زیاد باشد و فرزندتان باید احساس آرامش و امنیت در کنار شما داشته باشد تا در آینده بتواند شخصیتی مستقل برای خود ایجاد کند. در ماه های ابتدایی تولد، شما می توانید توانایی ذهنی کودک را افزایش دهید و محیط اطراف کودک را با توجه به وسایلی که برای او جذابیت و تنوع دارد غنی سازید و در کنار آن در آغوش کشیدن، لبخند زدن به او و بازی کردن را فراموش نکنید و سعی کنید به کودک حس آرامش و امنیت بدهید زیرا تلاش های شما در این سن به افزایش بهداشت جسمی و روانی کودک منجر خواهد شود.
 
 

عصبانیت در بارداری

 عصبانیت در بارداری

 
آیا در دوران بارداری بی حوصله هستید و صبر و تحمل شما کم شده است؟ آیا در دوران بارداری مدام با همسر خود جرو بحث می کنید؟ آیا نگران هستید عصبانیت شما بر روی جنین تاثیر منفی بگذارد؟
 
دوره بارداری دوره ای بسیار خاص و حساس می باشد و زنان در آن دوره احساسات و هیجانات خاصی دارند بنابراین زوجین باید با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند و مراقب یکدیگر باشند.
 
در این دوره زنان احساسات و هیجانات مختلفی مانند خشم، اضطراب و افسردگی را تجربه می کنند، که هر کدام از این احساسات بر یکدیگر تاثیر می گذارد و به یکدیگر مرتبط می باشد.
 
در دوران بارداری عصبانیت امری بسیار طبیعی می باشد و عواقب و آسیب هایی را به همراه دارد، زنان در دوران بارداری تحمل و صبرشان کم شده و مدام با همسرشان جرو بحث می کنند. این امر رابطه زندگی زناشویی را به خطر می اندازند.
 
گاهی اوقات زنان احساس می کنند که از طرف همسرشان درک نمی شوند و به همین دلیل صبر و تحمل آن ها کم شده و پرخاشگر می شوند.
 
همه این عوامل می تواند دوران بارداری را برای زنان بسیار سخت و دشوار کند و زنان باید مهارت های کنترل خشم را بیاموزند تا بتوانند به درستی آن ها را به کار گیرند.
 
در این مقاله در مورد این که چرا زنان در دوران بارداری عصبانی می شوند و دلیل عصبانیت چیست، تاثیر آن بر روی جنین و راه حل هایی که برای کنترل عصبانیت در نظر گرفته می شود ارائه می دهیم.
 
عصبانیت در بارداری – چرا زنان در دوران بارداری عصبانی می شوند؟
عصبانیت در دوران بارداری یک امر طبیعی می باشد ولی گاهی اوقات این عصبانیت آسیب هایی به خانواده میزند و جو خانواده را متشنج می کند و برای افراد خانواده سخت خواهد بود که این جو را تحمل کنند بنابراین زوجین باید تحمل و صبر بالایی داشته باشند و یکدیگر را درک کنند.
 
در سه ماهه اول و آخر دوران بارداری تغییرات خلقی و عصبانیت بیشترمی باشد و در سه ماهه دوم این میزان کمتر خواهد بود و خلق مادر بالاتر بهتر خواهد بود.
 
در این جا برخی از دلایلی که باعث می شود زن در دوران حاملگی پرخاشگر شود را بیان می کنیم.
 

درمان شکست عشقی بدون رنج کشیدن

 درمان شکست عشقی بدون رنج کشیدن

 
درمان شکست عشقی از چه راهی امکان پذیر می باشد؟ عشق یکی از عمیق ترین احساسات بشری می باشد که می تواند مجموعه ای از احساسات و هیجانات قوی برای فرد به همراه داشته باشد و هرچه این عشق و احساس قوی تر باشد باعث می شود تا هنگام شکست خوردن فرد رنج بیشتری را متحمل شود.
 
در این شرایط احتمال دارد که فرد از نظر روحی و عاطفی دچار مشکلات بسیاری شود و غم از دست دادن رابطه باعث شود تا به مشکلات افسردگی و اضطراب دچار شود برای این که از مرحله شکست عشقی عبور کنید نیاز است تا از مشاور و روانشناس کمک بگیرید و اقدامات لازم برای کنار آمدن با شکست عشقی صورت گیرد.
 
برای این که با روش ها و راهکارهای درمانی شکست عشقی آشنا شوید این مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهید.
 
علل تفاوت افراد در واکنش به شکست عشقی
چرا بعد از شکست عشقی بعضی ها بی تفاوت به زندگی شان ادامه می دهند و بعضی ها تا پای مرگ هم جلو می روند؟ شما دوست دارید پس از تجربه شکست عشقی جز کدام دسته باشید؟
 
ذهنیت افراد از عاطفه و عشق و دوست داشتن از سال های قبل شکل گرفته است زمانی که برای اولین بار مادرتان شما را در آغوشم گرفت و وجود مادرتان را حس کردید اما احتمال دارد که همین چندماه یا چند سال پیش عاشق شده باشید.
 
کسانی که مادرشان را از دست داده اند شکست های عشقی وحشتناک تری را تجربه کرده اند البته منظور تنها از دست دادن فیزیکی نمی باشد و افراد اگر به هر دلیل رابطه عاطفی و مادرانه با مادرشان را از دست داده اند همیشه به دنبال مادر جایگزین هستند و اگر دومین مادرشان نیز بی رحم باشد در این شرایط دنیا را جای بسیار وحشتناکی خواهند دید و تصور می کنند دنیا جایی است که افراد همه چیز را از دست می دهند.
 
البته عکس این قضیه هم صادق است و افرادی که به طور مداوم مورد توجه والدینشان هستند و به آن ها وابستگی زیادی دارند به راحتی نمی توانند “نه “را قبول کنند. شما با توجه به موقعیت و شرایطی که تربیت شده اید می توانید عکس العمل های متفاوتی از خودتان نشان دهید.
 
البته تنها این موارد همه ماجرا نمی باشد بلکه عوامل فردی و محیطی گوناگونی بر روی این موضوع اثر می گذارد و درمانگر می تواند هر یک از این نقش ها را مورد ارزیابی قرار دهد
 
صفحه قبل 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 صفحه بعد