ساخت خانواده ناتنی موفق
قوانین و مرزها در یک خانواده خانواده ناتنی موفق چیست.چه رفتارهایی باید انجام دهیم و کودکانمان را چگونه تربیت کنیم.

قوانین و مرزها در یک خانواده خانواده ناتنی موفق چیست.چه رفتارهایی باید انجام دهیم و کودکانمان را چگونه تربیت کنیم.
نشانه های طلاق فقط جنسی است؟ عوامل کمتر آشکارتر از فقدان رابطه جنسی، مشاجرات مداوم یا خیانت نیز می توانند پایان یک داستان عاشقانه را تسریع کنند و نشانه های پایان زندگی مشترک است.
مشکلات در زندگی زوجین معمولا رخ می دهد و بر این اساس برای رفع و جلوگیری از پدید آمدن این مشکلات باید چاره ای اندیشید.
4 اشتباه بزرگی که در زندگی مشترک انجام میدهیم
هرچقدر هم تلاش کنید هیچ ازدواجی کامل نیست فقط برخی روز ها ممکن است آسان تر از بقیه روز ها بگذرد. البته هرکسی ممکن است در ازدواج اشتباه کند.
از نظر مرکز مشاوره خوشبختانه روش هایی برای جلوگیری از این اشتباهات وجود دارد در اولین مرحله باید متوجه اشتباهی که کرده اید شوید، سپس به سرعت شروع به تصحیح رفتارتان کنید.
این 3 مورد بزرگ ترین اشتباهاتی هستند که تقریباً همه افراد در برخی از مراحل ازدواج خود مرتکب می شوند.
1.تقسیم نابرابر کارها
بسیاری از افراد فکر می کنند که کارها خود به خود به طور مساوی تقسیم خواهند شد ولی این واقعیت ندارد. بحث در مورد وظایف و مسئولیت ها در خانواده بسیار مهم است. درست است که این گفت و گو جذاب نیست ولی لازم هم نیست که ترسناک باشد. نگران نباشید و اگر به مشکل خوردید می توانید از جدول برنامه ریزی کمک بگیرید.
2.گوش نکردن
بسیاری از اوقات ما به حرف شریک خود گوش نمی دهیم یا شاید نمی خواهیم گوش دهیم. در هر صورت، گوش دادن به همسر نقش مهمی در یک ازدواج شاد و سالم دارد. بعضی اوقات حتی وقتی گوش می دهید همسرتان حس می کند که به او گوش نمی دهید. تلاش برای شنیدن حرف های همسرتان می تواند تأثیرات عمیقی در رابطه داشته باشد.
حتما سوالات پیش از ازدواج را از نامزد خود بپرسید.
3.عدم همدلی
همدلی در همه زمینه های زندگی، به ویژه در دوران ازدواج مهم است. اگر هنگام ناراحتی همسرتان چیز هایی مانند "بزرگش نکن" یا "چیزی نیست" می گویید شما با همسرتان همدلی نمی کنید. مسئله اصلی این است که چیز هایی که برای شما و همسرتان مهم است ممکن است متفاوت باشد ولی باید یاد بگیرید که به این تفاوت ها احترام بگذارید. هرچقدر هم که به نظرتان احساسات آن ها بچگانه یا احمقانه به نظر می رسد سعی کنید که آن ها را درک کنید. همسر شما باید احساس کند که احساساتش نزد شما ارزشمند است.
راه هایی که برای متقاعد کردن کودکان وجود دارد
متقاعد کردن کودک به انجام کارهایی که نمی خواهند انجام دهند می تواند چالش برانگیز باشد، هم چنین توقف کارهایی که نمی خواهید آنها انجام دهند نیز سخت تر می باشد. در این مقاله یازده روش تربیت کودک برای باانگیزه کردن کودکان برای کارهایی که می خواهید انجام دهند آورده شده اند، بیایید با هم این روش ها را مرور کنیم.
1.اهدافی را تعیین کنید
از آنها بخواهید که لیستی از اهداف کوتاه مدت و یک هدف بلند مدت را تهیه کنند. اطمینان حاصل کنید که اهداف قابل دستیابی هستند اما برای دستیابی به آن نیاز به تلاش دارند.
2.موفقیت ها را جشن بگیرید
هنگامی که فرزند شما اهداف خود را انجام می دهد ، به آنها بگویید که به آنها افتخار می کنید. این چیزها را با هم جشن بگیرید. در بعضی موارد ، به فرزندتان بخاطر سخت کوشی آنها پاداش دهید.
3.گاهی رقابت ایجاد کنید.
رقابت سالم را تشویق کنید. فرزندتان را تشویق کنید که دونده دیگری را در یک مسابقه دو پشت سر بگذارد یا سعی کند نمرات معقول تری نسبت به بقیه داشته باشد. در مورد مثبت بودن و قدرت داشتن فرزند خود رقابت ایجاد کنید و هرگز در مورد نقاط منفی و ضعف رقیب صحبت نکنید.
4.برای متقاعد کردن کودک آنها را تشویق کنید
به فرزندانتان نشان دهید که به آنها باور دارید. به آنها بگویید که چقدر عالی هستند. هرگونه شک و تردید نسبت به خود را در آنها از بین ببرید.
برای آن ها داستان کودکانه بخوانید.
5.علاقه نشان دهید.
علاقه مند شوید درباره علاقه های فرزندتان بیاموزید. در مورد آنها با فرزندتان صحبت کنید و گوش دهید. این به فرزندان شما نشان می دهد که شما به آنها اهمیت می دهید و آزادانه می توانند در مورد منافع خود با شما صحبت کنند
6.شور و شوق را در او کشف کنید.
فرزندان خود را تشویق کنید تا آنچه را که علاقه مند هستند کشف کنند. این مسئله ممکن است نیازمند تلاش باشد تا به نتیجه ای برسید. از آنها در سفر خود به سمت شور و شوق حمایت کنید و از آنها بخواهید که ادامه دهند تا اینکه موضوعات را دریابند.
7.خوش بین بودن یک گام موثر در متقاعد کردن کودک
چشم انداز مثبت و خوش بینانه را نسبت به فرزندان خود حفظ کنید. اگر آنها ترس یا شک را در چشمان شما ببینند ، احتمالاً اعتماد به نفس خود را از دست خواهند داد. داشتن یک رویکرد مثبت می تواند که دیدگاه کلی آنها نسبت به یک وضعیت را روشن تر سازد.
8.فشار همسالان
گاهی اوقات، فشار کمی از سوی همسالان چیز بدی نیست. این می تواند بچه های شما را وادار به انجام بهتر کار در مدرسه یا ورزش کند زیرا آنها می خواهند در کنار دوستان خود باشند. با این حال، مراقب باشید که فشارهای همسالان خیلی زیاد نشود.
9.برای متقاعد کردن کودک برنامه ریزی کنید
برای رسیدن به اهداف، شما به یک برنامه نیاز دارید. به فرزندان خود کمک کنید تا یک استراتژی برای رسیدن به اهداف خود ایجاد کنند. برای دستیابی به آنها یک برنامه گام به گام تهیه کنید.
درمان و دلایل لجبازی کردن کودک را بیاموزید.
10.آنها را هیجان زده کنید.
فرزندان خود را در مورد اهداف و آرزوهایشان هیجان زده کنید. نشان دهید که شما نیز برای آنها هیجان دارید. انرژی مثبت و آدرنالین باعث خواهد شد تا آنها به کار سخت خود ادامه دهند و از تلاشهای خود راضی باشند.
11.از مشاور کمک بگیرید
برای آشنایایی با برترین روانشناسان کودک و نوجوان می توانید با شماره 02122354282 و 02122247100 تماس حاصل کرده و برای مطالعه در مورد تربیت کودک به تفکیک سن به سایت روانشناسی کودک خلاق مراجعه فرمایید.
موانع خلق یک سبک دلبستگی ایمن ممکن است ابتدا هنگام نوزادی ظاهر شوند. ممکن است به شدت کودکتان را دوست داشته باشید اما آمادگی برآورده کردن نیازهای نوزاد با سیستم عصبی نارس را نداشته باشید و حسابی پرمشغله باشید. از آنجائیکه نوزادان نمی توانند خودشان را آرام کنند، از این رو آنها بر کارهای شما در قبال خود بیشتر متکی هستند. اما، اگر قادر نیستید استرس خود را مهار کنید فوراً آرامش خود را حفظ کنید و بر رویارویی با محرک های تنش زای زندگی روزانه متمرکز شوید در غیر این صورت نخواهید توانست که آرامش خود و کودکتان را برقرار کنید.
بیش از حد در مورد برخورد با افراد مبتلا به اختلال عملکرد جنسی یا مشکلات جنسی فکر نکنید.
تربیت کودکان سه ساله، ۱۲ راه درمان لجبازی کودک سه ساله دکتر هلاکویی و آموزش کودک سه ساله در خانه در این مقاله آمده است. کودکان سه ساله علاقه مند هستند که روی مهارت های حرکتی خود کار کنند. آن ها ممکن است تمام صبح را به پایین رفتن از سرسره یا بازی با سه چرخه بگذرانند. آن ها دوست دارند کارهای مشابه را بارها و بارها انجام دهند، این کر باعث می شوند مهارت بیش تری کسب کنند.
کم شدن امیال جنسی یک نوع اختلال عملکرد جنسی است.
تربیت کودک یک ساله، روانشناسی کودک یک ساله تا ۲۲ ماهگی، لجبازی کودک یک ساله، بازی با کودک یک ساله، همزمان با افزایش سن کودک به قدری سریع رشد می کند که به سختی متوجه تغییرات وی می شوید.
اختلال دوقطبی در کودکان نوعی اختلال سلامت روان است، آیا فرزند شما دچار تغییرات شدید خلق و خو و رفتار می شود؟ آیا کودک شما نسبت به سایر بچه ها بسیار هیجان زده تر یا تحریک پذیرتر است؟ آیا متوجه میشوید که کودک شما بیشتر از سایر کودکان چرخههای تغییرات خلقی را پشت سر میگذارد؟ آیا این تغییرات خلقی بر رفتار فرزند شما در مدرسه یا خانه تأثیر می گذارد؟